• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydıınn

üç kamyon dolusu adamdan dayak yemişim, sonra üzerimden 275 kiloluk çuvalı geçirmişler sonra beni alıp 20 metreden aşağıya atmışlar

çok yorgunum ya her yerim ağrıyo. Bu diş çıkarma dönemi ne berbat bişeymiş arkadaş çocugumun da canı çıktı benim de :(

dün akşam kocam halime acımış heralde. Az önce aradı "her fırsatta ayaklarını uzat dinlen yatagı bile toplama bugün hiçbişey yapma ben gelince yapcam herşeyi" dedi Allah razı olsun

Bu gün teyzeme geçeceğiz sabah eşyaları topluyordum. Oda uyuyor uyanmasın diye ışığı yakmadım kaldığımız oda karanlık bizim. Karanlıktada biraz ses çıkardım oda söylendi. Bende hiç bir şey demeden topladım çantaları tribimide yapıp çıktım evden. Sonra aradı defalarca ama benim sinirlerim zaten gerilmiş, mutsuzum birde böyle şeylerle uğraşamıyorum. Konuştuk ama hala kırgınım.

Hımm sen gergin olduğun için alınganlık yapmışsın canım büyük bi olay değil sevindim. GÖnlünü alır kocacın. hem yangın hep kötü haber haklı olarak yıprattı sen. işallah eviniz çabucak hallolur. İstanbulda olaydım seve seve misafir ederdim sizi. Batuşuda atardım size ohh :1:

ayy inş kuzum babasını şimdiden uğurluyoruz babası eğilip konuşuyo öpüyo öyle gidiyo işe kucağımdayken uğurlayacağımız günlerin hayallerini kuruyoruz o zaman sizi evde bırakıp işe gidemeyebilirim diyo babamız:emir_bebek:

Sabahları en neşeli haleri miracle. Bütün gece dinleniyolar sabah off tam yemelik. Ama günün ilerleyen saatleri huysuzluklar başlıyo.

ayy inş kuzum babasını şimdiden uğurluyoruz babası eğilip konuşuyo öpüyo öyle gidiyo işe kucağımdayken uğurlayacağımız günlerin hayallerini kuruyoruz o zaman sizi evde bırakıp işe gidemeyebilirim diyo babamız:emir_bebek:

ay şimdi ayıp olcak, hayaline de turp sıkcam ama "ÇOK BEKLERSİN" demek istiyorum
bak sana yakında nasıl bir sabaha uyanacağını anlatayım
önceki gün bebeğin ananı ağlatmış olacak hele bir de tek bakıyosan yandın, üstüne bir de gece süreklli uykun bölünmüş ve manyaga dönmüş halde olacaksın, sabah oldugunda "yaa hayırr ya gece bitti mi" diye yakınacaksın, sürüne sürüne uyanacaksın. Kocan giderken bebeğin henüz uyanmamışsa sen baygınlar gibi uyur vaziyetteyken kocan sessizce hazırlanacak, o kadar yorgun uyuyacaksın ki seni uyandırmaya kıyamayacak öpecek ve gidecek.

Öyle el sallamalar öpücükler bay baylar nerdeeee. Anca 8-9 aylık olunca :))

Bu gün teyzeme geçeceğiz sabah eşyaları topluyordum. Oda uyuyor uyanmasın diye ışığı yakmadım kaldığımız oda karanlık bizim. Karanlıktada biraz ses çıkardım oda söylendi. Bende hiç bir şey demeden topladım çantaları tribimide yapıp çıktım evden. Sonra aradı defalarca ama benim sinirlerim zaten gerilmiş, mutsuzum birde böyle şeylerle uğraşamıyorum. Konuştuk ama hala kırgınım.

