- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.261
o kafa bir çıksında daphne
valla artık sabrım kalmadı gelsin istiyorum daha cok var
aaaa daphne reyhan kurutmak çok iyi fikir, gerçi bizim buralar çok nemli kurur mu bilmiyorum. bende geçenlerde reyhan almıştım poşetli duruyor hala, saksıya alacam onu bir türlü fırsat bulamadım, onun yapraklarını koparır kuruturum.
burası domates memleketi sanırım, domatesin en iyisini kıpkırmızı kokulu 1.5 tl'ye aldım dün.. kilo 50 kuruşada vardı, hatta yemeklik olanlar 3 kilo 1 'e satılıyordu. bizim pazar buranın en ucuz pazarlarından zaten, arabayla çıkamadığım için bir kilo alabildim sadece.. daha yaz sonuna doğru alırım, burda da bursa domatesi pahalı oluyor, asıl turşuya falan onlar çok güzel oluyor erimediği için.
akşam için dünden tavuk sotem var, yanına semizotu kavurcam üzerinede sarımsaklı yoğurt yanınada salata...
Cuma yada cumartesi saçlarımı kestireceğim bide karamel rengine boyatacağım. Bu sıcaklarda uzun saç hiiiç çekilmiyor...
akşam için dünden tavuk sotem var, yanına semizotu kavurcam üzerinede sarımsaklı yoğurt yanınada salata...
Cuma yada cumartesi saçlarımı kestireceğim bide karamel rengine boyatacağım. Bu sıcaklarda uzun saç hiiiç çekilmiyor...
çok mu kestireceksin
bende doğumdan sonra kestireceğim
eşim bamyaya bayılır ama ben hiç sevmiyorumyemek asla seçmem ama tek yemediğim bamyadır canı çok isterse annesine söylüyor yapıyor bizimkide yiyor :))))
1 aydır saç kestiricem hala kestiremedim hep dolu geçiyo günlerim nexusu biliyosun gittimi vakit lazım bu c.tesi izinliyim kızla yer değiştirdik gidip kestiricem benim için zor olacak ama baya kısaltıcam napiim çabuk uzuyo zaten düğün de var gerçi ama zaten topuz olacak kadar uzun bırakıcam omuzlarımın biraz altında olsun istiyorum
kk da saç uzatan kürler var sinamekili bemiks li ondan yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?