- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.441
buhar kazanlı bende almıştım çeyize ama araştırmadan almıştım hem çok geç ısınıyodu hemde geç soğuyodu değiştirdim normal ütü aldım ama hiç memnun değilim ütümden. Yakında değiştirebilirim bende.
Landfloves batuyla aynı zamanda doğacak sein oğluşunda işallah. Bizim ev sobalı olduğu için Uzun kollu badi çok kullanmıştık. Patikli altı da 2 ay anca giyer sonra rahat hareket edemediği için sinir olur yani benimki öleydi ona göre al. Biz kısa kollu ve kollu badiyi en çok kullandık. Tüm tulum, petikli alt ve uzun kollu çıtçıtlı badi en çok kullandıklarımızdı bizim. Yelek al bikaçtane mutlaka. valla biz altına ince bi patikli alt onun üstüne çorap üstüne tekrar patikli tulum giydiriyoduk. Ayakları üşütürse gaz sancısı daha çok oluyo.
anneler bişey sorcam, benim bebiş kışın doğacak ya hani.. en çok ne almam gerekir kıyafet olarak?
askılı alttan çıtçıtlı üst,
yarım kollu alttan çıtçıtlı üst,
uzun kollu alttan çıtçıtlı üst,
patikli alt,
patiksiz alt,
tüm tulum
uzun kollu alttan çıtçıtlı üst 5 tane al, en çok onları kullanacaksın
askılı ve yarım kollular da lazım ama yazın giyebileceği boyda daha çok al bunlardan
şuan berraya yetiştiremiyorum mesela sürekli yıkıyorum. ek gıdaya gecince srekli üst değişiyor çünkü
altlıklar herrr zaman kullanılıyor ne kadar alsan kar
tüm kadife tulumlardan 5-6 tane al, ilk aylarda hep onları giyecek
uzun uzadıya anlatmıştım ben kış ve yaz ayrı ayrı
o mesajımı bulsan bayagı yardımcı olur sanıyorum
şuan berra müsade etmiyo yazmama:)
Landfloves tatlım kendi tercihin tabi ama o çıtçıtlı bodyleri pazardan filan alabilirsin. İçinde kalıyo kıyafettin kimse görmüyoki. Annem daha çarşamba günü 2.5 TL ye almış pazardan. Mothercare'dan gezmelik alabilirsin anca ama zaten çok çabuk küçülecek orasıda çok pahalı. Ama 5-6 aylıktan sonra alınanları bi müddet giyiyo. ilk 2 ay çok hızlı büyüyolar. Batunun 1 kere giydiği ya da hiç hiç giymediği kıyafetleri vardı. birde doğum hediyesi çok güzel şeyler getirdiler onların bile bi kısmını giyemedi.
Aman aydasum ya takıldığın şeye bak. Kilosu iyi, doğum pozisyonuna gelmiş, sağlığı iyi. boyu geride oluversin nolucak. Doktorların densizliğini boşver sen onlar ince düşünemiyolar
aydasu canım hoşgeldin...
bozma moralini yavrum ya baksana herkesin moralini bozacak şeyler söyledi doktorlar ama hiçbiri haklı çıkmadı..
sadece herşeyi siz bilin diye söylemek zorundalar..
kzuum zaten elifin bence eli kulağındadır valla ha geldi ha gelecek maşallah kuzuya..
sağlıkla alakalı bir problem değil ki boy kuzum..
2 gün sonra kendi doktorun seni daha detaylı bilgilendirir zatn..kendini de üzme elifcikte üzülmesin
Aman aydasum ya takıldığın şeye bak. Kilosu iyi, doğum pozisyonuna gelmiş, sağlığı iyi. boyu geride oluversin nolucak. Doktorların densizliğini boşver sen onlar ince düşünemiyolar
aydasu o ölçümler yanılabiliyor
ayrıca berranın kafası 2 hafta, göbek kısmı 4 hafta boyu kilosu 3 hafta geriydi
ee ben derdimden ölseydim bari:)))
42 cm doğdu bildiğin kol kadardı yani
şimdi yaşıtlarıyla aynı boyda. çok hızlı uzadı boyu
takma sakın bunu, bebeğini de üzme
hala minyon bir bebek ne yapayım sağlıklı sonuçta
aydasu bencede o dediklerine hiç takılma, en önemlisi sağlıklı olması, bak ne güzel tekrar terste dönmüş akıllı kızın maşallah.
olur mu kız daphne, kış bebeleri ilk 2 ay onlarsız hayatta duramazlar
yaz bebeleri almasın diyoz:)
olur mu kız daphne, kış bebeleri ilk 2 ay onlarsız hayatta duramazlar
yaz bebeleri almasın diyoz:)
heheheheeee bak daphne doğru bildiğin yanlışlar
alıp almamak değil zaten önemli olan.. bunun yazı vaaaar kışı vaaaar.. yazın kaç aylık olacak, kışın kaç aylık olacak.. e bide minicik mi doğacak kilolu mu olacak, boyu bacağı ne kadar olacak.. alacağın kıyafetlerde kiminde 0-3 aylık yazıyor bakıyosun kocaman geliyor gözüne, 3-6 ay yazıyor başka markadakinden küçük gibi.. markadan markayada değişiyor sanırım. onuda çözemedim zaten
heheheheeee bak daphne doğru bildiğin yanlışlar
alıp almamak değil zaten önemli olan.. bunun yazı vaaaar kışı vaaaar.. yazın kaç aylık olacak, kışın kaç aylık olacak.. e bide minicik mi doğacak kilolu mu olacak, boyu bacağı ne kadar olacak.. alacağın kıyafetlerde kiminde 0-3 aylık yazıyor bakıyosun kocaman geliyor gözüne, 3-6 ay yazıyor başka markadakinden küçük gibi.. markadan markayada değişiyor sanırım. onuda çözemedim zaten
elif biz hep aynı şeyleri söylüyoz
demek ki her zaman tecrübe bilgiden önce gelmeli gerçekten de
elif biz hep aynı şeyleri söylüyoz
demek ki her zaman tecrübe bilgiden önce gelmeli gerçekten de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?