- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.241
Annem k.valideme 1 kavanoz salça verir gelip gittikçe bizden filan gönderir. K.validem yaık ben onu yemeklere koymam ekmeğe sürüp yerim der saklar ekmekle yer
Aydasu buarada sen gecen o bifteği yaptnmı merak ettim ?
Ay yazık elınden gelmıyo demek kı kıyamamıs yemege koymaya...
Yaptım canım ama bı tek salca koymadım esım sade sevıyor dıye dıger tum sosu baharatı kattım, gercekten cok lezzetlı oldu, hos salcalı bıftektı adı salca koymayınca ne kadar kurala uymus oluyorum bılmıyorum ama
Gecen bımden sebzelı baharat karısımı aldım kızlar, ben hıc bulyon kullanmıyorum...
Dun fırına patates attım elma dılımlı bu bahatla karıstırdım az da zeytınyagı doktum harıka oldu, yolunuz duserse tavsıye ederım
olsun salçasızda olur afiyet olsun. Bende gördüm o karışımı ama tereddütte kalmıştım alayım beğendiysen. Ya mutfakta uğraşmayı rahat rahat yemek yapmayı çok özledim ben. Hamurişiyle uğraşmayı yeni tatlar denemeyi... Şimdi o bifteği yapıcam ben aydasu üzerinede kırmızı biber mantar yeşil biber filan kavurup kremada koyucam . Bifteklerin üzerine bu karışımı koyucam. Eşimin isteği bu yemekBiz karıkoca boğaza çok düşkünüzde
bu arada analı kızlı taçlarımız nasıl benim lohusa tacım kızda o mini kafaya mecbur bunu takacak Eki Görüntüle 747787
bu arada analı kızlı taçlarımız nasıl benim lohusa tacım kızda o mini kafaya mecbur bunu takacak Eki Görüntüle 747787
Çok cici özden. Aynurun o minnak kafacığınada çok yakışır
Çok sekerrr... Sen bı de buna uygun kırmızılı bı hastane cıkısı al ozdencım
çok ciciymiş yaaa, bende oğluma mı taksam mavisinden falan
bu arada aynur kim :26: adı aynur mu olacak
aaaa daphne reyhan kurutmak çok iyi fikir, gerçi bizim buralar çok nemli kurur mu bilmiyorum. bende geçenlerde reyhan almıştım poşetli duruyor hala, saksıya alacam onu bir türlü fırsat bulamadım, onun yapraklarını koparır kuruturum.
burası domates memleketi sanırım, domatesin en iyisini kıpkırmızı kokulu 1.5 tl'ye aldım dün.. kilo 50 kuruşada vardı, hatta yemeklik olanlar 3 kilo 1 'e satılıyordu. bizim pazar buranın en ucuz pazarlarından zaten, arabayla çıkamadığım için bir kilo alabildim sadece.. daha yaz sonuna doğru alırım, burda da bursa domatesi pahalı oluyor, asıl turşuya falan onlar çok güzel oluyor erimediği için.
özdennnnn ne güzel taç takımı onlarrr :) bende kızım olursa alıcam böle takım takarız çok kıskandım şuannnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?