• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben de çok sıkıldım uyumak istiyorum hanzade:27:

Berra bugün emekler gibi bişeyler yaptı kızlar
poposunu kaldırıp sürünmeye çalıştı ben de biraz destek verince kendini öne doğru itti
arkaya bakıp bakıp güldü bi de çok komikti :))

ben halıları çoktan kaldırdım, Berra'yı yere koyamıyordum, annemin çok eski bir yatak örtüsü vardı, onu verdi yere attım akşama kadar yuvarlanıyoz :D

akşam menünüzde neler var kızlar ben de bşy yok karar veremedim

dün eşim 3 tane but kızartmalık hazırlar mısınız demiş kasap da 3 tana bütün tavuğu o şekil yapmış vermiş adam doğradı diye sesini çıkartmamış almış eşim de ben de ayrı ayrı paketleyip buzluğa koydum tavuklu yemeklere kullanırım napiiim

bu erkekler çok saf oluyo gerçekten yaa :) benimkide seslenmez alır gelirdi hepsini..

biz olsak ben böyle istemedim yanlış anladınız daha da anlamazsa yahu napacam ben bu kadar tavuğu diye çıkışır gerekirse almadan dönerdik, yani ben öyle yapardım

gerçi siz tavukçusunuz yersiniz hepsini

kız ahsen bi halı sersene çocuğa :) halıyı ser üstüne gerekirse yine yatak örtüsünü ser, daha yumuşak olsun

landfloves ben de olsam asla almaz bırakırdım çingeneyim biraz bu konularda ama dediğin gibi tavukçuyuz ya uzun süre kalmaz zaten yeriz belki de ondan almıştır

ahsen oturduğunuz yere küçük bi halı serseydin canım yazık çocuğa tam oyun yapma emekleme yuvarlanma zamanları at yere çocuğu keyfine baksın debelensin dursun taşınmayı beklersen bak ne kadar uzun sürdü u işler böyle

Çok sıkıcı bir gün. Bunaldım iyice. Ahsen bir iki foto koy emeklemeye çalışırken :1: Hanzade benim kocamda alır gelirdi. Hiçte sesini çıkarmazdı. Ben olsam bende almam. Akşam evdeyiz kebapçıya gideceğiz kocamla. Bu arada ustalar bu gün gelmemiş. Babamı aradım çok sinirliydi. Yarın gelip yapacaklarmış. Yine elektriksizis bu gün :ssz:

benim kocam da kesin alır gelirdi o tavukları ama söylerdi adama :) cins insan!

kızlar bu taşınma olayının bu kadar uzayacağını bilsem zaten halıları kaldırmazdım günde iki kez ev süpürüyorum ya
biz bir odayı komple kapattık eşyaları oraya koyduk
halılar da o kadar derinlerde kaldı ki bir daha geri çıkartamadım:))

normalde üçlü koltugu çift kişilik yatak konumuna getirip salıyordum berrayı ama o şekilde hep yanında olmak zorunda kalıyorum düşmemesi için
yatak örtüsü bayagı kalın kilim gibi
ama altına polar battaniye koyayım doğru diyosunuz

gnaydıınn
ewt teyzesi, burda söyledim ya gözünden kaçtı galiba
alt dişleri patladı çok şükür
Batu ne durumda?

Bende görmedim ahsen. Ne diyelim hayırlı mı olsun denir :1: Diğerleride zamanlıca patlasın inşallah mı denir:1:

Günaydın eylül hatunları, dün gece evimizde kaldık ama elektrik gelmedi. Yarın öğleden sonra diyorlar. Bu gidişle ramazanıda elektriksiz geçiririz biz. Sinir oldum akşam. Çok uykum var ama geç yattık. Babamla annemde evde kaldılar. Onlarla takıldık biraz. Yarında anneannemin mevlüdü var. Büyük teyzem okutacak bu sefer. Oraya gideceğim teeeeee tuzlada. Gözümde çok büyüyor o yol. Gitmesem içim rahat etmez. Neyse herkese hayırlı cumalar bu arada...

gnaydıınn

ewt teyzesi, burda söyledim ya gözünden kaçtı galiba
alt dişleri patladı çok şükür

Batu ne durumda?

aa ben görmemişim çok güzel ya gülünce ne şirinoluyodur cimcime. Gözzünüz aydın hadi kim gördü ilk dişi ? Batuşun çok sert emerken filan memeyi acıtıyo ama daha çıkmadı. beyaz beyaz görünüyo damağın içinde. Yakındır çıkması. Ahsen ya uykuları bi ara iyiydi yine felaket oldu ben uykusuzluğa dayanamıyorum artık. Bide akşamları 8-8:30 uyurdu şimdi daha geç uyumak istiyo. Sürekli uyanıyo artık vücudum dayanmıyo ya

günaydın kızlar
ahsen gözünüz aydın dişleriniz patlamış
daphne şimdiden allah kabul etsin canım

Günaydın kızlaaar.

Ramazan geliyor, nedense çok heyecanlıyım, iftar sofraları davetler kalabalık ne güzel oluyor. Ben tutamayacam ama eşim için kalkarım sahura, onla beraber yer yatarım bende.

Babam 15 gündür falan ist.da, çok özledim oda gelecek bu hafta sanırım. Benim halam yoğun bakımda, hatta artık yaşam destek ünitesine bağlanmış durumdaymış, doktorlar bu şekilde ne kadar kalır belli değil diyorlar, 3 ayda kalabilirmiş, 1 haftada, 2 günde.. babamda bayadır bekliyor ama oda ordan ora ordan ora çok yorulmuş durumda. gelecek eğer bişey olursa cenaze için hep birlikte gidecez. Düzelme şansı nerdeyse yokmuş.

