- Konu Sahibi landfloves
- #33.261
o kafa bir çıksında daphne
valla artık sabrım kalmadı gelsin istiyorum daha cok var
Çıkar çıkar. Bak kızların bebeleri büyüdüler bile
aaaa daphne reyhan kurutmak çok iyi fikir, gerçi bizim buralar çok nemli kurur mu bilmiyorum. bende geçenlerde reyhan almıştım poşetli duruyor hala, saksıya alacam onu bir türlü fırsat bulamadım, onun yapraklarını koparır kuruturum.
burası domates memleketi sanırım, domatesin en iyisini kıpkırmızı kokulu 1.5 tl'ye aldım dün.. kilo 50 kuruşada vardı, hatta yemeklik olanlar 3 kilo 1 'e satılıyordu. bizim pazar buranın en ucuz pazarlarından zaten, arabayla çıkamadığım için bir kilo alabildim sadece.. daha yaz sonuna doğru alırım, burda da bursa domatesi pahalı oluyor, asıl turşuya falan onlar çok güzel oluyor erimediği için.
Canım bütün yaz reyhan alıp pazarda doya doya kullandım ama kışın el elde kaldım. Muhasebecimizle sohbet ederken ben sana kurusunu getireyim dedi. Ay nasıl mutlu olmuştum anlatamam kızlar. Bu sene bende alıp kurutayım dedim. Birde sarımsak ekmeyi planlıyorum bu yıl. Hatta koç taşta hazır saksıda olanlarını gördüm 10 tl bir şeydi onlardan da alabilirim. Sarımsak çok tüketiyoruz biz. Birde gdo suyla oynayamadıkları tek besin maddesi sarımsakmış. Doya doya yiyebiliriz yani.