• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Allahım ya topiğimizde kara bulutlar dolaşıyo resmen, daphe geçmiş olsun ya apartman komple gittti mi eşyalarınız daireniz?

esrayı aramaya elim gitmedi kızlar
haber alan olursa ilk iş buraya yazsın lütfen
Allahım sabr versin, sütü de gitmiştir kuzumun :(

Allahım ya bu haftasonu herkes için çok kötü olmuş
daphne geçmiş olsun canım eviniz esyaniz ne durumda allah canınızi korumuş

[SUB]Ayyy daphnee noldu nasıl çıkmış yangın? Eşyalarınız falan ne durumda çok üzüldüm ya, yangın çok kötü birşey neyseki kimsenin canına bişey olmamış.. Büyük geçmiş olsun, bu hafta topiğimizde sessizleşmişti zaten hayırlısı olsun inşallah. Üstümüzdeki kara bulutlar gitsin[/SUB]

Esra babasını kaybetmiş :( Acısının tarifi yoktur eminim. Allah nurlar içinde yatırsın babacığını. Cennet bahçelerinde gezdirsin :(
Ne denebilir ki? Söylenecek her şey anlamsız suan...

Daphne umarım evinizde hasar yoktur :( Allah beterinden korusun. Kızlar ne cok kötü haber aldık değil mi? çok üzgünüm suan

günaydın kızlar
ben hala esranın haberi etkisindeyim ya çok üzüldüm:(

dün daphneyle konuştum, onların dairesinde önemli bir hasar yok, eşyalara bişey olmamış çok şükür
ama apartmandaki bütün tesisat komple çökmüş kullanılamaz hale gelmiş
onarılana kadar ne kadar zaman gecer kimse bilmiyo

çok büyük bir tehlike atlatmışlar anlatırken tüylerim diken diken oldu

aaa evet şimdi okudum

yarısı bitti pingu ya o kadar çabuk geçtiki

hoş hala bebeşim bir adı yok

kuzucan sen ne zaman 20 haftalık oldun maşallah sana
ilksen olacaktı hani? Benim ismime de benziyo :)

Günaydın ;

dün dr kontrolümüz vardı bebeğin kalp atışlarını duyduk çok şükür mide bulantısı içinde emedur verdi bu sabah ilk kez kullandım hafif bir bulantı var gibi psikolojik bile olabilir

sanki başa dönüyorum uykuya yenik düşüyorum kafam az sonra pat diye düşecek :18:

günaydın kızlar
ben hala esranın haberi etkisindeyim ya çok üzüldüm:(

dün daphneyle konuştum, onların dairesinde önemli bir hasar yok, eşyalara bişey olmamış çok şükür
ama apartmandaki bütün tesisat komple çökmüş kullanılamaz hale gelmiş
onarılana kadar ne kadar zaman gecer kimse bilmiyo

çok büyük bir tehlike atlatmışlar anlatırken tüylerim diken diken oldu

kuzucan sen ne zaman 20 haftalık oldun maşallah sana
ilksen olacaktı hani? Benim ismime de benziyo :)

yavrucum çok çabuk geçiyor...
zaten maşallah çok kolay hamilelik geçiriyorum millet dur demese hoplayıp zıplıyorum

ama hala bizim kız sadece dalgalanmadan ibaret pek bir hareketi yok

ama cumartesi ultrasonda yerinde durmadı hiç demekki nasıl büyük göbek içim varsa hissetmiyorum

Sofişi arayamadım teselli kelimesi bulamadım. Allah bol sabır versin. Oğluna eşine annesine uzun ömür versin.
Dapheneyide çok şükür RAbbim korumuş ucuz atlatmışlar. Bu hafta noldu böyle zahter,daphne ,sofiş hep kötü haberler..

Günaydın ;

dün dr kontrolümüz vardı bebeğin kalp atışlarını duyduk çok şükür mide bulantısı içinde emedur verdi bu sabah ilk kez kullandım hafif bir bulantı var gibi psikolojik bile olabilir

sanki başa dönüyorum uykuya yenik düşüyorum kafam az sonra pat diye düşecek :18:

canım geçmiş olsun, emadur biraz uyku yapıyor malesef:(
ama mide bulantısından iyidir yani

Back