Eylül dostluğumuza burada devam (:

benimde yıkamaya vermem lazım ya.. soğutucu ne? klima gibi mi?

günaydın kızlar eriyorum sıcaktan İstanbul kavruluyor resmen
bizim ev bitmek üzere. Banyo dolapları takılmış, beyaz lake güzel olmuş ama küçük malesef
mutfak dolapları da takılı. Kapaklarını ne zaman takacaklar bilmem

doğalgaz petekleri takılacak. biizm oturma odasına kapı taktırmadım, kartonpierle desen yapılmasını istedim onu yapacaklar falan böyle abur cubur işler kaldı
bir an önce taşınsak keşke(

o kadar haklısın ki. Çocuk olunca onun eşyaları, oyuncakları, osu busu derken ortalık doluyor
3. bir oda şart bence çocuklu bir aileye. Hem kendine ait odası olmayan bir bebeğin uyku düzeni çok zor oturuyo, ileriki aylarda sıkıntılı oluyo nerede yatacağı, bunu en iyi pinguş bilir heralde

sebamed hep aynı fiyatlara düşürüyor ürünlerini. Beklemene gerek yok yani. Hatta stok yapabilirsin, biz Berrayı her gün yıkıyoruz, peynir ekmek gibi şampuan ve yağ gidiyor :))

bu durum da biraz bebeğe göre değişiyo. Prima güzel ama her bebeğe yaramıyo mesela ben ne zaman prima kullansam 2. gün pişik oldu Berrada. BAzı bebeklerde pişik yapıyormuş. Biz her markayı denedik, huggies de güzel ama o da hep sızdırıyo nedense

en sonunda molfix e karar kıldık, hem şimdi yenilendi daha da kuru tutuyor. Pişik yapmıyor, bebek hareketlendikçe esneklik yapması da önemli mesela, o konuda da gayet memnunuz. He fiyatı da gayet uygun.

bez kesinlikle stoklayın çok işinize yarayacak o sttoklar :)
biz her numaradan stoklamıştık

Ben daha tahminlerimde yanilmadim.
LAndfloves inki erkek gibide geliyor kiz gibide karar veremiyorum.ama yinede erkek diyorum

dün biz arkandan seni çekiştirdik watsupta ama iyi konuştuk. Hamarat gelin dedik NAsıl oldu böreğin. Hamurda açıyon aferin valla
:)))) çekiştirin canikom... valla böreğim çok güzel oldu ben yaptım diye söylemiyorum kv falan çok beğendiler giderken evinede gönderdim hatta...Çok seviyorum mutfak işlerini eşim izin verse hemen aşçı çıraklığı için bi yere başvururum sertifikam var ya artık

benimde yıkamaya vermem lazım ya.. soğutucu ne? klima gibi mi?

Klima kadar kuvvetli değilmiş, Ufonun elektrikli kule tipi soğutucusu, saat ayarlı falanmış yatarken ayarlarız biz uyuyunca kendi kapanır. Hem şık hem kullanışlı...

hangi çeşidini kullanıyosun

Premium care değil normal prima bantlarıda esnek benim hoşuma gidiyo ama kolayımıza geliyo bakkaldan alıveriyoruz bu seferde pahalıya geliyo. MArkette büyük paketlerden almak lazım. 4 numarayı kullanıyoruz şimdi.

Bende çok seviyrum mutfak işlerini ama şimdi uzun vakit geçiremiyorum mutfakta malesef. Hayalim hep aşçı olmaktır. Keşke gerçekleştirebilseydim.
ALdığınız soğutucu iyiymiş ya kullanışlı. GÜle güle kullanın

biz de epeydir 4 numarayı kullanıyoruz. Molfix de güzel gündü hiç sıkıntı yok ama sabah uyandığında poposuna dokunuyorum nemli oluyor. Gece değiştirmiyorum uykusu açılmasın diye sen değitiriyor musun?
çok küçükken gecede iki kez değiştiriyodum kaka yapıyodu hep

ben de taşınınca hayatım normale girecek diye hissediyorum
Gün içinde annem bir kaç saat ilgilenecek, ben de evimi rahat rahat çekip çeviricem, e uyku eğitimi de vericez nsipse
Bakalım çok umutluyum o evden

Gün içinde annem bir kaç saat ilgilenecek, ben de evimi rahat rahat çekip çeviricem, e uyku eğitimi de vericez nsipse

yok gece değiştirmiyorum bende. İlk 2.5 ay değiştiriyodum ama. aslında kuru oluyodu ama acemi anne değiştiiriyodum yinede

İşallah canım. Annene komşumu gidiyosun şimdi? Bencede senin için çok daha iyi olur.

Klima kadar kuvvetli değilmiş, Ufonun elektrikli kule tipi soğutucusu, saat ayarlı falanmış yatarken ayarlarız biz uyuyunca kendi kapanır. Hem şık hem kullanışlı...

onları gerçekte gördün mü peki? kocaman bir borusu oluyor o boruyu nerden çıkaracaksınız dışarıya? bizde bakmıştık bir ara ama o boru bozmuştu işi, iyice araştırdın mı birde?

ahsen hayırlı olsun eviniz, siz annenlerin evinde oturuyordunuz şimdi yeni ev aldınız dimi?

o zaman molfix mi alsak :)) stoklama işi mantıklı ya bencede, bozulmaz kokmaz her halukarda kullanılacak bişey.. neyse bu hafta başlayalım almaya en iyisi..

bu arada eşimi ikna ettim sonunda ev arıyoruz 3+1, annemlerin evine yakın..aslında kendi evimizi almadan çıkmayalım istiyor ama biraz önce msnde konuştuk tamam ev bakalım dedi... inşallah gönlümüze göre bir ev buluruz.

Canım daha mı yakın bu ev annene? Biran önce taşınırsınız inşallah. Seninde için rahat eder.

dün akşam seksenleri seyredememiştim şimdi izledim netten. Off çok duygusalmış ya gözlerim dolu dolu izledim. Ama ergunsuz dizi olmazkiiiii, yazık ettiler erguna,

evet evet vardı, bende baya izledim ama sonuna kadar bekleyemedim çok uykum geldi. sonunda ne oldu ya acaba.. ergün tükkanı kapattı tası tarağı topladı gitti, kimseyede haber vermedi.

hadi yaa onsuz dizi olurmuu bayılıyorum ona. NEden gitti ilişkilerinimi öğrendi herkes yoksa?? Ay acaip merak ettim bende internetten izleyeyim eşimle müsait olursak tebii

hadi yaa onsuz dizi olurmuu bayılıyorum ona. NEden gitti ilişkilerinimi öğrendi herkes yoksa?? Ay acaip merak ettim bende internetten izleyeyim eşimle müsait olursak tebii

nazlının annesi el ele gördü onları, gitti ergunla konuştu, ama tam olarak açıklamadan imalı bir şekilde konuştu.

aa seksenler varmıydı akşam. Tüh kaçırdım ya. Noldu erguna ?

nazlının annesi çok kırıcı bi konuşma yaptı erguna, davul bile dengi dengine gibi... ona terk etti gitti... Ama asıl ergun karakterini canlandıran oyuncu gezi parkı olaylarına katıldığı için diziden çıkartılmış. Çok yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…