sen de mi fenalardasın:(

Çokmu huysuz ahsen yaa.. Tırrsıyorumm :53::53: İyiki çalışıyorumda gündüzleri annemde tüm gün olsa bende pert olurum sanırsam.. Çünkü bizimkide sürekli kucak istiyo bide ağırlaştıı

günaydın kızlar

telefonum çöpe gitti tamir olmadı maalesef

saolsun kocam bana yeni telefon almış ama hiç bilmediğim bir telefon olduğu için birbirimize yabancıyız şuan

iphone kullananlardan yardım isteyeceğim artık

hatta ilk sorumu sorayım

kızlarrr whatsapp yükledim ama hala onay sms gelmedi :36:

biz taşınacağımız için şu uyku eğitimini erteledik ama çok büyük bir hata ettik bence
tam 1 buçuk ay geçti, berra büyüyo, büyüdükçe daha da zorlaşacak bu eğitim mevzusu

gerçi araya ateşli hastalık ve diş mevzusu da girdi ama ne bileyim her gecen gün kayıp gibi geliyo bana
inşaat da bir türlü bitmedi ya ıvır zıvır kaldı sadece
onları da yapamadılar bi türlü

Ahsen şimdi senin uyku eğitimnde gece uyanıp kendikendine uyumayımı öğrenecek? EMzirmeyeceksin yani öle mi? Batu gece mızladığında hemen almazsam yırtınarak ağlıyo memede susuyo. Hatta bi memeden diğer memeye geçirene kadar bile çığlıkla ağlıyo .Gün içinde emmek istemeyen adam gece meme manyağı

Telefonuna ne oldu özden ? Nasıl bozuldu ?

bilmiyorum tatlım sabah acamadım bir türlü sonra ilker servise götürdü ana kart yanmış sürekli sarj etmekten onun tamiride 600 tl imiş ilkerde yeni telefon almış zaten biraz büyüktü bu telefon şimdiki daha iyi ama baya yabancıyım telefona alışmam zaman alacak

Çokmu huysuz ahsen yaa.. Tırrsıyorumm :53::53: İyiki çalışıyorumda gündüzleri annemde tüm gün olsa bende pert olurum sanırsam.. Çünkü bizimkide sürekli kucak istiyo bide ağırlaştıı

bizim diş sancılarımız çok önce başladı ve hala çıkmadı
bütün gün kucakta durmak istiyo bir kolumla onu tutuyorum diğer kolumla iş yapıyorum
"iş yapmayıver" diyolar da söylemesi kolay
evi afedersin b_k mu götürsün nasıl iş yapmayayım pis ve dağınık bir evde bütün gün nasıl oturabilirm
zaten bütün eşyalar toplandı evde çanak çömelk bile bırakmadım doğru düzgün herşeyi kaldırdım
halılar yok, koltuk kılıfları yok
evin bu hali bile sinr ediyo beni

evet çocugumu çok seviyorum evet o dünyanın en önemli şeyi benim için
ama "ANNELİK" ten çok yoruldum ya çok yoruldum
annem gelse bir kaç gün kalabilse diyorum ama o da hasta evde bir sürü bekleyeni var
kocamın ailesi desen daha dedesi torununu görmedi bile, babaanne de en son 10 günlükken görmüştü
oynatmaya az kaldı

ayy kızlar böyle yazarak sizi korkutuyorum ama ben şuan kötü bi dönemden geçiyorum yani beni mazur görün

Son düzenleme:
Hımm sen gergin olduğun için alınganlık yapmışsın canım büyük bi olay değil sevindim. GÖnlünü alır kocacın. hem yangın hep kötü haber haklı olarak yıprattı sen. işallah eviniz çabucak hallolur. İstanbulda olaydım seve seve misafir ederdim sizi. Batuşuda atardım size ohh :1:

Sabahları en neşeli haleri miracle. Bütün gece dinleniyolar sabah off tam yemelik. Ama günün ilerleyen saatleri huysuzluklar başlıyo.

neyse sağlıklı olsun da bütün uğraşımız erdem paşa olacak artık.

karşı komşumda 2 gün önce doğum yaptı dün geldi evine ama daha gidemedim bugün kurabiye yaptım onu götürceğim.bakalım o minnak nasıl bişey.

