- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.401
landfloves halana üzüldüm canım geçmiş olsun desem allah kurtarsın mı desm bilemedim çok zor gerçekten allah kimseye çektirmesin ve bu acıları yaşatmasın
Ahsencim gece kalktığında sadece memede dalıyo uykuya batu. Eşim kalkıyo bazen ama elinden bişi gelmiyo omzunda gezdiriyo sakinleştirmeye çalışıyo batunun uykusu daha çok dağılıyo o zaman memeye gelir gelmez uyuyo. Yapacak bişeyi kalmıyo adamın. İlk zamanlar ewet cok fenaydı ama o zamanda bende sakinliyodu. ilk 1 ay annemleydik zaten. Sonrada mama filan yapıcam zaman kalkıyodu eşim batu bı ara biberonla sakinleşiyodu. ama şimdi sadece memeyle dalıyo uykuya. Akşamları çok ilgileniyo h.sonuda günboyu ilgileniyo sağolsun hakkını yemiyim. Ama geceler mecburen bana kalıyo ki.
Eşim yarıdm ediyo sağolsun bazen ben nankör oluyorum. Adam daha ne yapsın ama bazen kendi buhranlarımdan adama patlıyorum geçen watsuptada yazdım kızlara. Ama sonra kendim değişince olumlu olunca kbaktımki meğer benm kocam bana zatn yardım ediyo destek oluyo elinden geldiği kadar. Sonra kendime kızdım çok nasıl böyle düşünebildim diye. Akşamları annemde filan uzanıyorum zaten ahsencim ama uyku işte uyku insanın enerjisini yerine getiriyo yoksa mutsuz oluyorum ben.
O nankörlüğü ben de yapıyorum hem de daniskasını! Sonra kendime o kadar kızıyorum o kadar pişman oluyorum ki
Eşin de anlayışlı bir insan sonuçta seni görüyor, anlıyordur dert etme
ben de dün gece hep ayaktaydım her 40 dk da bir. Üst dişleri de çıkartalım rahatlarız heralde. Bak şimdi Berra uyuyor ama ben yatamıyorum evde oldugum halde. Neden? Çünkü o yarım saat sonra ben tam uykuya daldıgım o en tatlı anda uyanacak ve beni isteyecek
öyle böyle derken yarı yaşında oldular büyüyolar işte
seneye bizim kızlar bunları anlatırken biz onlara "geçecek, biz artık uyuyoruz" diyeceğiz:)
ewet kuzucum özlüyo olabilir. zaten ben işten gelince anlıyo artık öğlenleri ve sabahları giderken arkamdan bakakalıyo ahsen üzülüyorum o haline. Aslında ananne ve dedeye daha düşkün ama yinede anne başka işte. Artık ben gelince mutlu oluyo bana gelmek istiyo filan. Geçecek elbet ya sabır. O iyi olsunda napalım katlanırız. Herşeye alışmayı öğreniyoruz. Bende bikaç gecedir eşime senin omzunda kolay uyuyo diyip ona uyutturoyrum batuyu. sallıyorum uyumuyo bakıyo koca koca bide sırıtarak cadı babası omzunda gezdirsin uyuyo hemen.
h.sonu ütüsünü yaptı, kahvaltı hazırlıyo, temizliğe batu uyuyosa yardım eder uyumuyosa ona bakar, nereye gitmek istesem hiç karışmaz kendi evden çıkmaz ben yanlız kalmiyim diye bi cumaları maçı var. daha nolsun dimi. ben trip atınca ben haklıyım o atınca yine ben haklıyımbazen böyle oluyorum. Ama bu sıralar dikkat etmeye çalışıyorum.
ewet ahseen o günler gelsin ama onlarda uykusuzluk çekmesin yazık.
Kızlar yine sıkıldı bu arada bizim muhabbetten kusura bakmayın kızlar iki dertli anneyiz biz
ay kızlaaaaar, bizde yaşayacaz dimi bunları :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?