- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 458
- 698
- Konu Sahibi landfloves
- #33.601
Amin inşallah. Bilmiyorum ki aydasu belkide vardır
Gunun ne zaman kuzum senın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah. Bilmiyorum ki aydasu belkide vardır
Gunun ne zaman kuzum senın?
Ewet aydasucum inmiş elifcik aşağılara. Daha kiler temizle sen aferiiin. Ben ev taşıdığım yorulduğum için erken doğurdum 2 hafta sende kıpır kıpıpr ewde kendini yoruyosun bak yat uzan dinlen. Doğumdan sonra enerjiye ihtiyacı olacak.
Tatlım yanlız kalma artk evde. iyi hissettiğine bakma bende çok iyi hissediyodum kendimi. Hatta kanamam geldi annem gidelim diyo ben iyiyim ya diyorum dizi izliyorum filan Meğer 7 cm açılmam varmış.
:18: demı ındı bu hafta ıste...
Yok yok tamam yormucam kendımı dun hıssettım ılk kez bel agrısını bı de ayıptır solemesı akıntı artıyormus herhal doğum yaklasınca oyle oldu bende de, aklım basıma gelıyo dunden berı...
Farketmeden 7 cm acıklık, Allah ım en buyuk hayalım pingu ya şöyle acılsa acılsa fırt dıye gelse
Sanırım o tüm hamilelerin hayali
Günaydın eylülün gelinleri, kocam dün çok güzel bir iftar sofrası kurmuştu bana. Ben eve geçip duş alıp direk uyku moduna geçtim. İftara 5 dakika kala uyandırdı beni sağolsun. Çayı bile demlemişti Biz belki ustalar bizi yine kandırmazsa bu gün evimize geçeceğiz ama diyorum ya ustalar kandırmazsa. Evime geçiyimde kendime karnıyarık pilav cacık üçlüsünü yapacağım. Canım çok istiyor. Birde dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm. Kocaman göbeğim vardı. Kız kardeşim diyorku abla doğur artıkta sevelim Niyeyse doğurmuyormuşum ben çocuğu sanki sonsuza dek içimde tutacağım.
selam kızlarrrr
şuanda vicdan azabı duyuyorum kuzum ya ( dün yerken aklıma geldin valla dedim daphne de olsa da yese karnı yarık pilav cacık üçlüsünden...
Landfloves aman salla gitsin canım ya 5 kuruş yardım etmeden bide trip mi atıyolar hayret bişey, insan torununun cinsiyetini merak etmezmi ? bu zihniyette olan birine nasıl güvenip çocuk bırakabilirsinki en ufak bişeye küsüp alın çocuğunuzu bile der valla... Hem annenlerin sitesi gayet güzel diyordun ve aldığınız ev büyükmüş eğer bakmak isterse arada gelir 2 hafta bakar gider...
Artenayımı görüyorum aşağıda ???
Eyvah, yakalandım
Merhaba yorgunpenguen.
En son buraya yazdığımda hamileydim. Ama kimyasal gebelik yüzünden sona erdi. Kötü günler geçirdim. O günden beri de yazasım gelmiyor foruma. Sizi sessizce takip ederken yakalandım yorgunpenguene.
Hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun. Bizde kızlarla daha yeni konuştuk düğünden sonra aramızdan ayrılanları.