Eylül dostluğumuza burada devam (:

2+1 eve neden sığmıyorsunuz? hem salon hem oturma odasımı var ondanmı ?

yoksa salonda otur boş odayı bebek odası yapardınız dimi

özlem bende de sadece dolma var bugün eşim dolmayı çok sevdiği için 17 tane biber almış bi iç malzeme arttı 3 tane de patlıcan ekledim kocaman bi tencere dolma doyana kadar yesin artık

landfloves eve geçerken uğra da sana vereyim dolmadan akşama yemeğin hazır olsun

selam kızlar

sadece son sayfalara bakabildim, landfloves emzik ve biberon kullanımı için tercih hakkı annelerin değil malesef. Kimi bebek kauçuk kabul edip silikonu redediyor kimisi silikonu kabul edip diğerini redediyor, kimisi de berra gibi ikisini de almıyo

deneme yanılma yöntemiyle buluyosun bebeğinin istediğini
inş. emzik alır bebekleriniz. Biz emzik almadığı için çok zorlandık, uykuya geçişte çok yardımcı oluyor

anneler sebamedin bebek şampuanı göz yakıyomuş doğru mu? pingu sen kullanıyordun dimi yakıyomu gerçekten

ben doğduğundan beri sebamedin şampuanını ve yağını kullanıyorum
yağı mükemmel kokuyo, şampuanından da memnunum

çok sık kampanya yapan bir marka. Takip etmekte yarar var

Son düzenleme:
2+1 eve neden sığmıyorsunuz? hem salon hem oturma odasımı var ondanmı ?

yoksa salonda otur boş odayı bebek odası yapardınız dimi

ya oturma odası değilde küçük bir odamız var orda bir tane köşe koltuğumuz ve tv sehpamızla tvmiz var sadece.. ama başka bir yer yok, orayı iptal etsem o koltuğu televizyonu atacakmıyım? atmak istemiyorum. salonda yemek masası, koltuk takımı vs zaten normal bir oda, salonumuz geniş orda oturuyoruz çoğu zamanda zaten ama çocuğun eşyalarının salonda ne işi var? yatak odamıza zaten ancak oda takımımız sığıyor, belki sıkıştırsak beşik koyacak kadar yer var, e çocuğun kıyafetlerini nereye koyacam? bezini, banyo küvetini, yürüteci, arabası vs, bir sürü eşyası olacak... şöyle söyleyeyim tuvalet kağıtlarıyla havlu kağıtların paketleri bile yatak odası kapısının arkasında duruyor, düşün onlara bile yer yok yani..

sağol canım verdiğin bilgiler için, bende takip edecem sebamedin ürünlerini, bugün baktım limangoda indirime girmiş, daha önce marketlerdeki fiyatlarının fotosunu çekmiştim ordan karşılaştırdım gerçekten indirim var ama çoğu ürünü yok.. alsam mı yoksa daha indirimli zamanı olur mu bilemedim.

Bir iki bebek sitesi var en çok baktığım unnado diğerini unuttum mailden bakmam lazım onlarda güzel şeyler var takip etmek lazım markafoni de güzel kampanyalar oluyo ben çoğu hediye bebek eşyasıni ordan almıştım

Günaydın ;

zahter ; bebek sitelerinde benimde takip ettiklerim unnado , bebebutik , mompery ; idilbaby ; buralardan ancak uygun olursa alıyorum
asıl bebek alışverişmizi zamanı gelince eminönünde yapacağız akrabaların dükkanı var diyordum yarı yarıya alırız

günaydın kızlaaaaar, nasıl sıcak bir güne uyandık bugün anlatamam.. daha sabahtan bu kadar sıcak, öğlene doğru ne olacak acaba.. Allah dışarda çalışan herkese yardım etsin, en çokda yol kenarlarında çöpleri süpüren temizlik işçilerine üzülüyorum kapkara olmuşlar.

perşembe akşama randevu aldık inşallah cinsiyetide belli olur. içime gittiğimizde öğrenecekmişiz gibi geliyor zaten çok heyecanlıyım

özden sen kaçıncı haftada öğrenmiştin?

Günaydın

anneler sebamedin bebek şampuanı göz yakıyomuş doğru mu? pingu sen kullanıyordun dimi yakıyomu gerçekten

BEn memnunum sebamedden canım. Yakmıyo ki hiç kötü bi tepki vermedi batu keyifle banyo ediyo. Biz vücudunada kullanıyoruz onu.
internette çok güzel indirime giriyo. ben burda bi kozmetikçiye sormuştum aynılarının fiyatları baya bi fark ediyodu.

ya ahsenle pingu bebek bezi markası tavsiye etmişlerdi, hangisiydi o iyi olan? bikaç kez daha sormuştum bu sefer telime kaydedecem..

eşim her markete gittiğimizde bebek bezi alalım stoklayalım diyor. bikaç tane alalım bari, hem evde yer kaplar iyi olur

ben prima alacağım sanırım o kakayı iyi emiyormuş

günaydın hatunlarrr
erkenden kalktım giyindim halıcıyı ve kargoyu bekliyorum. Halıları ve storlarımı yıkamaya vereceğim. Hepsiburada dan da soğutucu aldım inşallah bugün gelir yoksa biz yakında erimeye başlayacağız. Bu gece hiç uyuyamadık...
Dün akşamdan çokta yorgunum misafirlerim vardı. Neyse Allahtan dünden artan yemeklerim var bugün rahatım.

dün biz arkandan seni çekiştirdik watsupta ama iyi konuştuk. Hamarat gelin dedik NAsıl oldu böreğin. Hamurda açıyon aferin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…