- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.761
daphne siz de başlamıştınız di mi? Folik falan kullanıo musun? Ben sağlık ocağına yeni doğum yapmış bayan doktoruma gittim folik asit ve aşılara gerek yok dediakışına bırak hamile kal gel herşeyi hallederiz dedi. bilemiyorum folik alsam mı?
Kızlar az önce eşim aradı iş yerinde düşmüş iki arabanın arasına sıkışmış iyiyim dedi hastanedeymis rapor vermişler geleyim dedim yok diyo of çok canım sıkıldı allahım ya
kızlar ne marka alayım peki? 3lü kullandığın vardı ya landfloves.Şimdi oruç tuttuğum için onu kullansam daha iyi olur.Markasını yazar mısın?eşime aldırayım...
Doktorum da yeni doğum yaptı neden öyle dedi ki? Gercekten biri birini tutmuyor..
Zahtercim çok geçmiş olsun birşeyi yoktur umarım.
Artena hoşgeldin uzun bir aradan sonra..
Üzülme inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur
artena tekrar bize yazmana çok sevindim rabbim en kısa zamanda bebiş nasip etsin inş.
Akşamki iftar menüleriniz neler kızlar. Ben akşama şehriye çorbası, fırında tavuk dolma, salata. Fazla bir şey yapmayacağım yenmiyor zaten.
Teşekkür ederim landfloves. Yazdıklarından çıkardığım kadarıyla sen aslında Antalyalı ve oturma odasındaki mor köşe koltuğuyla hatırladığım kişisin değil mi?
Hem bebişin hem eviniz hayırlı olsun.Halan için de Allah rahmet eylesin.
Teşekkür ederim miracle, Allah sana da bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bizde ezogelin çorbası, biber dolması ve salata vardı. Biz çorbada tıkanıyoruz zaten, gerisi çeşit olsun diye.
Bu arada yazamadığım sürede biz de ev aldık. Çok önceden bayıldığım bir evdi. Ama fiyatı bütçemizi biraz aşıyordu. Sonra ne oldu, nasıl oldu hala rüya gibi ama o beğendiğim evi aldık.Bu ay 6. kredi taksitini ödeyeceğiz. Allah tüm borç ödeyenlere yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?