Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın arkadaşlarrr...

bu gece maşallah oğlum hiç rahatsız etmedi deliksiz bi uyku uyudum..

AYDASUM maşallah elif hanıma kocaman olmuş yerim ben o ayaklarını,esneyen ağzını maşallah ya bak bide zayıf diyodun demekki iyi beslemişsin son haftalarda ben de ay başında gideyim diyorum doktora 32 de gel dedi ama 33 te gitsem de bişey olmaz

Günaydın..
Aydasu maşallah büyütmüşsün kızı. Ama biz senin göbeğini görmedik galiba dimi. Bi göbüş fotosu eklesene. Ben çok eklemiştim size yaa siz hiç göstermiyosunuz göbekleri hatunlar.

günaydın kızlar

aydasu elif kocaman olmuş maşallah herşey ne kadar net çok güzel çok az kaldı doğuma hadi hayırlısı allah kolaylık versin

özdn kendini stres yapma boşuna herşey kendiliğinden gelişecek zaten oluruna bırak

Günaydın..
Aydasu maşallah büyütmüşsün kızı. Ama biz senin göbeğini görmedik galiba dimi. Bi göbüş fotosu eklesene. Ben çok eklemiştim size yaa siz hiç göstermiyosunuz göbekleri hatunlar.

en çok senin ve melisin göbüşünü gördük zaten

Günaydın kızlar
dün size bahsettiğim doğum izni için olan programı izledim birşey değişmemiş 16 hafta olan izin 17 hafta olmuş birde yarım gün çalışma diye bir model gelmiş ama detaylı anlatmadı adam bir aya kadar yasa çıkacakmis hayırlısı olsun bakalım o kadar 6 ay diye ortalık ayağa kalktı ama birşey olmadı anlaşılan

herkese günaydınlaaaar, çıkacam birazdan size bi selam vereyim dedim.

aydasu maşallah yavruna koca kız olmuş.. bende dün eşime çok kızgındım gittim yatak odasına hem kendime masaj yaptım yağlandım hemde meleğimle konuştum babasını şikayet ettim. hala kızgınım ona.

yine niye kızdırdı seni

Landfolvers bak ne güzel kızınca bebeğine şikayet ediyorsun kocanı. Benide kızdırdı eşim bu gün bende kızlara anlattım. İçim soğumadı ama hala. Zaten stresim tavan yapmış. Moralim eksinin altında birde böyle şeyleri takıyorum kafama. Neyse yapacak bir şey yok evlilik böyle bir şey.

Daphne ben artık watsuptan gelenleri göremiyorum bugün internet paketi yüklemeliyim. MErak ettim niye tartıştığınızıı hayırdır siz pek tartışmazınız.

Daphne ben artık watsuptan gelenleri göremiyorum bugün internet paketi yüklemeliyim. MErak ettim niye tartıştığınızıı hayırdır siz pek tartışmazınız.

Bu gün teyzeme geçeceğiz sabah eşyaları topluyordum. Oda uyuyor uyanmasın diye ışığı yakmadım kaldığımız oda karanlık bizim. Karanlıktada biraz ses çıkardım oda söylendi. Bende hiç bir şey demeden topladım çantaları tribimide yapıp çıktım evden. Sonra aradı defalarca ama benim sinirlerim zaten gerilmiş, mutsuzum birde böyle şeylerle uğraşamıyorum. Konuştuk ama hala kırgınım.

olmamıı hiperaktif cilveli tatlı mı tatlı bi oğluşun olucak. SAbahlarına neşe katacak..

ayy inş kuzum babasını şimdiden uğurluyoruz babası eğilip konuşuyo öpüyo öyle gidiyo işe kucağımdayken uğurlayacağımız günlerin hayallerini kuruyoruz o zaman sizi evde bırakıp işe gidemeyebilirim diyo babamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…