• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

dün akşam dediğim menüyü yaptım :) taze fasulye yaptım, yanına kuşbaşı etle ve nohutlu pilav yaptım. birde güzel bir hoşaf yaptım, karadut vardı onun suyunu, vişne, elma ve şeftali koydum tadı çok güzel olmuştu.

günaydın kızlar umarım bugün burda olursunuz
landfloves ellerine sağlık menün güzelmiş canım

evdeki şeker örneklerinden koydum çeşit olsun diye hatta livanınkileri bile koydum sonuçta yapılışı belli o malzemelerden bizim aldığımız yerde var

hatta ilk siparişimizi dün akşam aldık kızlar bi arkadaşın nikahı var bize yaptıracak sanırım

Son düzenleme:
Artena dun gozumden kacmıs yazdıgın canım yenı gordum...
3 ay gercekten kısa bır sure... Rabbımın tayın ettıgı anı kolluyordur melegın...
En hayırlı zamanda aılenıze nese getırsın ınsallah...
Bu arada evınız de hayırlı olsun Allah odeme kolaylıgı versın...
Gel madem artık buraya ınan kı cok ıyı gelıyor burası...

Hanzade masallah kız o bebek sekerlerını ne guzel yapmıssınız...
Kaça maledıyonuz bı tanesını?
Ben yaptırcaktım sadece akraba ıcın yengem yaptırmıs sağolsun en azından hatıra kalsın dıye, oyle anne kardes teyzeye vermelık :1:

aydasu hepsini biz yapmadık sonuçta yapılış aynı süsü farklı örnek olsun diye koyduk maliyeti değişiyo canım daha ben de tam fiyatları bilmiyorum arkadaş nikahı için sordu şimdi onun için gidip istediği malzemelere bakıcam bisikletli nikah şekerlerinden istiyo maliyetini hesaplayıp söylicem çok ucuz basit bşy yapsan en kötü 0,50 kuruşa bile mal olabilir ama insanlar süslülerini gördükçe ay şöyle olsun, böyle olsun, üstünde tüy olsun, nazar boncuğu olsun, uğur böceği olsun, inci olsun süslü şeyler istiyo ben bile öyleyim

aydasu hepsini biz yapmadık sonuçta yapılış aynı süsü farklı örnek olsun diye koyduk maliyeti değişiyo canım daha ben de tam fiyatları bilmiyorum arkadaş nikahı için sordu şimdi onun için gidip istediği malzemelere bakıcam bisikletli nikah şekerlerinden istiyo maliyetini hesaplayıp söylicem çok ucuz basit bşy yapsan en kötü 0,50 kuruşa bile mal olabilir ama insanlar süslülerini gördükçe ay şöyle olsun, böyle olsun, üstünde tüy olsun, nazar boncuğu olsun, uğur böceği olsun, inci olsun süslü şeyler istiyo ben bile öyleyim

Doğru dıyon,sınır yok bunda nıkah davetıyesı gıbı desene :1: fıyatlar süse gore degısıyor... Hadı bakalım hayırlı musterılerınız olsun... Hepsı bırbırınden guzel gorunuyor...
Eltın ne alemde, onun gunu bellıydı demı 20 temmuzmuydu ole kalmıs aklımda...

Günaydın kızlar eşimin ciddi birşeyi yok sağolun hepiniz sağolun.
landflowes sen iş güvenliği uzmanısın bana fikir ver canım. eşim normalde iş kazası geçirmiş ama rapor tutmamışlar hemde iyisin demiş önce hastaneye göndermemişler. eşim reddetmiş kendi imkanlarıyla hastaneye gitmiş. ama özel hastane olduğu için ücret istemişler. kimliği şu anda orda vermemişler. bu yüzden ilaçlarınıda alamadık. çalışma bakanlığına şikayet etsem olur değilmi?
hanzade bloguna baktım canım. arama motorlarına hemen çıkmayabiliyor.bugün müsait oldukça düzenleyelim blogunu istersen :)

hanzade hadi hayırlı olsun blogun. bol müşteriler dilerim. buda örgü gibidir bişeylerle uğraşmak insanı rahatlatıyor.

Günaydın kızlar eşimin ciddi birşeyi yok sağolun hepiniz sağolun.
landflowes sen iş güvenliği uzmanısın bana fikir ver canım. eşim normalde iş kazası geçirmiş ama rapor tutmamışlar hemde iyisin demiş önce hastaneye göndermemişler. eşim reddetmiş kendi imkanlarıyla hastaneye gitmiş. ama özel hastane olduğu için ücret istemişler. kimliği şu anda orda vermemişler. bu yüzden ilaçlarınıda alamadık. çalışma bakanlığına şikayet etsem olur değilmi?
hanzade bloguna baktım canım. arama motorlarına hemen çıkmayabiliyor.bugün müsait oldukça düzenleyelim blogunu istersen :)

eşin iki aracın arasında kalmıştı dimi? motoruyla mı kaldı? birde işyeri biryere mi göndermişti? yani iş için mi biyere gidiyordu?

