- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
- #33.161
hoşgeldiniz hatun kişiler nasılsınız özlettiniz kendinizi
.
Hoşbuldum canımcım iyiyim çok şükür sizleri gördüm daha da iyi oldum senle paşanda iyiymiş ciciler de alınmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldiniz hatun kişiler nasılsınız özlettiniz kendinizi
.
mmeraba kızlar
hanzade hoşgeldin tatlım
kızlar biz kaç gündür çok mutsuzuz
kuzenimin eşi 27 haftalık hamileydi, bebeğin omiriliği gelişmemiş, beyni su toplamış yani hem bedensel hem de zihinsel engelli teşhisi konuldu, doğurmamaya karar verdi
ve bugün bebek ilaçla öldürüldü anne karnında
çok acı çoookk büyük bir acıı Allah kimseye vermesin
mmeraba kızlar
hanzade hoşgeldin tatlım
kızlar biz kaç gündür çok mutsuzuz
kuzenimin eşi 27 haftalık hamileydi, bebeğin omiriliği gelişmemiş, beyni su toplamış yani hem bedensel hem de zihinsel engelli teşhisi konuldu, doğurmamaya karar verdi
ve bugün bebek ilaçla öldürüldü anne karnında
çok acı çoookk büyük bir acıı Allah kimseye vermesin
neyse konu değiştirelim.. akşam ne yemek yapacaksınız ? veya dün yemek yaptınız? yazın ne yemek yapacağımı şaşırıyorum yaa, et tavuktan başka doğru düzgün sebze yemeği yok.. dün barbunya yaptım, taze barbunya almıştım oda çok lezzetliymiş, limonlu falan çok güzel olmuştu. bugün ne yapacağımı bilmiyorum ama
Aynen bende bilmiyoum dün et kavurmuştum yanına pilav ve patates kızartım.bgn pazar var benim evin yanında ne alsam diye düşünüyorum canım dolma istiyor ama pilav kaldı akşamdan yapsam olmaz..pilavın yanına ne yapsam barbunya olabilir açmakla uğraşmak lazım onu da kolayından bişey olsunda eve gidince uzanıp yatmak istiyorum
barbunya al yap bencede, ayıklaması uzun sürmüyor, düdüklüde pişir, 20 dak pişirdim ben fazla bile pişmişti hemen pişiyor taze barbunya.. pilavında hazırmış işte ne güzel, yanınada yoğurt iyi gider.
aa bugün salı dimi benimde pazarım var.
pazar güzel oluyo ya tapteze sebze meyve.buarada ben artık işten erken çıkmaya başladım eşim benden sonra geliyor o gelene kadar yemek yapıyorum yemeğim varsa başka bişi yapıyorum çok güzel oldu böyle ya ev hanımlığımı hissetmeye başladım artık
ben annemdeyim bugün yemek yapmicam ohh rahatım
daphne evine geçti mi kızlar?
bir de berra artık alkış yapmayı öğrendi müzik duydugunda alkış yapıp omuzlarna sallamaya başlıyo
işin garip yanı kuran sesine de aynı tepkiyi veriyo
ben annemdeyim bugün yemek yapmicam ohh rahatım
daphne evine geçti mi kızlar?
bir de berra artık alkış yapmayı öğrendi müzik duydugunda alkış yapıp omuzlarna sallamaya başlıyo
işin garip yanı kuran sesine de aynı tepkiyi veriyo
oooh bak ne güzel olmuş, eşinden yarım saat önce bile gitmek çok iyi oluyor, bende 6,15 gibi evde oluyorum, eşim 7,10 gibi geliyor. o bir saatte ben yemekleri yapmış etrafı toplamış oluyorum.
ay yerim onu yeriiiiim. bol bol video çek bu hallerini, ne tatlıdır şimdi yaaa... görsemde öpsem, o kollarını ısırsam accık
[B
ay yerim onu yeriiiiim. bol bol video çek bu hallerini, ne tatlıdır şimdi yaaa... görsemde öpsem, o kollarını ısırsam accık
Ahsen kızın çok tatlı olmuş maşallah ya ısırmalık tam kuzucuk..
ayy elimizde sürekli makina çekiyoruz zaten
fotograftan çok videosu var
destekli oturmaya da başladı yavaş yavaş
oyuncak seçiyor, oyuncakları tanıyor, begenmediğini eliyle atıyor biz veriyoruz o atıyo biz veriyoruz o atıyo sonunda çığlığı basıyo cadı kız:))))
Allah sana da versin en kısa zamanda en hayırlı şekilde
niye kimse sohbet etmiyo