Eylül dostluğumuza burada devam (:

ay gerçekten miiiii? yazık yaaaa nasıl bir ülkede yaşıyoruz, daha olaylar yeni başladığında bi açıklama yapmışlar kendi içlerinde, bu olaylar durulunca destek verenler bir bir hesabını verecek diye. başladılar demekki.. bakalım onlar ne zaman verecek bunların hesabını, inşallah öteki dünyaya kalmadan burda verirde görelim. bir babayiğit çıkmadı zaten ya ona yanarım..

SEnden korkuluuurrrrr bezdirdin adami :) ama iyi olmus rahat rahat agirlasmadan tasinin.hem yeni evide guzelce tenmizlettirirsin buyuk temizliktevaradan cikmis olur..

AMa zaten nazli o tiyatrocu cocukla evlenmeyecekmi sonunda.ergun her turlu cikacakti zannimca..

Bide yalan dunyadanda o kiz cikmis.adi aklima gelmiyo kimsenin.zaaahhteerrr varya o iste

yav bezdirmedim sadece gerçekleri düzgünce anlattım defalarca
ama biraz zor görünüyor, annemlerin orda kira aidatla birlikte bizim şu an oturduğumuz evin nerdeyse iki katı oluyor. birde işlerimize uzak olacağı için artan yol paralarımız olacak, tabi çocuğunda masrafları derken çok zorlanacaz ve bu sefer hayatta ev alamayacaz. bilmiyorum ki ne yapsak iki ucu b... değnek.

bebek doğunca kim bakacak, yada sizin orda 3+1 falan alsanız kredi çekip kira öder gibi ödeseniz nasıl olurki...
Bide ben hep diyorum az buz birleştirip herkes ev alsın valla nasıl ödeniyor anlamıyor insan. Biz ev alalı bugün 6 ay oldu 6.cı kredimizi ödüyoruz. Eğer almamış olsaydık aslaaaaaa o kadar para biriktiremezdik, para gidecek bi yerler çıkardı mutlaka...

Son düzenleme:

ya evet öyle yapsak iyi olur ama bizim ev annemlere yakın değil. bebeğe annem ve kayınvalidem bakacak, birde kayınvalidemlerde annemgilin oraya taşınıyor. hergün işe gitmeden önce çocuğu oraya kadar götürüp bırakmamız gerekiyor o daha da zor olacak. annemlerin semtinden ev almamızda mümkün değil çok pahalı çünkü. bilmiyorum napacaz.

biz annemlerde oturuyoz ama eşim buraya kira ödüyor canım
ev aramanız da iyi olur, inş bulursunuz

Canım daha mı yakın bu ev annene? Biran önce taşınırsınız inşallah. Seninde için rahat eder.

evet annemlerin iki sokak üstü
annem dakika tutmuş, yürüyerek 5 dk sürüyormu, torununu her canı çektiğinde görecek o da çok heyecanlı :))

bizim için de iyi olacak. Berra uyku eğitimi aldıktan sonra akşam onu uyuturum annem de bizde durur.
Biz kocamla dışarı gezmeye bile çıkarız 2-3 saat
tabi inş herşey planladığım gibi giderse

YENİDOĞAN kaç paket aldınız. ?
bende almak istiyorum ama arkadaş biz aldık bebeğe yenidoğanlar küçük geldi kullanamadık falan diyince vazgeçtim

günaydın annecik :44:

iki çeşit yenidoğan var, biri sıfır biri 1 numara. Sıfır olan çok küçük. 1 numaradan 1-2 paket al herhalukarda bebek onları bitirir. Stok yapacaksanız en çok 2 numaradan stok yapın, o çok kullanılıyor. 3 numaradan da yapın. Hepsinden en az 2-3 paket alın, ben hamileyken almadığımıza çok pişmanım

markaya da çok takılmayın, pişik meselesinin bakımla da ilgisi var. Biz bimin bezini bile kullandık, gayet de iyiydi :)

anladım canım ben tek numara falan zannediyordum o zaman alabiliriz
aman aldığım şeylerde sonradan şey düşünüyorum ben kullanmazsam teyzem kullanır falan diyorum rahatım o yüzden.
alışveriş yapmak istiyorum ya bebek için bişeyler almak istiyorum kendime yada teyzeme

ahsencim sağol canım, eşim benden marka bekliyordu uzun zamandır, şimdi söyledim bu yazınıda kopyaladım gönderdim, eminim akşam eve elinde bez paketiyle gelecektir

bu arada kira işine girene kadar ev alalım dedik, 10 yıl kredi çeksek bile olur.. eşim 10 yıl çekmem çok uzun çok faiz olur diyor ama iyi bir ev almak içinde mecbuuuurr.. annemi aradım söyledim kiralık ev bakma satılık bak dedim :)) bakalım uygun fiyatlı birşey bulabilirsek alabilirz inşallah..

bu aradaa gece rüyamda göğüslerimden süt geliyordu, dokunuyorum resmen fışkırıyor, eşimde boşa gitmesin bişeye dolduralım dolaba koyalımda bebek doğunca içer diyordu. anlamına baktım çok güzelmiş, hayırdır inşallah..

bişiler araştırırken başka şeyler buluyorum, bakın aydasu ve miracle doğumu en yakın olan sizsiniz, size lazım olabilir bu bilgi.

""hastanede hemen süt gelmesi için sek markasının ananas suyunu veriyorlar. içinde peynir altı suyu bulunduğu için süt yapıyormuş. diğer markaların içeriğinde bulunmuyor. kolay bulunan bir içicek de değil. eğer doğumunuz yakınsa öncesinde arayıp temin etmenizi öneririm. Çok işe yarıyor. bazı
doktorlar doğumdan iki hafta önce içilmeye başlanmasını öneriyorlar.""

bu arada herkes nere gitti ya laaa :44::44:

Landfloves en güzeli ev almanız. Biraz maddi olarak sıkışırsınız ama kendi eviniz olur en azından. Hem annenlerede yakın olacak. İlerisi için büyük kolaylık.

güncellendiii

selam kızlar bişey sorucam konut kredisi kullananlara..
kızlar ne kadar kredi çektiniz ayrıca aylık ne kadar ödüyorsunuz kaç ay vadeli..buraya yazmak istemeyen olursa özelden mesaj atabilir mi..

bende ev almak istiyorum eşimde de o ışığı görmeye başladım..ancak mevzusunu açmadan ona ödeyebileceğimizi anlatmam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…