- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.641
aydasu kolaycık doğrursun canım inş.
Aydasu yorma kendini canım ya annem bana hamileyken hali yıkatmislar 8 aylıkmis akşama erken doğum ben gelmişim otur uzat ayağını olmadı annen yapar gelince
landfloves canım ah ne bu erkek ailesinden cektiklerimiz sen görme duyma zaten şu anda özel bir durumun var herşeyden önce senin sağlığın önemli kendine üzülüp stres yapma
Aydasu ben kızlara anlattım doğum hikayemi watsupta ama senin doğumun yaklaştı sana anlatmamDoğumdan sonra Allah'a çok şükür 2. yaparsam işallah o da bu kadar kolay bi hamilelik ve doğum olur. Allah herkese benimki gibi sorunsuz hamilelik doğum nasip etsin. Suni sancı 4 saat çektim off berbatt bi sancı tarifi yok ama 8-9 saat çekenler ve hatta çekip yinede sezeryan olanlar var.
Mavisuperisi tatili yaptın gezdin geldin ooh bizde takip ettik facedenNasılsın bakalım ?
Kızlar selammm
Geçmişi okumaktan yazamadım anca btti.
Ne haberler kaçırmışım similllaaaaaa hamileeee
Landfloves ev almışşşşş
Hayırlı uğurlu olsun kızlar yeni haberler mükemmel valla.
Ben gezdim geldim kızlar çookkk güzeldi 16 gün.Ülkemiz çok güzel ya ara ara atıyorum resimleri faceye.Karadenizi görmeden ölünmez dedikleri doğruymuş gerçekten. bolu'dan batum'a kadar gittik sonra aşağı erzuruma geçtik sonra sivas amasya derkenn İzmir...
İyi ki ehliyet almışım yoksa eşim çok yorulacakmış yollarda biraz o sürdü biraz ben çok zevkliydi tatil.
Eyvah, yakalandım
Merhaba yorgunpenguen.
En son buraya yazdığımda hamileydim. Ama kimyasal gebelik yüzünden sona erdi. Kötü günler geçirdim. O günden beri de yazasım gelmiyor foruma. Sizi sessizce takip ederken yakalandım yorgunpenguene.
ARtena senin adına çok üzüldüm tatlım ama topiğimize niye soğudun ki ?? Buraya nişalılıktan beri yazıyoruz hepimiz. Aydaasununda başına kötü şeyler geçti ama şimdi doğurmak üzere, bizi hiç bırakmadı. Bizde onu bırakmadık o zamanları daha kolay atlattı dimi aydasuuu.. Ben doğum yaptım bi ara yazamadım ama tekrar döndüm. İyi ki kızlar var. Sende yaz bize tekrardan UZaklaşma ne kadar kalaabalık o kadar güzel muhabbet
Mavisuperisi süper tatil yaptınız ya harika valla. Heryeri gördünüz ne güzel. Bebek olmadan çok iyi yaptınız.
babamı çağırdım yazık adam oruç oruç geldi ev sahibi yaşlı amca geldi, yarım saat tapu dairesinin açılmasını bekledik dışarda 40 derece sıcakta, açıldı bu seferde ana baba günü, o kalabalıkta bir an önce bitsinde gideyim diye düşünürken oraya iki gün daha gitmem gerekmesi beni çıldırttı.. ve bu sadece eşimin eline verilen evrağa hiç bakmadan kafasına göre başvuru yapmasından kaynaklanıyor.
Hatunlar alalım iftar menülerinizi :) Bizde tavuksuyuyla yapılmış yayla çorbası. Eşim yapacak yine. Yanınada kahvaltı ve peynirli börek yapacağım. Başkasının evinde ancak bu kadarını yapıyoruz
kızlar bizde küçük yastık hiç yoktu, tv izlerken kafanın altına koymaya falan lazım oluyordu, koltukların yastıkları var ama onların kullanılmasına sinir oluyorum ben, yıkandıkça solar diye onları kullanmasını sevmiyorum eşimin. bende pazardan bebek yastığı kılıfı aldım tanesi 1 tl.. sonra geldim evdeki elyaf bir yastığı ikiye kestim içinide paylaştırdım iç kılıfını geri diktim, yeni aldığım kılıflarıda geçirdim pek bir güzel oldular.. şimdi elimizin altında o yastıklar geziyor iki tane küçük yastığımız oldu. misafir gelince kaldırıp koltuğun yastıklarını koyuyoruz, onlarda temiz kalmış oluyor.
ben de yastığın beyaz iç astarından 1er tane daha geçircem daha temiz kalır eşim terliyo kılıfını sık sık değiştirdiğim halde sararmış iki tane olursa en azından daha temiz kalır
aydasu ay senin bebek ramazanda gelecek, kadir gecesine yetişmiyor dimi, kadir gecesi doğsa ne şanslı olur. "seni anan kadir gecesimi doğurmuş" lafının doğruluğunu ben gerçekten kadir gecesi doğan iki arkadaşımın inanılmaz şanslarından biliyorum.
merhaba kızlar..ben anca kendime geliyorum sanırım
dün iftara 1 saat kalaya kadar iyiydim hiçbirşeyim yoktu.
tam 1 saat vardı dedim heralde gidiyorum..aniden bir mide bulantısı vucütta titreme..
bayılacakmışım gb hissettim.Allahtan herşeyim hazırdı da eşim kurdu topladı..
ben iftari anca 11 de yaptım imkanı yoktu ağzıma birşey süremedim..
çok şükür şimdi iyyim..
Allah oruçlarımızı kabul eylesin..
landflowes boşver sinirlenme eşine..her işte bir hayır vardır bilinmez..ayrıca kv yaptıklarına takma
ancak yeri geldiğinde de lafını söyle..
bizim iftar menümüz ;
mercimek çorbası
musakka
bulgur yada şehriyeli pilav yaparım
kv köyde eşimin abisi bekar o da bizde iftar yapıyor yoksa pilav yapmazdım
sanırım musakka sevmiyor..
bide biber patates kızartma çekti canım domates soslu
salata
eşimde güllaç alır
yeter artar bile..
Terem gecmıs olsun... İlk gun carpması yasamıssın resmen...
Menun de harıka masallah. Allah kabul etsın sımdıden...
Bundan sonra hep bekleriz o zaman
artena geçmiş olsun canım senin adına üzüldüm
biz kimseyi unutmadık ama bizi unutanlar çok
Artena merhaba...
Cok gecmıs olsun...
Bak burası daha ıyı gelır sana, konusmak, kızlarla sohbet etmek ınan ınsanın moralını duzeltıyor, Allah razı olsun ben onlar sayesınde daha kolay atlattın... kımyasal gebelıkte daha kotusu yok sanıyordum, arkasından tekrar hamıle kaldım ıkızlere bu sefer de kalbı durdu kurtaj olmak zorunda kaldım, o zaman anladım kı hep daha kotusu varmıs...
Şuan son ayımdayım, Rabbım nasıp ettı, ınsan kotu tecrube yasayınca toparlanamam sanıyor ama ınsanız hersey bızım ıcın...
Valla ole pıngum tek tek hepınızden Allah razı olsun...
Hatırlarsanız kurtajdan sonra narkozun etkısıyle yaptıklarımı bıle gulerek yazmıstım burda. Sız olmasaydınız bu kadar kolay atlatamazdım... Iyıkı varsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?