Eylül dostluğumuza burada devam (:

ay çok kötü oldum gözlerim doldu, boğazıma bişey düğümlendi

çok köü canım yaa allah sabır vesin yarıyı da geçmiş hamileliği ne kadar zor allah başka acı yaşatmasın bi çocuğu daha olur unutturur bu acıyı inş.

neyse konu değiştirelim.. akşam ne yemek yapacaksınız ? veya dün yemek yaptınız? yazın ne yemek yapacağımı şaşırıyorum yaa, et tavuktan başka doğru düzgün sebze yemeği yok.. dün barbunya yaptım, taze barbunya almıştım oda çok lezzetliymiş, limonlu falan çok güzel olmuştu. bugün ne yapacağımı bilmiyorum ama

Aynen bende bilmiyoum dün et kavurmuştum yanına pilav ve patates kızartım.bgn pazar var benim evin yanında ne alsam diye düşünüyorum canım dolma istiyor ama pilav kaldı akşamdan yapsam olmaz..pilavın yanına ne yapsam barbunya olabilir açmakla uğraşmak lazım onu da kolayından bişey olsunda eve gidince uzanıp yatmak istiyorum

barbunya al yap bencede, ayıklaması uzun sürmüyor, düdüklüde pişir, 20 dak pişirdim ben fazla bile pişmişti hemen pişiyor taze barbunya.. pilavında hazırmış işte ne güzel, yanınada yoğurt iyi gider.

Ben hemen herşeyi düdüklüye atıyorum nerdeyse 10 dk.da pişiyor dediğin gibi alayım barbunya.

aa bugün salı dimi benimde pazarım var.

pazar güzel oluyo ya tapteze sebze meyve.buarada ben artık işten erken çıkmaya başladım eşim benden sonra geliyor o gelene kadar yemek yapıyorum yemeğim varsa başka bişi yapıyorum çok güzel oldu böyle ya ev hanımlığımı hissetmeye başladım artık

ben annemdeyim bugün yemek yapmicam ohh rahatım

daphne evine geçti mi kızlar?

bir de berra artık alkış yapmayı öğrendi müzik duydugunda alkış yapıp omuzlarna sallamaya başlıyo

işin garip yanı kuran sesine de aynı tepkiyi veriyo

oooh bak ne güzel olmuş, eşinden yarım saat önce bile gitmek çok iyi oluyor, bende 6,15 gibi evde oluyorum, eşim 7,10 gibi geliyor. o bir saatte ben yemekleri yapmış etrafı toplamış oluyorum.

ay yerim onu yeriiiiim. bol bol video çek bu hallerini, ne tatlıdır şimdi yaaa... görsemde öpsem, o kollarını ısırsam accık

Ahsen kızın çok tatlı olmuş maşallah ya ısırmalık tam kuzucuk..

evet canım ya çok iyi oldu bakalım kışa kadar böyle olcak kışa allah kerimm

[B

ay yerim onu yeriiiiim. bol bol video çek bu hallerini, ne tatlıdır şimdi yaaa... görsemde öpsem, o kollarını ısırsam accık

ayy elimizde sürekli makina çekiyoruz zaten
fotograftan çok videosu var
destekli oturmaya da başladı yavaş yavaş
oyuncak seçiyor, oyuncakları tanıyor, begenmediğini eliyle atıyor biz veriyoruz o atıyo biz veriyoruz o atıyo sonunda çığlığı basıyo cadı kız:))))

Ahsen kızın çok tatlı olmuş maşallah ya ısırmalık tam kuzucuk..

Allah sana da versin en kısa zamanda en hayırlı şekilde

ben dün yemek yapmadım c.tesi daphne bana gelecek diye börek yaparım dedim yufka aldım sonra dışarda buluşunca yufka kaldı ben de dün tava böreği yaptım anneme gittim kapıda komşularıyla çay içip yedik
bugün arkadaşım gelecek kalan yufkayı da bugün börek yaparım bozulmasın patates salatası yaparım kahvaltılık filan yeriz öyle kocam de erkenci onun kocası da gelir bi de tatlı bşy yaparım yeter zaten hem yabancı değiller çok samimiyiz hem de karı koca çok iştahsız ve zayıflar pek bşy yemezler böyle hazır şeyleri yemekten daha çok severler

gözümün önünde canlandırıyorum da ne tatlıdır şimdi o hareketleri, maşallah.. bizimkiler hemen hemen aynı zamanda doğacak 1 yaş olacak araları.. yani seneye tam bu zamanlar inşallah benimkide aynı şeyleri yapıyor olacak düşünmesi bile ne kadar güzel. :76:
gerçi benimki erkek olacağı için bu aylarda henüz o kadar akıllı olmayabilir, erkekler biraz daha geç gelişiyor çünkü, daha geç konuşup daha geç yürüyorlar.. gerçi anasına çekerse herşeyi erken olur

niye kimse sohbet etmiyo

ya evet dışarda işlerim vardı, geldim herkescikler gitmiş.

selam kızlarrrr
bugün ablamdaydım kahvaltıya gittim diğer ablamda geldi. Çoluk çocuk çok güzel bi gündü... Ahsen yerim o berra yı ben güzel yavrum ya suratı gülüşü geldi gözümün önüne :) benim yeğenimde ezan okununca kollarını kaldırıp oynuyo çok gülüyoruz :)))
Hanzadecimmm açılışı daphne yada sen yap bi avuç kaldık zaten bizde doğuralımda anneler grubu olalım. Haftasonları bebeleri alıp parka gideriz artık...
Dün etli patates yemeği ve mercimekli bulgur pilavı yaptım 2 gün yeriz diye düşünüyodum ama ellerime sağlık güzel olmuş dün akşam eşimle 2 tencere yemeği yedik bitti Buzluktan tavuk kuşbaşı çıkardım sebzeli sote yapıcam, patates püresi ve pirinç pilavı salata+ayran. Tatlı olarakta Magnummmmmm :)
Aslında canım semizotu kavurması istedi ama manava inmeye üşeniyorum, onu da yarın kavururum yoğurtla yeriz...

Son düzenleme:
Siyahdeniz sizin diyet yalan olmuş anlaşılan yemek düzeninize bayılıyorum bunun kursla ilgisi var mı yoksa önceden de çok yemek yapar mıydın

landfloves senin göbüş nasıl iyice belli olmuştur artık son resminde maşallahın vardı hep öyle mi yksa gazdan mı şişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…