• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kızlar ben geldim ahsen seni çok iyi anlıyorum canım şu ruh yorgunluğu hiç kolay değil ama mümkün olduğunca kendine vakit ayır işi filan düşünme ben bile şu taşınma dönemi delirdım ağlama krizlerine girdim bitti gitti
şimdi hastanedeyim pazartesiye kadar raporu uzattım ayağa kalkınca canım çok yanıyo galiba dokuların orda bir miktar kanama olmuş iyileşmesi biraz uzun sürecek
son iki ay içinde 4 defa mr çekildi bunlar bana çok sıkıntı verecek inşallah hamilelik için ilerde problem olmaz

niye kızdırdı anlatayım,
dün beni hiç aramadı defalarca aradım meşgule aldı birdaha da dönmedi, msni açık ordan bişiler yazdım cvp vermedi, mesaj attım cevap gelmedi.. en son akşam sen nasıl bir adamsın o kadar aramama rağmen bir kez bile dönmedin, yazıklar olsun sana yazdım mesajda. telimide arabada bıraktım işlerim vardı, döndüğümde baktım iki kez aramış. tekrar aramadım.
çoğu zaman böyle yapıyor yanımda müşteri vardı arayamadım diyor, gün boyu yemekte mi yemiyorsun yemek aranda ara, yemeğe giderken ara dönerken ara diyordum çok kızıyordum bu konu yüzünden çok kavga ettik daha öncelerde de...

akşam dersi vardı işten çıkıp direk derse gidecekti 9.30'da gelecekti onu bekledim yemek yemedim, sofrayı hazırladım bekledim saat 10 oldu geldi, yanıma bile uğramadan yarım saat tuvalet üstünü değiştirme vs faslını bekledim. geldi sofraya baktı baktı hani yemek dedi, bunlar ne dedi... yemek yapmamıştım canım patetes haşlama istemişti, patates haşladım, taze soğan maydonoz nane yıkadım, kırmızı biber közledim zeytinyağlı sarımsaklı yaptım, peynir zeytin çıkardım domates salatalık doğradım. kahvaltı gibi olsun o saatte ağır yemek yenmez zaten diye düşünmüştüm.. gitti karpuz kesti, benim hazırladığım hiç birşeye dokunmadı karpuzla peynir yedi.

herzamanki gibi hata kendinde olduğunu bile bile neye kızdığımı bile bile hiç konuşmadı öyle oturduk sessiz sessiz, meyve yıkamış getirmiş zorla ağzıma depmeye çalıştı yemedim kafamı çevirdim, gittim yattım. sabaha karşı sarılmaya kalktı elini itekledim yine konuşmadı, çıktım geldim işe, bak yine aramadı bu saat oldu umrunda bile değil

bide ben hergün yollardayım biyerlere gidiyorum bigün alanyaya gidiyorum bigün kemere, bigün sideye, araba kullanıyorum uzun yol yapıyorum, insan hiç mi merak etmez, bide sabahları söylüyorum bugün sideye gidecem vs. diye.. hamile karın var merak edilmez mi naaptı gittimi geldimi iyimi diye.

Ahsen'in paylaştığı yazıyı okudum ve %100 katılıyorum.
Ben aynısını evlilik için de düşünüyorum.Eşimi dünyalar kadar seviyorm ama evi çekip çevirmekten nefret ediyorum.
Bu evlilikten nefret ettiğim anlamına gelmiyor. Evlilik sorumluluklarından nefret ettiğim anlamına geliyor :27: :24::24:

LAndfloves nolur kızma canım ama eşini senin anlattığın kadarıyla tanıyorum 1,5 yıldır hiç değişmedi ya. Hep aynı şeyleri yaşıyosunuz seni kızdırıyo sonra lafını bile etmiyo. İşallah çocuktan sonra değişir. Bence de gün içinde seni araması gerek dediğin gibi.

Ahsen'in paylaştığı yazıyı okudum ve %100 katılıyorum.
Ben aynısını evlilik için de düşünüyorum.Eşimi dünyalar kadar seviyorm ama evi çekip çevirmekten nefret ediyorum.
Bu evlilikten nefret ettiğim anlamına gelmiyor. Evlilik sorumluluklarından nefret ettiğim anlamına geliyor :27: :24::24:

Aynen yaa aynen. HErşeyi düşünmekten yoruluyorum. Evin reisi kadın kesinlikle. EN ince ayrıntıları bile düşünmek zorunda .

LAndfloves nolur kızma canım ama eşini senin anlattığın kadarıyla tanıyorum 1,5 yıldır hiç değişmedi ya. Hep aynı şeyleri yaşıyosunuz seni kızdırıyo sonra lafını bile etmiyo. İşallah çocuktan sonra değişir. Bence de gün içinde seni araması gerek dediğin gibi.

Aynen yaa aynen. HErşeyi düşünmekten yoruluyorum. Evin reisi kadın kesinlikle. EN ince ayrıntıları bile düşünmek zorunda .

valla bazen uzun bir süre çok iyi oluyor çok düşünceli oluyor, bazende bir anda değişiyor ve yine eski öküz günlerine dönüyor anlamıyorum ben, ayhali falan mı var kaç ayda bir oluyor acaba? öküzlük halide diyebiliriz.

valla bazen uzun bir süre çok iyi oluyor çok düşünceli oluyor, bazende bir anda değişiyor ve yine eski öküz günlerine dönüyor anlamıyorum ben, ayhali falan mı var kaç ayda bir oluyor acaba? öküzlük halide diyebiliriz.

