• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

özdn taçlara bayıldım harika

aydasu domatesli biberli kavurabilirsin sote gibi canım ya da arnavut ciğeri

kadın gittikçe güzelleşmiş resmen.. bizde çekecektik güya bi türlü başlayamadım yaaa

$hamile-kadin-guncesi-3097-I4.jpg

Landflovers benim kocamda o işleri yapar ama yapmasa daha iyi . Hiç sevmez ama mutfağa sok bana yamağı muamelesi yapıyor :1:
Ahsen senin kocada çok yaratıcıymış hakketten :1:

benimkine gel aşkım yemek yaparken yardım et diyorum, yanında durup psikolojik destek verebilirim sadece diyor, oda yetiyor gerçi yanımda duruyor bi yandan sohbet ediyoruz bi yandan ben yemek yapıyorum. oda sadece dolaptan iki domates ver, şurdan tabağı uzat tencerenin altını kıs gibi yardımlarda bulunabiliyor.

benimkide çok güzel coraplarını yerden kaldırır saolsun

mutfakta yaptığı tek sey meyve yıkamak başka bişey yapmadı şimdiye kadar

o da bişey ben "aaa bizim kirli sepetimiz mi varmıııışş hanimiş bizim kirli sepetimiz hanimiş hanimiiişş ayy burdaymıııışş" diye die geziyorum:37:

benimkine gel aşkım yemek yaparken yardım et diyorum, yanında durup psikolojik destek verebilirim sadece diyor, oda yetiyor gerçi yanımda duruyor bi yandan sohbet ediyoruz bi yandan ben yemek yapıyorum. oda sadece dolaptan iki domates ver, şurdan tabağı uzat tencerenin altını kıs gibi yardımlarda bulunabiliyor.

Bizimkide mutfağa girince bana aynı muameleyi yapıyor. Nane, domates vs. Hatta domateslerin kabuklarını soymak gibi pis işler bana bakıyor hep :1: O yüzden ben tek başına olunca daha mutlu oluyorum :1:

o da bişey ben "aaa bizim kirli sepetimiz mi varmıııışş hanimiş bizim kirli sepetimiz hanimiş hanimiiişş ayy burdaymıııışş" diye die geziyorum:37:

Hehee oda güzelmiş :1:

landfloves 15 hafta olmuş neredyse 4 ay doluyo şaka gibi ya daha dün hamilelik haberini vermiştin sanki

pasta yaptım burayada ekleyecektim ama boyutunu düzeltmeme rağmen yükleyemedim. Neyse bloğuma ekledim, kursta yaptığımız rulo pasta tadı çok güzel oldu:56:

kızlar face de bi sayfa paylaştım nisanın tatlı dükkanı diye sayfayı beğenir misiniz

en yakın arkadaşlarımdandır kendisi

landfloves 15 hafta olmuş neredyse 4 ay doluyo şaka gibi ya daha dün hamilelik haberini vermiştin sanki

o takvimde 15 dediğine bakma, henüz 14+3' teyiz. 14'ü geçtiği için 15.haftaya girmiş oluyorum öyle yazıyor. ama gerçekten zaman çabuk geçiyor. dahada büyüdü karnım, son halinin fotosunuda ekleyeyim bir ara.

ben bu kızla nasıl başedicem ya
dışarı çıkmak istedii, nerdeyse bir saat gezdik, geldğimz anda aglamaya başladı
resmen evde durmak istemiyo
uyku saati geldi uyuttuum hala aglıyodu
şimdi de yerine koyunca uyanıp aglıyo saniyede

kucagmda uyumak istiyo

396 kilo kamyon gecti sanki üzermden :(

malum geçen hafta yoktum geçmişe ara ara bakıyorum şimdi özdenin çamaşır mevzusunu gördüm devamında bi souç var mı okumadım bilmiyorum ama benim bir kaç kez başıma geldi kosla leke çıkarıcı koyuyorum biraz suya akşamdan koyuyorum ertesi güne kadar o suda bekliyo sonra çamaşırı normal ayarında yıkıyorum deterjana da ekliyorum 1 kapak kosla leke çıkarıcı eski haline geliyo kıyafetler
geçen yaz sonu krem rengi bi bluzum lacivert olmuştu tam yazlıkları kaldırdığımda son yıkamada hemde öyle kaldırmıştım bu yaz dediğim gibi yıkadım şimdi giyiniyorum eski haline döndü aklınızda olsun

malum geçen hafta yoktum geçmişe ara ara bakıyorum şimdi özdenin çamaşır mevzusunu gördüm devamında bi souç var mı okumadım bilmiyorum ama benim bir kaç kez başıma geldi kosla leke çıkarıcı koyuyorum biraz suya akşamdan koyuyorum ertesi güne kadar o suda bekliyo sonra çamaşırı normal ayarında yıkıyorum deterjana da ekliyorum 1 kapak kosla leke çıkarıcı eski haline geliyo kıyafetler
geçen yaz sonu krem rengi bi bluzum lacivert olmuştu tam yazlıkları kaldırdığımda son yıkamada hemde öyle kaldırmıştım bu yaz dediğim gibi yıkadım şimdi giyiniyorum eski haline döndü aklınızda olsun

yavrucum ben dün aynısından aldım koydum yerine adım beceriksize cıkacaktı yoksa

yavrucum ben dün aynısından aldım koydum yerine adım beceriksize cıkacaktı yoksa

aaa kocanın haberi yok mu kız ne olacak insanlık hali beceriksizlikle ne alakası var eskisini ne yaptı peki dediğimi denesene işe yarayacağına eminim annem de çok yaptı bu yöntemi hepsi başarılı:34:

neyse bundan sonrakiler için aklınızda olsun

ben geldim sonunda
iki gündür şubede hem gişede hem arka ofiste çalışıyorum iş öğretiyorlar bana iki kasaya bakmaktan :27: durumum budur
pazar günü mevlüt var bir yandanda evi temizliyorum. birinci katı hiç sevmedim evde cam açsam akşama yerler tozdan gezilmiyor. camlar sanki aylardır silinmemiş gibi. kpederide bu akşam hastaneye yatırdılar. gözlerinden rahatsızdı. iyice görmemeye başladı. ilaç tedavisi uygulanacakmış. hepsi üst üste geldi
hanzade hoş geldin tatil iyi gelmiştir sana şimdi
kocaları çekiştirmişsiniz baktım oh oh ben şanslıyım galiba kocam bekarken anası herşeyi önüne hazır getirirdi ama artık evde herşeye yardım ediyor bana. çünkü yetiştiremiyorum. görüyo. bulaşık bile yıkıyor. tabi üç saaatte :1:
özden kocan anlamazmı yeni aldığını ilahi
ahsen sen hamileyken gezdin tozdun mu bu kadar çok kız alıştı karnında napsın

aaa kocanın haberi yok mu kız ne olacak insanlık hali beceriksizlikle ne alakası var eskisini ne yaptı peki dediğimi denesene işe yarayacağına eminim annem de çok yaptı bu yöntemi hepsi başarılı:34:

neyse bundan sonrakiler için aklınızda olsun

kosla ilede yıkadım ama cıkmadı

eskisini vermek için ayırdığımız kıyafetlerin içine koydum :27:

Back