• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

o kafa bir çıksında daphne :52::52:

valla artık sabrım kalmadı gelsin istiyorum daha cok var

Çıkar çıkar. Bak kızların bebeleri büyüdüler bile:16:

aaaa daphne reyhan kurutmak çok iyi fikir, gerçi bizim buralar çok nemli kurur mu bilmiyorum. bende geçenlerde reyhan almıştım poşetli duruyor hala, saksıya alacam onu bir türlü fırsat bulamadım, onun yapraklarını koparır kuruturum.

burası domates memleketi sanırım, domatesin en iyisini kıpkırmızı kokulu 1.5 tl'ye aldım dün.. kilo 50 kuruşada vardı, hatta yemeklik olanlar 3 kilo 1 'e satılıyordu. bizim pazar buranın en ucuz pazarlarından zaten, arabayla çıkamadığım için bir kilo alabildim sadece.. daha yaz sonuna doğru alırım, burda da bursa domatesi pahalı oluyor, asıl turşuya falan onlar çok güzel oluyor erimediği için.

Canım bütün yaz reyhan alıp pazarda doya doya kullandım ama kışın el elde kaldım. Muhasebecimizle sohbet ederken ben sana kurusunu getireyim dedi. Ay nasıl mutlu olmuştum anlatamam kızlar. Bu sene bende alıp kurutayım dedim. Birde sarımsak ekmeyi planlıyorum bu yıl. Hatta koç taşta hazır saksıda olanlarını gördüm 10 tl bir şeydi onlardan da alabilirim. Sarımsak çok tüketiyoruz biz. Birde gdo suyla oynayamadıkları tek besin maddesi sarımsakmış. Doya doya yiyebiliriz yani.

burdayım siz yazın ben müsait oldukça yazarım

biz reyhan hep kuruturuz daphnecim kendimi bildim bileli çok kullanırız kekik ve reyhan en sevdiğim otlardır bi de nane

dolmalara ve tel şehriye çorbasına çok kullanırız harika oluyo

akşam için dünden tavuk sotem var, yanına semizotu kavurcam üzerinede sarımsaklı yoğurt yanınada salata...
Cuma yada cumartesi saçlarımı kestireceğim bide karamel rengine boyatacağım. Bu sıcaklarda uzun saç hiiiç çekilmiyor...

akşam için dünden tavuk sotem var, yanına semizotu kavurcam üzerinede sarımsaklı yoğurt yanınada salata...
Cuma yada cumartesi saçlarımı kestireceğim bide karamel rengine boyatacağım. Bu sıcaklarda uzun saç hiiiç çekilmiyor...

çok mu kestireceksin

bende doğumdan sonra kestireceğim

saatler olsun şimdiden karamel rengini bende çok seviyorum, altlar karamel benimde, üstüne gölge attırmıştım.

akşama bende bamya yapmayı düşünüyorum, dün pazardan aldım köylü bi teyzeden küçük küçük güzele benziyor. ben çok severim bamyayı ekşili nohutlu :56:

dün mercimekli bulgur pilavımı yaptım ilk defa, ama çok güzel olmuştu.. gerçi evde bulgur yokmuş ben mercimeğini haşladım, biraz soğan kavurdum salça koydum tam bulgur koyacam baktım yok.. ara ara pakette kalmamış, eşim gitti bakkaldan aldı artık :9:

halada var biraz, bugün bamyanın yanınada yeriz.

1 aydır saç kestiricem hala kestiremedim hep dolu geçiyo günlerim nexusu biliyosun gittimi vakit lazım bu c.tesi izinliyim kızla yer değiştirdik gidip kestiricem benim için zor olacak ama baya kısaltıcam napiim çabuk uzuyo zaten düğün de var gerçi ama zaten topuz olacak kadar uzun bırakıcam omuzlarımın biraz altında olsun istiyorum

eşim bamyaya bayılır ama ben hiç sevmiyorum:ssz:yemek asla seçmem ama tek yemediğim bamyadır:1: canı çok isterse annesine söylüyor yapıyor bizimkide yiyor :))))

benim saçımda çok çabuk uzardı ama 3-4 aydır yerinde sayıyor gibi geliyor bana, 1cm bile uzamadı. hatta çok yıprandı şekil mekil almıyor. zeytinyağlı falan bakım yapsam iyi olur aslında.

dün yemek yapmamıştım zaten patates salatası kaldı biraz yemek belki yapmam kaynanama gitmiyorum hiç içimden gelirse ona giderim belki karar veremedim

eşim bamyaya bayılır ama ben hiç sevmiyorum:ssz:yemek asla seçmem ama tek yemediğim bamyadır:1: canı çok isterse annesine söylüyor yapıyor bizimkide yiyor :))))

bizdede işkembe çorbasında var aynı durum, ne kendini severim ne kokusuna tahammül edebilirim. eşimde annesine söylüyor o yapıyor orda yiyor.

ben tavukla yalancı işkembe yapıyorum, aydasu vermişti tarifi onu yapıyorum ama eşim onuda işkembeden saymıyor.

1 aydır saç kestiricem hala kestiremedim hep dolu geçiyo günlerim nexusu biliyosun gittimi vakit lazım bu c.tesi izinliyim kızla yer değiştirdik gidip kestiricem benim için zor olacak ama baya kısaltıcam napiim çabuk uzuyo zaten düğün de var gerçi ama zaten topuz olacak kadar uzun bırakıcam omuzlarımın biraz altında olsun istiyorum

sabahtan git o zaman hanzade hemde cumartesi akşama anca sıra gelir :))) bende bekarken gittiğim kuaförüme gideceğim annemlerin orda. Nexus kesim neysede boya için dehşet para alıyor. Yazık günah, hiç biride kuş kondurmuyor 2 aya kadar zaten fazlası akacak. Kesim, manikür, kaş vs için Zeytinburnu nexusa gidiyorum ama :))

yalancı işkembe ben de yaparım çok severim hatta ama eşin haklı gerçek işkembeyi tutmuyo ben sakatatçıyım tam bayılırım işkembe kelle paça kokoreç ciğer beyin....... hayvanın heryerini yerim yani

bugün yapacak işim yok, markete gidip bikaç eksiğimi alayım sonrada blogcuğuma yazı ekliyeyim biraz. Eftelya nerde bu aradaaaa bide sitem ediyordu yazmıyosunuz diye... Eftelyaaa terkmi ettin buraları kuzum...

Biz akşam belki düğün yemeğine gidebiiliri. Gitmezsekte taze fasulye yada patates yemeği yapmayı düşünüyorum. Bamya yemeğini hamileliğimden beri çok seviyorum. Bugün annem alsın söyliyimde yapsın bigün. Eşim hiç sevmez.

Bende saçlarımı yeni kestirdim. Önlerine arkalarına kat verdirdim. Çok çabuk yıpranıyo ve şekli bozuluyo saçların.

Back