- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.941
günaydınnnnn
annemler gittiler çok yalnız hissediyorum kendimi1 hafta bile olsa çok zor, telefonda ağlamamak için kendimi zor tuttum.
Akşama da kv ler yemeğe gelecekler ne yapsam diye sabahtan derdine düştüm.
Bu cumartesi görüşme var mı kızlar?
Şimdilik sorun yok sanırımPiknik yapacağız program aynı.
Normalde kocamin haftasonu isi vardi.ben tek gidecektim..yine ben tek gidicem oda pazar gunu gelecek.geldiginde soyleriz
smiilla eşine nasıl söyledin, ben mi atladım okumadım yazmadın sanırım.. test yaptığında oda evdemiydi? ne tepki verdi?
Özden rossman da sanırım renkleri düzeltmek için mendiller var bir sor onlara makinenin içine atıp yıkıyorsun bulamazsan ben burdan bakarım sana
Gunaydın kızlar...
Sımıllam dun ınan kı malum olmus bana, sabahtan sorcaktım sana ama durduk yere strese sokmayım nasılsa aksama yazar dedımo kadar emındım hamıle oldugundan... Hatta aksam mesaj attın ya sen, aha dedım bıse oldu, ben senden emınım ya dedım baska bıse var topıkte ılk aklıma gelen sıradakı kısının doğurmus olabılcegıydı erken doğum falan, pc yı acana kadar dusundum suan ılk doğurcak benım e ben de doğurmadıgıma gore kıme noldu kı dıyom hala
Sımıllam sımdı kan degerlerının 48 saatte ıkı katına cıkması lazım canım, ne zaman kı beta hcg 1500 cıvarı oldu o zaman alttan kese gozukuyor, 3000 ı gecınce de karından ultrasonla gozukuyor...
Ahsen, beraraya bakmaya, masallah demeye doyamadım, o yanaklarını ısırırım kuzunun ya... ıyıkı koydun gormus olduk kuzuyu kocaman olmus...
speddym senın bulantılar ne alemde?
Ozden o mendıller ıse yarıyor mu bılmıyorum ama carrefourda satılıyor... Ben de renklılerı 30 da yıkıyorum genelde, sıkma devrını de dusuk tutuyorum camasırlar zarar gormesın dıye
mıraclem sen nasılsın?
Gunaydın kızlar...
Sımıllam dun ınan kı malum olmus bana, sabahtan sorcaktım sana ama durduk yere strese sokmayım nasılsa aksama yazar dedımo kadar emındım hamıle oldugundan... Hatta aksam mesaj attın ya sen, aha dedım bıse oldu, ben senden emınım ya dedım baska bıse var topıkte ılk aklıma gelen sıradakı kısının doğurmus olabılcegıydı erken doğum falan, pc yı acana kadar dusundum suan ılk doğurcak benım e ben de doğurmadıgıma gore kıme noldu kı dıyom hala
Sımıllam sımdı kan degerlerının 48 saatte ıkı katına cıkması lazım canım, ne zaman kı beta hcg 1500 cıvarı oldu o zaman alttan kese gozukuyor, 3000 ı gecınce de karından ultrasonla gozukuyor...
Ahsen, beraraya bakmaya, masallah demeye doyamadım, o yanaklarını ısırırım kuzunun ya... ıyıkı koydun gormus olduk kuzuyu kocaman olmus...
speddym senın bulantılar ne alemde?
Ozden o mendıller ıse yarıyor mu bılmıyorum ama carrefourda satılıyor... Ben de renklılerı 30 da yıkıyorum genelde, sıkma devrını de dusuk tutuyorum camasırlar zarar gormesın dıye
bulantılarım şuanda iyiym devamlı naneli sakız var ağzımda
siz naslsınız kuzum büyümüş
ay ılk zamanlarım geldı aklıma speddy...
Lokantaların onunden gecemezdım, apartmandan koku gelırdı ne yemek oldugunu solerdım ıyk
her markete gıttıgımde bol bol sakız mentos seker alırdım mutfaga gırerken bı tane atardım agzıma yoksa mumkun degıl corba bıle yapamazdım...
İns hafıf atlatırsın canım...
Aşama aşama herseyı yasamak o kadr guzel kı...
Sımdılerde sona yaklastıgımız ıcın bu gunlerı cok ozlucegımı dusunuyorum, o tekmeler, içerde kaymalar, konusunca sese tepkı vermeler, elını koydugun yerden ayagını uzatmalar o kadr harıka duygular kı ozlucem bunları... Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah...
günaydın kızlaaarr..
gece uykularım çok azaldı artık.ağrılar kramplar falan.
sabahta 11 12 ye kadar uyuyorum.
iyi diyelim iyi olalım kuzum sen nasılsın prenses nasıl?
ahsen berraya 41 kere maşallah.çok tatlı bişey olmuş yaaa
smillam burdan yazdım mı hatırlayamadım ama tebrik ederim kuzum rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına alıp tam bir çekirdek aile olmayı nasip etsin...
BEnim daha 46 mi ne :) cuma bidaha yaptirayim diyorum.sonrada dr a giderim haftaya fln
AYNEN canım eşim dalga geçiyor K9 yanında halt etmiş nasıl bir burun bu böyle diye
onun hafif aldığı kokuları çok net alıyorum yemekte soğan kokusundan nefret ediyorum
ama bu duygular bile güzel bazen halsiz yorgun olsam da yine de güzel.
sizin az kaldıbundan sonra daha da güzel olacak kucağına alacaksın ne güzel
doya doya sevebileceksin? mis kokusunu içine doya doya çekeceksin
mıraclem kramplar dısında bıseyın yok demı, keyfın yok gıbı,eskısı kadar sık yazmıyon...
olsun ole ole buyucek annesı
işte hesapla dun 46 ıse yarın 100 cıvarı olması lazım cuma 200 cıvarı boyle bolye katlancak ınsallah...
aynen canım esler cok sasırıyor ozellıkle heh be ne burun varmıs dıye
ayy evet o soğan kokusu kabusumdu benımde
Insallah canım vakıt yaklastıkca hem heyecanlanıyorum hem tırsıyorum yalan degıl valla
aynen canım esler cok sasırıyor ozellıkle heh be ne burun varmıs dıye
ayy evet o soğan kokusu kabusumdu benımde
Insallah canım vakıt yaklastıkca hem heyecanlanıyorum hem tırsıyorum yalan degıl valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?