- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.621
Benimki aranızdan ayrılmak sayılmaz aslında. Benim için hala eski paylaşımlarımız çok değerli. O zamanki en büyük destekçim sizdiniz. Epeydir de sessiz takipteyim. Beni hatırlıyor olmanızdan mutlu oldum doğrusu
Niye engelliyosun maviş, istemiyomusun bebek ??
Kuzum bakamazmışım gibi geliyor geziyorum yiyorum içiyorum çok rahatmışım gibi...
En son ben hamile kalacağım galiba bu topicte...
Eşime söyleyecek bahanem kalmadı
Sen annenle yakın mısın ??
Kız öyle deme bak en ufağımız melisti mis gibi bakıyo yawrusuna hemde kimseye ihtiyaacı olmadan maşallah. Annelik içgüsüyle çokda iyi bakarsın. Anne olmak gibisi varmı yaa böyle bi duyguyu hissetmekte gecikme bence. Eşinde istiyomuş bak.
niye canım uzadı mı iptal mi sorun nebizim tapu işi olmadı kızlar, aksilik aksilik, sinir krizleri geçirmek üzereyim.
bizim tapu işi olmadı kızlar, aksilik aksilik, sinir krizleri geçirmek üzereyim.
başvuruyu dün yapmıştık, bugünede randevu vermişlerdi, eşim başvuruda evrakları eksik teslim etmiş, işlemlerde ona göre başlatılmış düzeltilemedi, başvurumuzu geri çektik. yarın sabahtan tekrar gidip başvuru yapacam. sonrada ne zamana randevu verirlerse artık. cumaya da olabilir haftayada kalabilir. işten izin almaktan bıktım artık, her işe ben koşturdum, eşim evin benim üstüme olmasını istedi, zaten kendisi hiçbir işi düzgün yapamaz. detaylara bakmaz, eline verdikleri evrakları okumaz, kimseye sormaz. bitek ben dün sidede olduğum için ondan başvuruyu yapmasını istemiştim, onda da sorun yaşadık işte
babamı çağırdım yazık adam oruç oruç geldi ev sahibi yaşlı amca geldi, yarım saat tapu dairesinin açılmasını bekledik dışarda 40 derece sıcakta, açıldı bu seferde ana baba günü, o kalabalıkta bir an önce bitsinde gideyim diye düşünürken oraya iki gün daha gitmem gerekmesi beni çıldırttı.. ve bu sadece eşimin eline verilen evrağa hiç bakmadan kafasına göre başvuru yapmasından kaynaklanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?