- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.781
aydasu hepsini biz yapmadık sonuçta yapılış aynı süsü farklı örnek olsun diye koyduk maliyeti değişiyo canım daha ben de tam fiyatları bilmiyorum arkadaş nikahı için sordu şimdi onun için gidip istediği malzemelere bakıcam bisikletli nikah şekerlerinden istiyo maliyetini hesaplayıp söylicem çok ucuz basit bşy yapsan en kötü 0,50 kuruşa bile mal olabilir ama insanlar süslülerini gördükçe ay şöyle olsun, böyle olsun, üstünde tüy olsun, nazar boncuğu olsun, uğur böceği olsun, inci olsun süslü şeyler istiyo ben bile öyleyim
Günaydın kızlar eşimin ciddi birşeyi yok sağolun hepiniz sağolun.
landflowes sen iş güvenliği uzmanısın bana fikir ver canım. eşim normalde iş kazası geçirmiş ama rapor tutmamışlar hemde iyisin demiş önce hastaneye göndermemişler. eşim reddetmiş kendi imkanlarıyla hastaneye gitmiş. ama özel hastane olduğu için ücret istemişler. kimliği şu anda orda vermemişler. bu yüzden ilaçlarınıda alamadık. çalışma bakanlığına şikayet etsem olur değilmi?
hanzade bloguna baktım canım. arama motorlarına hemen çıkmayabiliyor.bugün müsait oldukça düzenleyelim blogunu istersen :)
yok canım bunlar kargo firmasının elemanları ama bir fabrikanın içindeki ek birimde çalışıyorlar. orda fabrikanın ürünlerini kargo kamyonlarına yüklüyorlar. iki araç yanyana gelmiş birinden alıp diğerine yükleme yaparlarken kamyonun üstünden düşmüş. iki aracın arasına bacağı sıkışmış.
Çok komikmiş Aydasu
Bal corbası hakkaten rüyada bile yenmez sanırım
Bide şimdi şişelere domates yapcaz annemle benim götürmem için
Herkese selammmmmm
Landfloves canım başınız sağolsun allah rahmet eylesin. Evinizide almışsınız hayırlı uğurlu olsun allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Hanzade canım bloğun daha çok yeni ondan çıkmıyor, benimde blog var biliyosun ilk başlarda googleda 30 sayfalarda çıkıyordum ama güncelleme yapıp tıklandıkça şuanda Google da 1 sayfadayım :) Hayırlı olsun bloğunuz.
Bu akşamda kalablık misafirlerim var iftara ve ben daha bir lokma yemek yapmadımMenüm şöyle
İftariyelikler
Köfteli domates çorbası
Zeytinyağlı biber dolması
Sebzeli Kırmızı biber
El açması patatesli börek+peynirli milföy böreği
Çoban salata
Kağıt kebabı
Pilav
Mozaik Pasta
Ve misafirlerimin getireceği şerbetli tatlı :))))
Bide yetiştirebilirsem vişne suyu yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?