ay şimdi ayıp olcak, hayaline de turp sıkcam ama "ÇOK BEKLERSİN" demek istiyorum
bak sana yakında nasıl bir sabaha uyanacağını anlatayım
önceki gün bebeğin ananı ağlatmış olacak hele bir de tek bakıyosan yandın, üstüne bir de gece süreklli uykun bölünmüş ve manyaga dönmüş halde olacaksın, sabah oldugunda "yaa hayırr ya gece bitti mi" diye yakınacaksın, sürüne sürüne uyanacaksın. Kocan giderken bebeğin henüz uyanmamışsa sen baygınlar gibi uyur vaziyetteyken kocan sessizce hazırlanacak, o kadar yorgun uyuyacaksın ki seni uyandırmaya kıyamayacak öpecek ve gidecek.

Öyle el sallamalar öpücükler bay baylar nerdeeee. Anca 8-9 aylık olunca :))

sen de mi fenalardasın:(

ahseeeeenn naptın sen ben güzel güzel hayallere dalmışım bırak 2 ay daha hayal kurayım bende biliyorum başıma gelecekleri:31:

şaka bi yana sağlıklı olsunlarda napalım hamile kalarak bile bile lades yaptık zaten

günaydın kızlar

telefonum çöpe gitti tamir olmadı maalesef

saolsun kocam bana yeni telefon almış ama hiç bilmediğim bir telefon olduğu için birbirimize yabancıyız şuan

iphone kullananlardan yardım isteyeceğim artık

hatta ilk sorumu sorayım

kızlarrr whatsapp yükledim ama hala onay sms gelmedi :36:

hoşgeldiniz anasıyla kuzusu

eski telefonuna geçmiş olsun yeni telefonunu güle güle kullan özdn

Ahsen kocan annesini çağırsın ya ev taşıyoruz yardıma gelin desin. ÖZlemiyolarmı hayret. bursa yakın yer. Allah yardımcın olsun canım ben seni çook çook iyi anlıyorum. Yapmayıver olmuyo işte yemek yapman gerek e çocuğun hijyeni için zaten evi temizlemen gerk. Beni evi b.k götürüyo yetişemiyorum h.içi çalış akşam anca yemek yap bulaşık toparla batuyu uyut sonra küt yatak. h.sonuda anca çamaşır bilmemne. ESkiden annelerimiz napıyomuş ahsen yaa valla bravo onlara. bezleri elde yıka çamaşırları elde yıka.

bizim diş sancılarımız çok önce başladı ve hala çıkmadı
bütün gün kucakta durmak istiyo bir kolumla onu tutuyorum diğer kolumla iş yapıyorum
"iş yapmayıver" diyolar da söylemesi kolay
evi afedersin b_k mu götürsün nasıl iş yapmayayım pis ve dağınık bir evde bütün gün nasıl oturabilirm
zaten bütün eşyalar toplandı evde çanak çömelk bile bırakmadım doğru düzgün herşeyi kaldırdım
halılar yok, koltuk kılıfları yok
evin bu hali bile sinr ediyo beni

evet çocugumu çok seviyorum evet o dünyanın en önemli şeyi benim için
ama "ANNELİK" ten çok yoruldum ya çok yoruldum
annem gelse bir kaç gün kalabilse diyorum ama o da hasta evde bir sürü bekleyeni var
kocamın ailesi desen daha dedesi torununu görmedi bile, babaanne de en son 10 günlükken görmüştü
oynatmaya az kaldı

ayy kızlar böyle yazarak sizi korkutuyorum ama ben şuan kötü bi dönemden geçiyorum yani beni mazur görün

canım yine zor dönemden geçiyorsun
baksan kendin söylüyorsun berranın diş çıkartması sonra evinizin taşınması üstüne bide annenin hastalanması
belli seni çileden çıkartmış biraz kızınla kendine zaman ayır diğer evde zaten iş çok yapacaksın çıkın ana kız gezin dolaşın
parka gidin ne biliyim alışveriş merkezine gidin dolanın sende sakinleş berra da hava alsın :54::54:

