- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.281
siyahdeniz senin bloğunun adı neydi tatlım ya
bizdede işkembe çorbasında var aynı durum, ne kendini severim ne kokusuna tahammül edebilirim. eşimde annesine söylüyor o yapıyor orda yiyor.
ben tavukla yalancı işkembe yapıyorum, aydasu vermişti tarifi onu yapıyorum ama eşim onuda işkembeden saymıyor.
yalancı işkembe ben de yaparım çok severim hatta ama eşin haklı gerçek işkembeyi tutmuyo ben sakatatçıyım tam bayılırım işkembe kelle paça kokoreç ciğer beyin....... hayvanın heryerini yerim yani
düğünden önce yapmıştım o kürlerden gerçekten etkisi oluyor, ama o bemiks ampüüüüüül, yok böyle pis bir kokuuu :100:
Banada verin şu yalancı işkembe çorbasını yahu. Benim koca tam davukçudurHanzadede gördü gözleriyle. Spordan geldi doğru mutfağa kremalı tavuk yapıp yedi bir güzel
aydasu yirik valla kız et giren yere dert girmezmiş iyi yapyoz boşver
Ete tavuğa bizde bayılırız eşimle. Bizim ev teraslı dayımın mangalı bizde duruyo. Bikaç kez ikimize mangal yaptı eşim orda. Ama ben sakatat sevmem . Demet eşin kendimi yaptı kremalı tavuğu? Oh aferin ona.
Benimkide çok güzel waffle yapıyo. Tarifi ben bulmuştum internetten. Bi kere ben hamuurunu yaptım o pişirip süslemesini. ikinide hepsini kendi yaptı. Aynı dışarıda yediklerimiz gibiydi.
Ahseeeen bu kız gıttıkce agzıma agzıma tırmanıyor, ben korkuyorum ya sezeryandan, her sabah kalkınca yokluyorum nerde dıye asagılarda hıc ısı kalmadı sıpanın agzımdan cıkmaya calısıyo
bu arada analı kızlı taçlarımız nasıl benim lohusa tacım kızda o mini kafaya mecbur bunu takacak Eki Görüntüle 747787
aydasu yirik valla kız et giren yere dert girmezmiş iyi yapyoz boşver
Mutfakta çok beceriklidir pingum. Çok aştı kendini. Değişik soslar hazırlıyor. Hünkar beğendi bile yaptı kaç kere. Maşallah kocacığıma. Birde öyle üstün körü değil baya bildiğin güzelce süsleyip püsleyip getiriyor önümüze
benim kocam da çok beceriklidir sağolsun
canım çikolatalı değişik bişeyler çekiyo dedim gecen gün
o da ben uyurken gidip çikolatayı eritip yoğurda katmış
bööööööö kuscaktım az daha
çocuk gibi benim kocam ya çok saçmalıyo bazen
ama seviyom ben onu dombilim benim o
heheheee parlak fikirmiş ama kötü sonuçlanmış :)
benimki hamile olsa çok güzel beslenirmiş, hadi süt içelim diyor bana getiriyor kendide içiyor hatta benim içemediğimide alıp içiyor, muz çok faydalıymış diyor benden çok yiyor, ceviz, hurma falan ne zaman görsem atıştırıyor. hamiilelikte ne faydalıysa eşim şu sıralar sürekli onları tüketiyor bana özendircek diye benden iyi besleniyor,benimde hiç canım istemiyor zorla yiyorum, diyorum keşke sende olsaydı ne güzel beslerdin sen bu çocuğu diye, ver birazda bende dursun diyor :))
benimkide çok güzel coraplarını yerden kaldırır saolsun
mutfakta yaptığı tek sey meyve yıkamak başka bişey yapmadı şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?