- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.421
ay kızlaaaaar, bizde yaşayacaz dimi bunları :18::18:
Yo ben sahsen hic sıkılmiyoruk gayette faaydali bizde gece bakan taaraf genelde baba olucak sabah ben ise gidecem onun dukkani arada babasids acsa olur yatagindan alip mememe koysa yeter
berranın bu kadar uyuyacağını bilseydim ben de uyurdum ya
ewt bunları yaşayacaksın
ama bir tek dişi çıktığında evde heyoo diye dans edip herkesi arayıp haber verdiğinde yaşadığın sevinç hepsini unutturacak
ilk dönmeye başladığında böyle büyük insan gibi yayıla yayıla gerine gerine uyudugunda onu izlemeye doyamayacaksın dimi pinguş :)
süper:) Bu senin için ne kadar rahatlık bilemezsin :)
Canım jelonunki gibi uslu beben olursa yaşamazsım bizimkiler gibi fırlama olursa kaçışın yoksofişinkide bizim bebelerden. Ama olsun ya keyifli yönleride çok. Evet bunalıyosun toz pembe değil herşey ama çıkardığı sesler herketler çok tatlı.
aynen ahsen o halini izlemeye bayılıyorum. gece uykulu halimle bile gülüyorum. Beyefendi rahatını bulamıyo kafayı bi sağa atıyo olmadı sola yine rahat edemedi yüzüstü dönüyo rahatını bulana kadar savruluyo ordan orayaDün taklitini yapıyorum annemle eşime. Bide anneye benzer sesler çıkarıyo ama bilnçlimi değilmi bilmiyorum. ama bana bakarak söylüyo ve beni istediğinde söylüyo. bide mama yerken mam mam mam diye bişeyler söylüyo
Ahsende mi bardaktan içmeyi seviyo cadı aynen bizimkide öle. Kıramaz ya bardağı sanmam. su bardakları o kadar kolay kırılmazki. Plastiklede verebilirsin bence bişey olmaz nolucak içinde suyu bekletmiyosunki. Biraz rahat olmak lazım ben o kadar incelemem.
Suyu kaynatıpmı içiriyosun ahsen yoksa normal su mu ?
yok yok benim bebemde akıllı olacak.. babası çok akıllı uslu bir bebekmiş, o yönü babasına çeker bence.. şimdiden çok akıllı baksanıza varlığı yokluğu belli değil kuzumun. ne versem onu yiyor, bir kere bulandırtmadı midemi :)
neyse yazdım bunları kayda geçsin, yaklaşık 8-10 ya sonra bakarız neymiş ne değlmiş
yok yok benim bebemde akıllı olacak.. babası çok akıllı uslu bir bebekmiş, o yönü babasına çeker bence.. şimdiden çok akıllı baksanıza varlığı yokluğu belli değil kuzumun. ne versem onu yiyor, bir kere bulandırtmadı midemi :)
neyse yazdım bunları kayda geçsin, yaklaşık 8-10 ya sonra bakarız neymiş ne değlmiş
teremcim seninkini model kodunu verir misin fiyatlarına bakiim bi
350 400 e de var 800 e de şaştım kaldım çok para veremem tabii de ucuzları da iyi midir acaba mesela 400 e tefalin kazanlısı var bi de aynı fiyata normal ütüsü var hangisi daha iyidir illa kazanlı olsun diye kötüsünü almayalım gerçi tefalin kötüsü yok bence
terem biz burada dertleştiğimiz için genelde kötü yanları yansıyor size
oturup burda ayy çocugumla şöyle eğlendim böyle eğlendim ay şöyle mutlu olduk böyle mutlu olduk diye ballandırmıyoruz diye o yönler hiç yok sanmayın yani
söylediğinin aksine bebeğin zorluğu 1 ise güzelliği 10 değil 100 dür canım
bak mesela şuan koynuma yatmış omzumu yalıyor, 10 yaşındaki bi çocuk gece deliksiz uyur anneden bağımsızdır ama annenin koynunda böyle dakikalarca durup onu koklamaz. Ben hep diyorum bebek bu kadar korkunç bir ömür törpüsü olsaydı kimse 2. yi doğurmazdı
Merhaba kızlar katılamadım ıkı gundur sohbete...
mıraclem masallah erdem pasa annesınden ıyı beslenıyor kocaman olmuş, haftasından onde gıdıyor
landfloves canım Allah halana acıl sıfalar versın cıkmadık candan umut kesılmez...
Daphne evınıze gecmıssınız sevındım canım, bı de elektrık geldı mı tamamdır...
Benım ne kadar olmasa da pek keyfım yok...
Dun ılac yazdırmak ıcın doktora gıttım devlete, bı de dedım bakarmısınız ters duruyordu dıye, neyse baktı, kılosu falan ıyı ama boyu 1 hafta gerıden gelıyor dedı, ama onemlı degıl gec dollenmedendır dedı. Oyle dıyınce ben de dedım yok zaten bız sata gore 2 hafta gerıden gelıyoruz dıye ooo o zaman fark 3 hafta fakulteye gıt ıncelesınler dedı moralım cok bozuldu...
Bu arada kızım dönmüş, baş aşağı gelmıs ona sevındık tabı...
Kendı doktoruma pazartesı gıdıcem...
Gecen hafta gıttıgımde o da boyu 1 hafta gerıden gelıyor demıstı...
Nıye moral bozuyorlar kı esım de ben de cok uzun ınsanlar degılız ıkımızde 1.70 anca varız...
Kı en kısa bızın yanı benım kardesım esımın kardesı gyet uzunlar...
Anlamıyorum noluyo yanı bı hafta eksık cıkıyorsa...
Fakulteye gıdıp napcam ıcerden cocugu mu sündürcekler uzasın dıye...
Öyle ıste kafama taktıgım gerıden gelmesı degıl doktorların yaklasımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?