Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kızlar dünden beri araştırıyorum. Cilt bakımı için hangi ürünleri kullanıyorsunuz. Kocam bana roc 3 ü 1 arada olan üründen almıştı ama ben değiştirmek istiyorum. Siyah noktalara karşı daha etkili bir şey bulmam lazım.

bende bu sabah aynaya bakınca siyah noktaların ne kdar çoğalmış olduğunu gördüm sinirim bozuldu.netten baktım da buhar banyosu ve yoğurt,mısır unu karışımıyla yapılan maske iyi geliyor yazıyordu.

bu siyah noktalar bende de var cilt bakımı paketi almıştım 2 seans gittim 3 seans kaldı taa düğün zamanı hemde geçen sene burnumdan amaliyat olduğum için gidememişti bu yaza girerken de randevu aldım ama işim çıktı gidemedim iyi hatırlattınız bugün arayıp randevu alayım ilk fırsatta gideyim

buhar iyi oluyo baya buharda kalıcan yumuşatıyo o sonra sıkıyolar noktaları bi de üstüne maske

buhar iyi oluyo baya buharda kalıcan yumuşatıyo o sonra sıkıyolar noktaları bi de üstüne maske

O cilt bakımına bende gittim bir kaç kere. Hatta genelde indirimlere denk getiriyorum ama sürekli kullanmak için bir şey lazım. Şimdi netten araştırdım. Garnier in 3 bir aradasını övüyorlar çok. Karma ve yağlı ciltler için. Öğle arasında gidip alırım bir deneyeyim bakalım. Belki işe yarar.

inşallah yarar işine,ben çok tembelim bu konuda ya eşim bana bir sürü kremler alır gelir hiç birini kullanmam vaktim yok uğraşamıyorum yada ilgilenmiyorum aklıma koysam yaparım ama sallıyorum eşim çok kızıyo sonra da
bana yarın akşam iftardan sonra arkadaş gelicek eşiyle birlkte ne tatlı yapsam bilemedim şöyle kolay olsun dedim.aklımda bikaç tane var aslında kadayıflı muhallebi,köztebek pasta (eşimin önerisi),tiramisu (daha önce onlara gittiğimzde arkadaş yapmıştı oyüzden yapamam),bide muzlu rulo muhallebi hangisi daha kolaydan olur ?bgn k.v ye gidicez iftara eve gelince yapmam lazım oyüzden çabuktan bişi olmalı ki yarına hazır olsun.buarada bimde hazır dondurulmuş sufle gördüm kızlar deneyeniz varmı fırına atıp on dk.da pişiyormuş bir pakette 2 tane var

Canım bence kadayıflı muhallebi yap. Hem kolay hem hafif. Süt tatlılarını çok severim.

Daphne ben 3ü 1 arada kullanıyorum garnier. Çok güzel bence. Hergün düzenli kullanamıyorum ama. Peeling ,maske, temizleme özellikleri var.
Chitlenbik bende kadayıflı muhallebiyi seviyorum hem çok hafif ve hem şık görünüyo. Etimek tatlısınıda severim onu day apabilirsin aslında.

bu akşam da kocam geç geliyo anneme giderim yine hem yastıklarımı götürcem çırpılacak yünleri annem ne pişirirse artık dün bamya bulgur pilavı tavuk vardı

etimek tatlısını hiç yapmadım canım ya riske girmekte istemiyorum ama o da güzel olur birgün kendimize deniycem onu da

Memnunsun yani. Öğle arasında eczaneye uğrayacağım. İnşallah etkisini görürüm.

O temizleyiciler bende hiç işe yaramıyo bende düğün zamanı cilt bakımı yaptırdım hala paketimden hakkım var ama ızmitte gitmeye usenıyorum

merhaba kızlar..herkese hayırlı ramazanlar..şükür bu yıl ki Ramazan a da ulaşık..
hakkıyla tamamlamayı nasip etsin rabbim..

aydasu maşallah elife herşey yolunda bak bebişin seni hiç üzmeyecek baksana

landflowes canım hayırlı olsun eviniz iyiki annenin yakınından aldınız..güle güle oturun
zahter Allah kabul etsin kuzum mevlüdinizi..
daphane paylaştığın yazı çok güzel ve gerçekten bizim duygularımız..
geçen akşam annem bizde kalmıştı..geceside bzim tanışma yıldönümümüzdü..
eşim h.sonu diye zaten geç geliyordu bişi beklemedim açıkcası..
nese sabah annem gitti..akşam eşimle konuşuyorum..işlerim geç bitecek aşkım dedi..
artık 7 yıl olmuş bende odun olmuşum galiba
dedim bu ay baya masraf yaptık haftaya da eşimin doğum günü
o zamana hediyesini alırım..
eşim bi geldi elinde poşetlerle..meğer erken çıkmış gitmiş bana hediye almış kuzum..
beklemediğim için hem çok şaşırdım hem çok mutlu oldum..
bide aşkım englısh home baktım ferforje ürünlerdn alıcaktım sonra bernardoya baktım ordakiler
daha güzel geldi ramazan geldi misafirlere kullanırsın diye bunları aldım diyo

artık o da benim pencerem bakıyor dedim hayata benzettim kendime

Daphne yaa nerde bu millet artık eski tadımız kalmadı buraya giresim gelmiyo söyle kızlara burda yazışsınlar biraz

hanzade hiç muhabbet dönmüyo dimi. Yazıyoruz ama sohbet tıkanıp kalıyo. Eskiden laf lafı açardı ne geyikler yapardık. Açıp bakıyorum sürekli hep aynı yerinde sayfa.

protesto ediyorum whatsappa gelmiyorum kızlar buraya gelirseniz konuşuruz artık böyle giderse burayı da bırakıcam zaten açıkça tehdit ediyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…