analık fenalık bakımı falan çok zor allah yardımcınız olsun

Ahsen şimdi senin uyku eğitimnde gece uyanıp kendikendine uyumayımı öğrenecek? EMzirmeyeceksin yani öle mi? Batu gece mızladığında hemen almazsam yırtınarak ağlıyo memede susuyo. Hatta bi memeden diğer memeye geçirene kadar bile çığlıkla ağlıyo .Gün içinde emmek istemeyen adam gece meme manyağı

bu konud SÖylencek o kadar sey var ki özetleyeyim
uyku döngüleri sıralı bloglar halinde, uykunun hafiflediği ve derinleştiği anlar var
bizim de uykumuz hafifler ve gece hafiften uyanırız aslında ama uyumayı bildiğimiz için saniyeler içerisinde tekrar farketmeden uykuya dalarız bazen yastığımızı düzeltiriz bazen üstümüz açılmıştır onu örteriz su içeriz falan. BeBEKLERİN de uyku döngüsü böyle. Ama onlar kendi kendilerine uykuya dalmayı bilmedikleri için uykuları hafifleyip uyandıklarında tekrardan sallanmak ya da emmek istiyorlar bizi uyandırıyolar. Açlıktan değil uykuya dönemediklerinden uyanıyorlar çoğu kez

bu sebeple bebeğe kendi kendine uyumayı öğretmek çok önemli. Hem gündüz uykuları uzar hem de gece uyanmaları 1'e ya da 2^ye düşer. Sadece acıktıgında uyanır. Zaten 7. aydan sonra gece acıkmadıkları için kesintisiz uyurlar

bu sadece anneler için degil bebekler için de kesintisiz uyku çok çok çok önemli

hem düşünsene batuyu uyutmak için ayırdıgın vakti nelere ayırabilirsin. Eğitimle maksmum 5-6 gün uğraşırsın ama o zor günlerin sonunda çocugunu yataga koydugun gibi kendi kendine uyur. bu çok rahat bişey

Şimdi ben batuyu uyumadan önce sallıyorum gece uyanmalarıda düzenli olmaya başladı yavaş yavaş kımıldanıp kımıldanıp tekrar uyuyo 2-3 kez kalkıyo bazen coşuyo ama heralde bi ağrısı oluyo o zamanlar. Ben sallayarak uyutmayı bıraksın istiyorum. şimdi bide neye alıştı biliyomusun emsin diye kucağımda gezdirerek emziriyodum bazende öyle uyumak istiyo.

Ahsen kocan annesini çağırsın ya ev taşıyoruz yardıma gelin desin. ÖZlemiyolarmı hayret. bursa yakın yer. Allah yardımcın olsun canım ben seni çook çook iyi anlıyorum. Yapmayıver olmuyo işte yemek yapman gerek e çocuğun hijyeni için zaten evi temizlemen gerk. Beni evi b.k götürüyo yetişemiyorum h.içi çalış akşam anca yemek yap bulaşık toparla batuyu uyut sonra küt yatak. h.sonuda anca çamaşır bilmemne. ESkiden annelerimiz napıyomuş ahsen yaa valla bravo onlara. bezleri elde yıka çamaşırları elde yıka.

elif benim hamileliğimin 4 ayı yatakta gecti, son iki ay bebeğimde gelişim geriliği başladı üstüne ateşli hastalık gecirdim zırıl zırıl yattım. o sırada babam hastahanede beyin operasyonu geciriyordu, abim kaza gecirmişti yataga düşmüştü. Annem bi onlara bi bana koşturdu
bebeğim küveze girdi, ben 15 günlük lohusa dikişli halimle hastahane köşelerinde kaldım on gün. Bebeğim anne sütü alsın, beni emsin diye hastahaneyi bırakamadım 20 saat ordaydım.

