Eylül dostluğumuza burada devam (:

bencede superisi folik asit al, zaten reçeteyle falan yazılmıyor gidip eczaneden alabilirsin, bende 3 ay önce başlamıştım kullanmaya, 3 ay sonra başladık bebek denemelerine. hamile olunca bıraktım, doktor içinde folik asitinde olduğu bir vitamin verdi onu kullanıyorum şimdi hergün.

Kızlar az önce eşim aradı iş yerinde düşmüş iki arabanın arasına sıkışmış iyiyim dedi hastanedeymis rapor vermişler geleyim dedim yok diyo of çok canım sıkıldı allahım ya

kızlar ne marka alayım peki? 3lü kullandığın vardı ya landfloves.Şimdi oruç tuttuğum için onu kullansam daha iyi olur.Markasını yazar mısın?eşime aldırayım...

Doktorum da yeni doğum yaptı neden öyle dedi ki? Gercekten biri birini tutmuyor..

Zahtercim çok geçmiş olsun birşeyi yoktur umarım.

günde 3 tane kullanılıyor adı folic plus, daha öncede dediğim gibi içinde de yazıyor ben hepsini tek seferde içiyordum yatmadan önce..

içinde 90 adet var.

Akşamki iftar menüleriniz neler kızlar. Ben akşama şehriye çorbası, fırında tavuk dolma, salata. Fazla bir şey yapmayacağım yenmiyor zaten.

link olunca tamam ama google amcadan aratınca neden çıkmıyo bizim site paylaşım ve takip eden olmadığı için mi acaba
ben bunu çözene kadar kanser olurum sizi de çok sıkarım söyliim

biz dün k.validemdeydik, evin konusunu bile açmadılar, bir hayırlı olsun bile demediler, bende bişey demedim. memleketlerinden bir koli vişne getirmişler aşısız. hepsini bana verdi, orda ayıklayıp poşetledik, şimdilik onun buzluğa zorla sığdırdık, taşınınca benim buzluğa alacaz. ben çok severim vişneyi kışında sürekli meyve suyu gibi yapıp içiyoruz.

akşamada kardeşimi çağırdım, annemler ist.da. kaç gündür yapamadığım taze fasulyeyi yaparım sanırım, kuşbaşı et vardı belki onunlada ayrı bişey yaparım. patlıcan közleyip eti üstüne kavurur koyarım, hünkar beğendi.

Herkese iyi akşamlar kızlar öpüyorum yarın görüşürüz burda olun beklicemmm

Artena hoşgeldin uzun bir aradan sonra..

Üzülme inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur

Teşekkür ederim landfloves. Yazdıklarından çıkardığım kadarıyla sen aslında Antalyalı ve oturma odasındaki mor köşe koltuğuyla hatırladığım kişisin değil mi?

Hem bebişin hem eviniz hayırlı olsun. Halan için de Allah rahmet eylesin.

artena tekrar bize yazmana çok sevindim rabbim en kısa zamanda bebiş nasip etsin inş.

Teşekkür ederim miracle, Allah sana da bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Akşamki iftar menüleriniz neler kızlar. Ben akşama şehriye çorbası, fırında tavuk dolma, salata. Fazla bir şey yapmayacağım yenmiyor zaten.

Bizde ezogelin çorbası, biber dolması ve salata vardı. Biz çorbada tıkanıyoruz zaten, gerisi çeşit olsun diye.

Bu arada yazamadığım sürede biz de ev aldık. Çok önceden bayıldığım bir evdi. Ama fiyatı bütçemizi biraz aşıyordu. Sonra ne oldu, nasıl oldu hala rüya gibi ama o beğendiğim evi aldık. Bu ay 6. kredi taksitini ödeyeceğiz. Allah tüm borç ödeyenlere yardım etsin.

Kızlar eşim koşa koşa gidip folic plus 'ı aldı adam ne hevesliymiş yaa
Ben de üçünü birden yuttum.. Vira bismillah :118:

günaydınlaaaar, bugün topiğimiz ıssız olur, aydasunun dediği gibi devlet daireleri gibi haftasonu kimse olmuyor

dün ebebekte indirim olduğunu öğrendim bayadır varmış geç kalmışım ama yinede iş çıkışı koştur koştur gittim, orda benim bebişimi bekleyen bir kısmeti kalmış onu aldım geldim. 10'lu hastane çıkışı aldım, eve geldim salon halısının üstüne açtım hepsini tek tek inceledim sevdim mini mini çok tatlılar.. sonrada rüyamda onları giydirdiğimi gördüm bebeğime.

evet artenacım doğru hatırlıyorsun koltuğumu nasıl unutmamışsın.

sizinde eviniz hayırlı olsun, bizim aldığımız evde benim çok beğendiğim bir evdi, annemlerin orda sürekli satılık yazılarını görüp öylesine fiyatlarını soruyorduk sadece anneme.. bu ev piyangodan çıkar gibi oldu bize. hala inanamıyoruz bizde aldığımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…