yok canım bunlar kargo firmasının elemanları ama bir fabrikanın içindeki ek birimde çalışıyorlar. orda fabrikanın ürünlerini kargo kamyonlarına yüklüyorlar. iki araç yanyana gelmiş birinden alıp diğerine yükleme yaparlarken kamyonun üstünden düşmüş. iki aracın arasına bacağı sıkışmış.

yok canım bunlar kargo firmasının elemanları ama bir fabrikanın içindeki ek birimde çalışıyorlar. orda fabrikanın ürünlerini kargo kamyonlarına yüklüyorlar. iki araç yanyana gelmiş birinden alıp diğerine yükleme yaparlarken kamyonun üstünden düşmüş. iki aracın arasına bacağı sıkışmış.

tamam o zaman iş kazası geçirmiş, gittiği hastanede iş kazası olduğunu söylediyse hastane zaten bunu bildirecek, ve iş yeri bildirmezsede iş yerlerine iş kazası bildirimi yapmadığı için ceza gelecek, şimdilik hastane masraflarını eşin kendisi ödeyecek ama daha sonra sigortadan alır zaten, iş kazası olduğu için.

eğer iş yeri iş kazası raporu tutsaydı ve eşinde bu raporla gitseydi hastaneye, o zaman sevk gibi olacaktı ve hiçbir ücret ödemeyecekti. sizin şikayet etmenize gerek yok zaten hastane bunun bildiriminde bulunmak zorunda onlar bildirecek o zaman iş yeri bildirmediği için ceza gelecek

Saabh sıze yazdıktan sonra esımın yanına gıdıp uyudum :27: yenı uyandım sımdı Allah ım o nasıl bı ruyadı oyle...
Butun eylul gelınlerı aynı evdeydık, kımı sacını fonluyo, kımımız ıftara yemek yetıstırmeye calısıyo :1: cok komıktı...

Bal çorbası ne ya :1::1: ben yemem dıyıp duruyordum :1::1:

Çok komikmiş Aydasu :9:

Bal corbası hakkaten rüyada bile yenmez sanırım :27:
Bide şimdi şişelere domates yapcaz annemle benim götürmem için

Herkese selammmmmm
Landfloves canım başınız sağolsun allah rahmet eylesin. Evinizide almışsınız hayırlı uğurlu olsun allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Hanzade canım bloğun daha çok yeni ondan çıkmıyor, benimde blog var biliyosun ilk başlarda googleda 30 sayfalarda çıkıyordum ama güncelleme yapıp tıklandıkça şuanda Google da 1 sayfadayım :) Hayırlı olsun bloğunuz.
Bu akşamda kalablık misafirlerim var iftara ve ben daha bir lokma yemek yapmadım:1: Menüm şöyle
İftariyelikler
Köfteli domates çorbası
Zeytinyağlı biber dolması
Sebzeli Kırmızı biber
El açması patatesli börek+peynirli milföy böreği
Çoban salata
Kağıt kebabı
Pilav
Mozaik Pasta
Ve misafirlerimin getireceği şerbetli tatlı :))))
Bide yetiştirebilirsem vişne suyu yapıcam:27:

Çok komikmiş Aydasu :9:

Bal corbası hakkaten rüyada bile yenmez sanırım :27:
Bide şimdi şişelere domates yapcaz annemle benim götürmem için

ay sorma bı uyandım ıyk o ne bee dıyorum :1:
ızmırde domates ucuz ve bol sanırım bu ara... Arabanız var nasılsa buyuk kolaylık olur sana. Burda hala domates bollasmadı ve kılosu 2 lıra ben eylule kadar bekılcem gercı sene de o zamanlar yapmıstım... Kolay gelsın sıze canım...

Herkese selammmmmm
Landfloves canım başınız sağolsun allah rahmet eylesin. Evinizide almışsınız hayırlı uğurlu olsun allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Hanzade canım bloğun daha çok yeni ondan çıkmıyor, benimde blog var biliyosun ilk başlarda googleda 30 sayfalarda çıkıyordum ama güncelleme yapıp tıklandıkça şuanda Google da 1 sayfadayım :) Hayırlı olsun bloğunuz.
Bu akşamda kalablık misafirlerim var iftara ve ben daha bir lokma yemek yapmadım:1: Menüm şöyle
İftariyelikler
Köfteli domates çorbası
Zeytinyağlı biber dolması
Sebzeli Kırmızı biber
El açması patatesli börek+peynirli milföy böreği
Çoban salata
Kağıt kebabı
Pilav
Mozaik Pasta
Ve misafirlerimin getireceği şerbetli tatlı :))))
Bide yetiştirebilirsem vişne suyu yapıcam:27:

Hey masallah kız nasıl yetıstırcen bu kadar seyı :nazar:

Back