ONu bende düşünüyorum. kesin erkeklerinde ay hali var. ARada bi geliyolar :1:

Bu erkekler hep böyle onların kafası bizden daha çok dolu ama bizim gibi anlatmıyor ince düşünmüyorlar bence senin eşinin huyu bu artık ona alışıp normal karşılaman lazım
kendine stres yapma belki biz çok üstlerine düşünce çocuk gibi oluyorlar

landfloves boşver canım ya evlendikten sonra biraz değişmişti sanki ama ne demişler can çıkar huy çıkmaz böyle kabul ettin onu bazen çok iyi bazen de böyle düşüncesiz olabiliyo erkeklerin genel yapısı böyle kadınlar gibi düşünemiyolar maalesef onları böyle idare edicez artık canım inş. çocuk olunca biraz daha değişir

ahahahha
ayy hiç gülesim yoktu biliyo musun? Hay Allah seni de güldürsün
öküzük hali ahahaha

benim kocamın hiç öyle halleri yok, bazı konularda çok incedir, bazı konularda da öküzün tekidir yani
ben o öküzümsü yanlarını kabul ettim zamanla onlarla dalga geçmeyi de öğrendim

bu arada ben de bazen kabalaşıyorum
mesela dün gece yattık ben tam uykuya dalıcam, bana bişeyler söylemeye başladı
böyle afilli romantik güzel şeyler söylüyo saçlarıma dokunuyo falan. Benim de o kadar uykum var ki yorgunluk o biçim zaten "yaaa ama ben uyiicam yaa git uff" falan dedim:53:
adamın eli havada kaldı:27:

mesela aynı şeyi o yapsaydı ben kesinlikle küserdim hatta söylenirdim ne kadar yorgun olursa olsun beni kırmaya hakkı yok derdim :52:

ahsencim aslında kadınlarda böyle davranabiliyo ama kendi yaptığını kimse farketmiyo o an yorgundum haklıydım gibi geliyo mesela...ama erkeklere mazeret hakkı tanımıyoruz...kadınız...hep haklıyız...:9:

Nasil baslicagimi bilemiyorum.. sadece acimi paylasip benimle úzüldügünuz icin cok tesekkur ederim. Burasi bana gercek dostlar kazandirdi allah razi olsun hepinizden.
Ben daha iyi olmaya calisiyorum bi kiz icin baba ne demek herkes az cok bilir ben cocukluk askimi ilk ve sonsuz askimi kaybettim. Hayatimin en en kotu ve zor günleri. Onu asla göremeyecek olmak beni kahrediyor ama iyi ki kagan var. O olmasa napardim nasil ayakta dururdum bilmiyorum. Allaha sükür ki onu bana verdikten sonra babami yanina aldi. Daha icimde cok kelimeler var ama yazdikca konustukca yine basa dönüyorum
Tekrar hepinizden allah razi olsun

günaydın

sofişcim acın büyük biliyorum ama hayat devam ediyor işte bu da doğanın kanunu keşke olmasa ama elden ne gelir...en büyük dayanağın kağan şimdi allah onu sana bağışlasın...başka acılar yaşatmasın...

Sofişcim seni aramak istedim ama arayamadım arkadaşım. Rabbim sana bol bol sabır versin. Çok zordur seni öyle iyi anlıyorum ki. Ama seninde sana ihtiyacı olan bi yavrucun var. Onun annesini iyi görmesi gerek. Baban çok şanslı bi insanmış işallah rabbim cennetine almıştır. Geçen gün Watsuptada yazdun ya çok seveni varmış diye, ne kadar çok insanın duasını alıyo ve acı çekmeden aldı onu yanına Rabbim. ALlah herkese böyle ölüm nasip etsin. Dualarımız onunla canım. Allah eşine annene kağana uzuun sağlıklı ömürler versin işallah.

Su dunyadaki tek gercek ana.baba.evlat .ama iste hayatin kanunu bu. elden bisey gelmiyo.acinin tarifi yok teselli edecek kelimede yok :(
Kagan icin dik durmaya calis.iyiki o var

Sofısım...
Nasıl kı sen acını anlatacak kelımeler bulamıuyorsun bız de tesellı edecek cumleler bulamıyoruz cunku bılıyoruz kı tarıfı yok bu acının...
Rabbım mekanını cennet etsın ınsallah...
Iyı kı kaanı gordu, opup koklayabıldı, hatta ıyıkı sen ordaydın...
Yoksa gurbete bı kez daha ısyan ederdın...
Dedıgın gıbı kaan hayata tutunma nedenın sımdı... Rabbım aılenle annecıgıne uzun omurler versın, hepımız senı cok sevıyoruz

Nasil baslicagimi bilemiyorum.. sadece acimi paylasip benimle úzüldügünuz icin cok tesekkur ederim. Burasi bana gercek dostlar kazandirdi allah razi olsun hepinizden.
Ben daha iyi olmaya calisiyorum bi kiz icin baba ne demek herkes az cok bilir ben cocukluk askimi ilk ve sonsuz askimi kaybettim. Hayatimin en en kotu ve zor günleri. Onu asla göremeyecek olmak beni kahrediyor ama iyi ki kagan var. O olmasa napardim nasil ayakta dururdum bilmiyorum. Allaha sükür ki onu bana verdikten sonra babami yanina aldi. Daha icimde cok kelimeler var ama yazdikca konustukca yine basa dönüyorum
Tekrar hepinizden allah razi olsun

:14::14::14::14::14::14:
seni arayamadım

Back