- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.981
bu ay bişeyler almak istiyorum, aslında çok şey alıp evde yer kalmasın istiyorum.. gidip beşiğini yatağını çocuk arabasını alasım var.. alayım evde yer kalmasın ki eşim biz bu eve sığamayacaz heralde deyip artık ev bakmaya başlasın
anneler sebamedin bebek şampuanı göz yakıyomuş doğru mu? pingu sen kullanıyordun dimi yakıyomu gerçekten
2+1 eve neden sığmıyorsunuz? hem salon hem oturma odasımı var ondanmı ?
yoksa salonda otur boş odayı bebek odası yapardınız dimi
selam kızlar
sadece son sayfalara bakabildim, landfloves emzik ve biberon kullanımı için tercih hakkı annelerin değil malesef. Kimi bebek kauçuk kabul edip silikonu redediyor kimisi silikonu kabul edip diğerini redediyor, kimisi de berra gibi ikisini de almıyo
deneme yanılma yöntemiyle buluyosun bebeğinin istediğini
inş. emzik alır bebekleriniz. Biz emzik almadığı için çok zorlandık, uykuya geçişte çok yardımcı oluyor
ben doğduğundan beri sebamedin şampuanını ve yağını kullanıyorum
yağı mükemmel kokuyo, şampuanından da memnunum
çok sık kampanya yapan bir marka. Takip etmekte yarar var
anneler sebamedin bebek şampuanı göz yakıyomuş doğru mu? pingu sen kullanıyordun dimi yakıyomu gerçekten
Günümüz aydın olsun güzel eylül gelinleriLandflovers erkek mi acaba diyesim geldi şimdi
Özdende erkek diye tutturmuştu hatta ben sürekli şu kıza erkek deme alınır diyordum ki kız oldu
bilmiyorum yaa anne ne hissediyorsa odur diyorlar ama bende bir gün kız bir gün erkekmiş gibi hissediyorum, eşim kız olursa daha çok sevinirmiş öyle söylüyor
günaydın kızlaaaaar, nasıl sıcak bir güne uyandık bugün anlatamam.. daha sabahtan bu kadar sıcak, öğlene doğru ne olacak acaba.. Allah dışarda çalışan herkese yardım etsin, en çokda yol kenarlarında çöpleri süpüren temizlik işçilerine üzülüyorum kapkara olmuşlar.
perşembe akşama randevu aldık inşallah cinsiyetide belli olur. içime gittiğimizde öğrenecekmişiz gibi geliyor zaten çok heyecanlıyım
günaydınnn
ben biraz geç öğrendim normalde ikili testte öğreniliyor bu cinsiyet ama bizim ki göstermediği için biz ikili tesstten 1 ay sonra öğrendik kız dedikleri gibi geç gösteriyor
bu arada ikili testte erkek gibi demişti doktor
bende erkek gibi düşünüyorum seninkini hatta simillanın minişide erkek
ya ahsenle pingu bebek bezi markası tavsiye etmişlerdi, hangisiydi o iyi olan? bikaç kez daha sormuştum bu sefer telime kaydedecem..
eşim her markete gittiğimizde bebek bezi alalım stoklayalım diyor. bikaç tane alalım bari, hem evde yer kaplar iyi olur
günaydın hatunlarrr
erkenden kalktım giyindim halıcıyı ve kargoyu bekliyorum. Halıları ve storlarımı yıkamaya vereceğim. Hepsiburada dan da soğutucu aldım inşallah bugün gelir yoksa biz yakında erimeye başlayacağız. Bu gece hiç uyuyamadık...
Dün akşamdan çokta yorgunum misafirlerim vardı. Neyse Allahtan dünden artan yemeklerim var bugün rahatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?