Eylül dostluğumuza burada devam (:

Özden galiba uslu bi kızın olacak. Hadi işallah.

Ahsencim berranın diş patlamadı dimii daha ? Ya batu eliyle çenesine vuruyo. Kucağımıza alınca bazen çenesini omzumuza vuruyo acaba dişi çok kaşındığı içinmi yapıyo yavrum.

şimdik ben ay sonu uzunnnnnn bir tatile cıkıyorum sonrasından 1 ay çalışıp doğum iznine çıkıcam düşünün bitt gebelik

kendimi doğuma hzaırlamam lazım psikolojik olarak ama insanları konuşturmuyorum bile çok korkuyorum ilker asla doğuma girmesin diyordum şimdi onsuz asla giremem doğuma normalde olsa sezeryanda olsa ilker yanımda olsun

tatilden sonrada eşyalarını alırız artık hanımefendinin

özden doğum sancılarımda kerim hep yanımdaydı annem kardeşim. İyiki onlar vardı. Ama doğuma girsin demek aklıma gelmedi o sancıyla biliyomusun. Korkma Allahtan yardım iste sadece çünkü yanında kim olursa olsun tek yardımcı olacak Allah. Dua et rahatla cidden bak ben çok faydasını gördüm herkesten dua iste.

bende hamilelikten sonra sırt üstü yatamama fobisi başladı

mesela geçen gün iğne olacaktım yatamadım sedyeye kalbim çok kötü çarpmaya başladı

ultrasonda bile yan yatıyorum asla sırt üstü yatamıyorum doğumda nasıl olacak bu durum bilmiyorum oturarak yada yan doğuramam sanırım bunu yenmek için doktor desteği almak sartmış

neden böyle oldu anlamadım

Günaydın kızlar, çok şükür bizim ev en az zararla atlattı bu yangını. Neyseki canımız sağ. Önemli olan bu ama apartmanımız harabeye döndü. Apartmanın fotoğraflarını eklerim albüme. Ne kadar ucuz atlattık şimdi fotoğraflara bakınca anlıyorum. Diğer yandan sofiş hiç çıkmıyor aklımdan. Allah dayanma gücü versin ona.

sorma demet nasıl bir haftasonuymuş anlamadım

esra benimde aklımda dünden beri bugün yazdımı hiç size

Son düzenleme:
Allah Allah özdencim niye öyle olduki. Çok mu korkuyosun doğumdan ya sıkıntı yapma kendine. Doğum videoları hikayeleri okuma. Pozitif doğum hikayeleri diye bi blog var bak onları oku biz ahsenle çok okuyoduk o yazıları faydası olur belki.

Kızlar ben size birşey sormak istiyorum ama utanıyorum
eşinizle birlikte olduğunuz zaman o şeyler içinizden nasıl akıp gidiyo ;-( gitmezse ne olur

eşinizle birlikte olduğunuz zaman o şeyler içinizden nasıl akıp gidiyo ;-( gitmezse ne olur

hepsi gitmiyor ki zahter coğu geri geliyor zaten akıllı olanlar önden koşup yumurtaya gidiyor ( nasıl hamile kaldım bu akılla hayret)

zahter hepsi gitmiyo zaten. Yani hatırladığım kadarıyla :) malum artık korunuyoruz. Çoğu dışarı çıkıyo ayağa kalktığın anda yada wc de

bilmiyorum ki pingu önceden hamile görünce nasıl doğuracak diye acırdım hallerine şimdi benim içimdeki bebek gün geçtikçe büyüyor bende tırsıyorum umarım atlatırım yoksa genel anestezi yapar doktor bende onu istemiyorum

evet dişleri kaşınıyodur, bağırıyo mu sinirden:)
bizimki daha patlatmadı, çok uzun sürdü bizim süreç
ve çok zor atlatıyo hep ateşleniyo

çok ilginç:)
oturarak ya da ayakta doğum daha kolay aslında yer çekiminden de kuvvet alınıyo
ama Türkiye'de kemikleşmiş bir alışkanlık var malesef, doktorlar direkt çatala alıyo
bende de çatal korkusu vardı hala var

national geographic nin bir belgeseli var onu izle:))
anne karnında yaşam mıydı neydi ismi

Son düzenleme:
Artık akıllılar mi değiller mi anlarız :) daphne sizin ev kira değil mi binanin tadilatı uzun sürecek mi ki

Bu kadar heyecanlı ve panik olursan sanırım genel yapar. NE şekilde olursa olsun sağlıklı doğsunda bebişin önemli olan o. Kendini hiçbi doğum şekline şartlama bence. Kız korkulacak panik yapacak bişeyde yok rahatlat kendiini. BEN BİLE NORMAL DOĞURDUM o kadar diyim sağaa

aydasu ve miracle de normal doğrurur insallah onlardanda dinlerim

Artık akıllılar mi değiller mi anlarız :) daphne sizin ev kira değil mi binanin tadilatı uzun sürecek mi ki

Kira canım. Bir kaç foto ekledim. Ne kadar sürer tadilat hiç bir bilgimiz yok ama 15-20 gün sürer bence minimum. Tüm tesisat su doğal gaz, elektrik hepsi eridi. Boru kablo namına hiç bir şey yok. Badanası boyası bir sürü iş var

Ateşlenmiyo ama çok huzursuz oluyo mızmızlanıyo daha çok öğleden sonraları akşam filan oluyo sabahtan iyi. Ama çok kabarmış dişetleri ya yakında çıkar heralde. Ahsen biz batuya sofrada herşeyden tattırıyoruz artık. Biz yemek yerken nasıl heyecanlanıyo herşeyi yemek istiyo bende ezerek azıcık tattırıyorum. dün mesela dolmanın içini ezip verdim ama çok çok az tadını alsın diye, ekmek içini çok minik taze fasulyenin suyuyla ıslatıp yoğurtla beraber verdim çok seviniyo cadı. ses çıkartarak yiyo ımm ımm yaparak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…