- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
- #33.181
selam kızlarrrr
bugün ablamdaydım kahvaltıya gittim diğer ablamda geldi. Çoluk çocuk çok güzel bi gündü... Ahsen yerim o berra yı ben güzel yavrum ya suratı gülüşü geldi gözümün önüne :) benim yeğenimde ezan okununca kollarını kaldırıp oynuyo çok gülüyoruz :)))
Hanzadecimmm açılışı daphne yada sen yap bi avuç kaldık zaten bizde doğuralımda anneler grubu olalım. Haftasonları bebeleri alıp parka gideriz artık...
Dün etli patates yemeği ve mercimekli bulgur pilavı yaptım 2 gün yeriz diye düşünüyodum ama ellerime sağlık güzel olmuş dün akşam eşimle 2 tencere yemeği yedik bitti Buzluktan tavuk kuşbaşı çıkardım sebzeli sote yapıcam, patates püresi ve pirinç pilavı salata+ayran. Tatlı olarakta Magnummmmmm :)
Aslında canım semizotu kavurması istedi ama manava inmeye üşeniyorum, onu da yarın kavururum yoğurtla yeriz...
ay süper fikirler getirdin aklıma Allah razı olsun.. mercimekli bulgur pilavı ne zamandır yememiştim, hatta sanırım hiç kendim yapmadım, hatta sanırım ben nasıl yapldığınıda bilmiyorum :26: en son annemde yemiş olabilirim. akşam için güzel fikir, tarifini öğreneyim ben...
sonra balkonda kuruyan bir çiçeğimin saksısı ful semiz otu dolmuş, onları toplayıp yoğurtlayayım.. yanınada etli patetes yemeği çok güzel olur, valla buldum ben menümü yaaa, yarısı bitti sayılır yemek derdinin