- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.281
benim bugün moralim bozuk burda birini işten çıkardık maalesef aslında sürekli birileri girip çıkıyo hiç umrumda değil ama bu başka hem buranın ilk elemanlarından biri çok eski hem de işe çok ihtiyacı var durumu çok kötü ama patronda haklı bşy yapamadım bu sefer hep çıkarılmasın diye elimden geleni yaptım bugüne kadar hatta bi kere çıkarmışlardı 2 ay sonra geri aldık şeker hastası bi hastalandı mı ses seda yok işe gelmiyor ararsak hasta olduğunu öğreniyoruz anca haber vermiyo bi de 1 hafta gelmiyor kaç kere dedik en azından 2-3 gün sonra bi gel görün evi de yakın rapor da getirmedi acile gitmiş orda rapor vermiyolar tazminat filan da vermediler bu sefer çünkü habersiz kaç kere işe gelmedi o yüzden istifa kağıdı imzalattılar adam ağlayacaktı nerdeyse ama uyarmışlardı böyle olacağını biliyodu o kendini düşünmüyor ben düşünüyorum
senin takvimini ilk defa görüyorum heee..
kaydetsene bunları hergün
işte benim bebişiiiiim 10+2
nub teorisinden belli olur mu ki yaaaa :26:
Eki Görüntüle 731484 Eki Görüntüle 731486
İş başı yaptım çok oldu saat 2 gibi çıkıyorum işten arabaya atladığım gibi oğluşumun yanındayım,dünyadaki en büyük mutluluk onun tek bir gülüşü,şu aralar çok hareketli çok keyifli anları konuşmaya çalışıyor birşeyler anlatıyor enneee der gibi biliyorum ilk başta anne diyecekyatağının korkuluklarından bacaklarını geçirip beşiğinin altına vuruyor ayaklarını uyandım ben bişeyler karıştırıyorum diyor daha fazla vakit geçirmeye çalışıyorum o yüzden pek giremiyorum kk'ya kusura bakmayın olurmu,
Bu arada benim oğlum annanesindeki park yatağının içinde uyurken bıraktık ve yatağın en altına kendini iteleye iteleye girmiş sadece ayakları görünüyordu çekip aldığımızdada hemen kahkahayı bastı marifetmiş gibişok geçirdik ege'yi yatağında bulamayınca bizimki olmayacak şeyleri yapıyor park yatak direk çöpe gitti mobilya beşiğini getirdik evden anneme ondaki durumda pek farklı değil ama neyseki sadece bacaklarını çıkarıyor annelik çok dikkat isteyen bir iş koyduğun yerde durmuyorlar artık
miracle ünal yirmibeş doktorumun adı. int.den araştırdım normal doğumu tavsiye eden ve normal olması için çabalayan bir doktormuş. kaç kişi o doktorda normal doğum yapmış, bende bu yüzden tercih ettim, iyi birisi ilgili ayrıca. hastane konusunda emin değilim bakalım medical park çok kalabalık olmasa orası iyi ama kalabalıklığından artık devlet hastanesine döndüğünü söylüyorlar kararsızım.
benim eşim heyecandan kamerayı açmış ama kayıt tuşuna basmadan tutmuş öylece
karşı komşum da ona gidiyor canım çok memnun 17 haziran doğum yapacak hatta ismini çok duydum ondan.için ısındıysa hiç kafanı karıştırma bence.
medical parkın kadın doğumu çok kalabalık olmuyo canım daha hiç beklemedik.diğer bölümleri bilmiyorum ama bi de biliyorsun bizim akraba olunca fiyatı da uygun olduğu için ben öncelik olarak orayı seçtim dediğim gibi doktora kanın kaynadıysa hiç kafanı karıştırma önce de demiştim istersen de benimle bi muayeneme gelip benim doktoru da görebilirsin.
benim kocam da 1 kere yaptı onu kuzum nasıl heyecanlı oluyorlar demi?
karşı komşum da ona gidiyor canım çok memnun 17 haziran doğum yapacak hatta ismini çok duydum ondan.için ısındıysa hiç kafanı karıştırma bence.
medical parkın kadın doğumu çok kalabalık olmuyo canım daha hiç beklemedik.diğer bölümleri bilmiyorum ama bi de biliyorsun bizim akraba olunca fiyatı da uygun olduğu için ben öncelik olarak orayı seçtim dediğim gibi doktora kanın kaynadıysa hiç kafanı karıştırma önce de demiştim istersen de benimle bi muayeneme gelip benim doktoru da görebilirsin.
benim kocam da 1 kere yaptı onu kuzum nasıl heyecanlı oluyorlar demi?
eliiifff kuzum nasılsın? o gün bunalımlardaydım telini açamadım
batuşko napıyo?
berra hiç yerinde durmuyo sürekli ilgi sürekli oyun istiyo enerjim tükeniyo akşama kadar
ben yürüteç almayı düşünüyorum sence erken mi?
bir de berra hala destekli bile oturamıyo ya düşük kilolu oldugu için mi acaba batu oturuyo mu?
eliiifff kuzum nasılsın? o gün bunalımlardaydım telini açamadım
batuşko napıyo?
berra hiç yerinde durmuyo sürekli ilgi sürekli oyun istiyo enerjim tükeniyo akşama kadar
ben yürüteç almayı düşünüyorum sence erken mi?
bir de berra hala destekli bile oturamıyo ya düşük kilolu oldugu için mi acaba batu oturuyo mu?
acele etmiyormusun ? eltimin bebiş 5 ay 12 günlük daha oturtmaya başlamamış bile .. yada omu geç kalmış?
biz de 5 buçuk aylık olduk, internetten bakıyorum bu aydaki bebekler destekli oturmayı başarmalılarmış
ben de iki haftadır oturtma denemeleri yapıyorum da bizim hanım pek istekli değil
ayaga diktiğimizde ayaklarıyla ileriye gidiyo atılıyo zıplıyo, yani ayaklarını kullanıyo diye acaba yürüteçe de binebilir mi diye düşündüm
yürüteçe binse çok rahatlarım kucakta taşımaktan kurtulurum
bugün evi süpürürken bile kucağımdaydı
iyiyim tatlım çalışıyorum kaçak giriyorum internete aradaanladım zaten ısrar etmedim bende iyisin dimi şimdi ??
Batuda destekli oturduğunda öne doğru eğilip gidiyoAma çok aşırı hareketli elleriyle dizlerini tutup kalkmaya çalışıyo kolunun üstünde doğruluyo filan. zaten sırtüstü yatırdıkmı ters şekilde buluyoruz. Aynen hep ilgi alaka kucak istiyo ananneyi yoruyo akşama kadar ama dedeyle ve ananneyle çok iyi anlaşıyo hele dedesine bayılıyo kıkır kıkır gülüyo ona kıskanıyorum valla
Yürüteç ben almıycam heralde erkek bebeğe zararlıdır diye düşünüyorum 6 aylık olsun öyle al bence senin kurtarıcın olur dimi.
doğum fiyatları nasıl medicalde? şehre göre değişiyormu acep
cumartesi öğleden sonra randevun olursa çağır gelmek isterim :) cmtleri 13'de çıkıyoruz o zaman müsait oluyorum. muayene ücretleri mi indirimli oluyor yoksa doğum ücretinde mi indirim yapacaklar? bende daha doğum ücretlerini araştırmadım, bi sonraki gidişimizde medstara soracam bakalım ne kadarmış. senin bilgin var mı komşunun da az kalmış doğumuna ne kadarmış ücretleri? oda mı ünal beye yaptıracak doğumunu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?