- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.021
Ben prima kullanıyorum memnunum canım.
Gunaydinlarrrrr........
nazlının annesi çok kırıcı bi konuşma yaptı erguna, davul bile dengi dengine gibi... ona terk etti gitti... Ama asıl ergun karakterini canlandıran oyuncu gezi parkı olaylarına katıldığı için diziden çıkartılmış. Çok yazık...
onları gerçekte gördün mü peki? kocaman bir borusu oluyor o boruyu nerden çıkaracaksınız dışarıya? bizde bakmıştık bir ara ama o boru bozmuştu işi, iyice araştırdın mı birde?
ahsen hayırlı olsun eviniz, siz annenlerin evinde oturuyordunuz şimdi yeni ev aldınız dimi?
o zaman molfix mi alsak :)) stoklama işi mantıklı ya bencede, bozulmaz kokmaz her halukarda kullanılacak bişey.. neyse bu hafta başlayalım almaya en iyisi..
bu arada eşimi ikna ettim sonunda ev arıyoruz 3+1, annemlerin evine yakın..aslında kendi evimizi almadan çıkmayalım istiyor ama biraz önce msnde konuştuk tamam ev bakalım dedi... inşallah gönlümüze göre bir ev buluruz.
SEnden korkuluuurrrrr bezdirdin adami :) ama iyi olmus rahat rahat agirlasmadan tasinin.hem yeni evide guzelce tenmizlettirirsin buyuk temizliktevaradan cikmis olur..
AMa zaten nazli o tiyatrocu cocukla evlenmeyecekmi sonunda.ergun her turlu cikacakti zannimca..
Bide yalan dunyadanda o kiz cikmis.adi aklima gelmiyo kimsenin.zaaahhteerrr varya o iste
yav bezdirmedim sadece gerçekleri düzgünce anlattım defalarca
ama biraz zor görünüyor, annemlerin orda kira aidatla birlikte bizim şu an oturduğumuz evin nerdeyse iki katı oluyor. birde işlerimize uzak olacağı için artan yol paralarımız olacak, tabi çocuğunda masrafları derken çok zorlanacaz ve bu sefer hayatta ev alamayacaz. bilmiyorum ki ne yapsak iki ucu b... değnek.
bebek doğunca kim bakacak, yada sizin orda 3+1 falan alsanız kredi çekip kira öder gibi ödeseniz nasıl olurki...
Bide ben hep diyorum az buz birleştirip herkes ev alsın valla nasıl ödeniyor anlamıyor insan. Biz ev alalı bugün 6 ay oldu 6.cı kredimizi ödüyoruz. Eğer almamış olsaydık aslaaaaaa o kadar para biriktiremezdik, para gidecek bi yerler çıkardı mutlaka...
ahsen hayırlı olsun eviniz, siz annenlerin evinde oturuyordunuz şimdi yeni ev aldınız dimi?
o zaman molfix mi alsak :)) stoklama işi mantıklı ya bencede, bozulmaz kokmaz her halukarda kullanılacak bişey.. neyse bu hafta başlayalım almaya en iyisi..
bu arada eşimi ikna ettim sonunda ev arıyoruz 3+1, annemlerin evine yakın..aslında kendi evimizi almadan çıkmayalım istiyor ama biraz önce msnde konuştuk tamam ev bakalım dedi... inşallah gönlümüze göre bir ev buluruz.
Canım daha mı yakın bu ev annene? Biran önce taşınırsınız inşallah. Seninde için rahat eder.
YENİDOĞAN kaç paket aldınız. ?
bende almak istiyorum ama arkadaş biz aldık bebeğe yenidoğanlar küçük geldi kullanamadık falan diyince vazgeçtim
günaydın annecik :44:
iki çeşit yenidoğan var, biri sıfır biri 1 numara. Sıfır olan çok küçük. 1 numaradan 1-2 paket al herhalukarda bebek onları bitirir. Stok yapacaksanız en çok 2 numaradan stok yapın, o çok kullanılıyor. 3 numaradan da yapın. Hepsinden en az 2-3 paket alın, ben hamileyken almadığımıza çok pişmanım
markaya da çok takılmayın, pişik meselesinin bakımla da ilgisi var. Biz bimin bezini bile kullandık, gayet de iyiydi :)
Açılışı yapıyorum, hayırlı uğurlu olsun :13::13::13::13:
EYLÜL GELİNLERİNİN BEBİŞLERİ
1. AHSEN 26.12.2012DOĞDU
2. PİNGU 27.12.2012DOĞDU
3. JELO 16.01.2013DOĞDU
4. SOFİŞ 29.01.2013DOĞDU
5. CAPON 24.03.2013DOĞDU
6. MELİS 23.05.2013DOĞDU
7. AYDASU 01.08.2013
8. MİRACLE07 19.08.2013
9. VAFİ 11.09.2013
10. ÖZDEN 06.11.2013
11. LANDFLOVES 25.12.2013
12. SİMİLLA 07.03.2014
13.
14.
15.
13 benimdir kimseye vermem
İnşallah
hadi inşallah canım.. bende öyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?