Lohusalık da neymiş??? Kafam yastık görmedi ki benim bırak dinlenmeyi

bir de ayakta koşturmaktan dikişlerim iltihap kaptı. Onunla uğraştım 10 gün

daha neler neler yazıcam da üşeniyorum

hiçbirinde yoktular. Hiçbirinde gelmediler Şİmdi mi gelecekler?
Zaten çağırmıyorum da neden çağırayım
Allah bildiği gibi yapsın daha torununu görmeyen bir dedeye ne anlatabilrsin
kayınvalidem berrayı en son 10 günlükken gördü kucağına bile alamadı doğru düzgün

canım yine zor dönemden geçiyorsun
baksan kendin söylüyorsun berranın diş çıkartması sonra evinizin taşınması üstüne bide annenin hastalanması
belli seni çileden çıkartmış biraz kızınla kendine zaman ayır diğer evde zaten iş çok yapacaksın çıkın ana kız gezin dolaşın
parka gidin ne biliyim alışveriş merkezine gidin dolanın sende sakinleş berra da hava alsın :54::54:

analık fenalık bakımı falan çok zor allah yardımcınız olsun

sağol speed. Dışarı çıkıyorum zaten çıkmasına da ben çok yorgunum ruhen ve bedenen
bir an önce taşınsam diye bekliyorum, anneme yakın olmak iyi gelecek

Aydasum masallah ne kadar buyumus bu kız...

Buyuttuk teyzesı kızımızı, ben de sasırdım bu kadar olduguna :emir_bebek:

günaydın arkadaşlarrr...

bu gece maşallah oğlum hiç rahatsız etmedi deliksiz bi uyku uyudum..

AYDASUM maşallah elif hanıma kocaman olmuş yerim ben o ayaklarını,esneyen ağzını maşallah ya bak bide zayıf diyodun demekki iyi beslemişsin son haftalarda ben de ay başında gideyim diyorum doktora 32 de gel dedi ama 33 te gitsem de bişey olmaz

mıraclem bu ay buyumesını cok begendı doktor cok sukur... Ha 32 ha 33 bıse olmaz kuzum ben de haftaya carsamba tekrar gıtcem, artık senı de her gıttıgınde nst ye sokarlar, ay cok sıkıcısabıt durmak oyle...

Günaydın..
Aydasu maşallah büyütmüşsün kızı. Ama biz senin göbeğini görmedik galiba dimi. Bi göbüş fotosu eklesene. Ben çok eklemiştim size yaa siz hiç göstermiyosunuz göbekleri hatunlar.

Ben cooook koydum pıngum da o aralar sen yoktun, bı ara ekleyım yıne canım...

günaydın kızlar

aydasu elif kocaman olmuş maşallah herşey ne kadar net çok güzel çok az kaldı doğuma hadi hayırlısı allah kolaylık versin

özdn kendini stres yapma boşuna herşey kendiliğinden gelişecek zaten oluruna bırak

Evet hanzade 4-5 hafta kaldı gıbı gelıyor bana hayırlısı bakalım, eltının de az kalmıstır aynıydık onunla bız sanırım...

en çok senin ve melisin göbüşünü gördük zaten

Ben de ekledııııımmm coook amaaa :24:

herkese günaydınlaaaar, çıkacam birazdan size bi selam vereyim dedim.

aydasu maşallah yavruna koca kız olmuş.. bende dün eşime çok kızgındım gittim yatak odasına hem kendime masaj yaptım yağlandım hemde meleğimle konuştum babasını şikayet ettim. hala kızgınım ona.

Onu ben de cok yapıyorum barısınca da şaka yaptım kızıııım dıyorum :27:

Gunaydinlarr..

Elifin esneyen pozuna bittim ya super

Sağolasın sımılla teyzemız :29:

Sız kolay kolay kırılmazsınız canım alır esın gonlunu...

ahsen benzetmene de bayıldım kız :27:

Back