Daphne Alah kabul etsin canım.

Landfloves Kaç yaşında halan ? Allah kurtarsın bu şekilde yaşamakta çok kötü çocukları için onu öyle görmekte çok kötü.

Landfloves Kaç yaşında halan ? Allah kurtarsın bu şekilde yaşamakta çok kötü çocukları için onu öyle görmekte çok kötü.

64 yaşında canım. zaten yaşı nedeniyle iyileşme şansı nerdeyse yokmuş. tüberküloz menenjit hastalığı. kanserden beter bir hastalıkmış.

günaydın kızlar
ahsen gözünüz aydın dişleriniz patlamış
daphne şimdiden allah kabul etsin canım

Amin canım, sağol.

Günaydın kızlaaar.

Ramazan geliyor, nedense çok heyecanlıyım, iftar sofraları davetler kalabalık ne güzel oluyor. Ben tutamayacam ama eşim için kalkarım sahura, onla beraber yer yatarım bende.

Babam 15 gündür falan ist.da, çok özledim oda gelecek bu hafta sanırım. Benim halam yoğun bakımda, hatta artık yaşam destek ünitesine bağlanmış durumdaymış, doktorlar bu şekilde ne kadar kalır belli değil diyorlar, 3 ayda kalabilirmiş, 1 haftada, 2 günde.. babamda bayadır bekliyor ama oda ordan ora ordan ora çok yorulmuş durumda. gelecek eğer bişey olursa cenaze için hep birlikte gidecez. Düzelme şansı nerdeyse yokmuş.

Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş. Allah hakkında hayırlısını versin.

Sağol pingum...

kızlar ben ütü araştırıyorum marka da kararlıyım tefal olacak ama modele karar veremedim buhar kazanlı mı alsam normal mi
buhar kazanlılar çok pahalı o kadar fark vermeye değer mi???

eşim diyo konfeksiyon atöleysine mi ütü alıyoruz ne gerek var sanki haklı gibi tabi istersem alır bşy de demez

kullananlardan fikir almak istiyorum alıp pişman olan duymadım hiç ama ben sadece büyük olduğu için tereddütteyim normal ütüler daha mı pratik olur acaba

kızlar ben ütü araştırıyorum marka da kararlıyım tefal olacak ama modele karar veremedim buhar kazanlı mı alsam normal mi
buhar kazanlılar çok pahalı o kadar fark vermeye değer mi???

eşim diyo konfeksiyon atöleysine mi ütü alıyoruz ne gerek var sanki haklı gibi tabi istersem alır bşy de demez

kullananlardan fikir almak istiyorum alıp pişman olan duymadım hiç ama ben sadece büyük olduğu için tereddütteyim normal ütüler daha mı pratik olur acaba

ben buhar kazanlı aldım hiç pişman değilim, o kadar hafifki yormuyor, ayrıca buhar gücü çok yüksek her kırışığı kolayca açıyor. benimkinin markası bosch.

alacak olursan erken ısınmasına dikkat et, bazıları (sanırım eski modeller) 10 dak.da falan ısınabiliyormuş, sabah aceleyle bişey ütülemek istesen onla uğraşamazsın, benimkinin ısınma süresi 1-2 dak.

tefali miracle kullanıyordu onunkide buhar kazanlı, ona sor istersen banada kazanlı ütüyü o tavsiye etmişti.. birde ben bebek kıyafetlerini buharla ütülerim diye mikrobiyolojik olarakta steril olması açısından tercih etmiştim.

bide ütü yaparken suyu bittiğinde, buhar kazanını çıkarıp su ekleyip devam edebiliyorsun ütüyü kapatmadan soğumasını vs beklemeden. buda iyi bir özellik, bende alırken çok araştırmıştım. birde kireci tutan bir parçası oluyor içinde, buhar delikleri tıkanmıyor.

aa ben görmemişim çok güzel ya gülünce ne şirinoluyodur cimcime. Gözzünüz aydın hadi kim gördü ilk dişi ? Batuşun çok sert emerken filan memeyi acıtıyo ama daha çıkmadı. beyaz beyaz görünüyo damağın içinde. Yakındır çıkması. Ahsen ya uykuları bi ara iyiydi yine felaket oldu ben uykusuzluğa dayanamıyorum artık. Bide akşamları 8-8:30 uyurdu şimdi daha geç uyumak istiyo. Sürekli uyanıyo artık vücudum dayanmıyo ya

ben de uykusuzluktan yorgunluktan öyle bir hale geliyorum ki yemek yemeye bile halim kalmıyo akşam
kocam da işten geliyo adamcağız hiç dinlenemiyo, gecen gece 2'de uyandı Berra 4 buçuğa kadar ailecek sabahladık, uyumadı hanfendi :)) o kadar trajikomik bi haldeydik ki bir yandan uyumak istiyoz bir yandan kızımız bize oyun yapıyo gülüyo sanırsın ki günlerce uyumuş :))

diş çıkartmadan önceki 3-4 gün felaket oluyor. Belki diş çıkartacaktır?

saat 8-8 buçuk kış için güzel ama yaz saati için çoookk erken pingu sakın o kadar erken yatırma, gece hacıyatmaz gibi dikilir valla
Berra şuan 9-10 arası uyuyor
daha önce de söyledim bebeklerin biyolojik saati güneşe ayarlıdır. Güneş çok geç battığı için yatma saaatleri ileri kaydı, bu çok doğal

Back