• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

evet ben hemen istemiyordum e artık iki sene olacak nerdeyse olsun dedik :)) gerçekten de çok güzel bir duygu şimdiden çok farklı duygular içindeyiz daha ultrasondaki kollarını bacaklarını salladığını gördük gözümüzün önünden gitmiyor görüntüsü.

maşallaah baya hareketli desene.. bende park yatak almayı düşünüyordum çünkü henüz bir odası olmayacak, yatak odasında yanımızda yatacak, belki iznim bitince annemlerede alacaz bir tanede orda olacak yatağı, ikisinide park yatak almayı düşünüyorduk. seninki nasıl becermiş öyle altına girmeyi yürümeye başlayınca işiniz var gibi sizin

daha sık gelemeye çalış özletme kendini, egenin fotolarınıda bekliyoruz.

Çok iyi düşünmüşsünüz inanki eşinle çok farklı oluyorsun dünyanın en güzel şeyine sevginizi veriyorsunuz,sen birde tekmeleme günleri gelsin asıl heyecan orada her an temasta olucaksın bebişinle,
Park yatak bize yaramadı maalesef daha 5 aylıkken bunu yapıyorsa bir ay sonra neler yapar bilemiyorum,ege birde sessiz bir bebek çok zor ağlar kendi kendine oynar konuşur zorluğu pek yok,uyanırsa yatağında sessiz sessiz elleriyle oynar telsize bu yüzden pek ses gelmiyor gidip kontrol ediyoruz uyurken,sen al yinede park yataktan memnunduk biz taki bu aya kadar hareketlenince bize yaramadı,yere yatak yapıyoruz oynasın diye en başa koyuyorum en sona gidiyor yanlız bırakamıyoruz,annemde ben gelene kadar bakıyor ben gidince hiçbir iş yapma oğlunla ilgilen diyor,çok mutluyuz Allah herkese nasip etsin,:34:

Günaydın kızlar, yorucu bir hafta sonuydu. Bütün hafta sonu küçücük mutfakla uğraştım. Evden çıkmadık hiç.

Landfloves niyeyse kızın olacakmış gibi hissettim bende ultrason görüntüsünü görünce :)

Jelo günde bir iki mesaj da olsa at. Merak ediyoruz. Oğluşun büyümüş yaramazlık bile yapıyor. Maşallah ona hareketli bir bebek:16:

Canım daphnem nasılsın bakalım,şirkette yasaklandı forum sohbet tarzı siteler sadece haber okumaya izin var,ama olsun cepten yazarım size,oğluşum büyüdü teyzesi ya kahkahalar atıyor artık oyunlar istiyor çok hareketli ilginç şeyler yapıyor,:34:

yaa bence bu bir kız bu

maşallah ya sağlık sıhatli hayırlı evlat olsun kuzucuk .

ikili test ne zaman o zaman baya doyacaksın kızına bol bol seyredeceksin

Landfloves niyeyse kızın olacakmış gibi hissettim bende ultrason görüntüsünü görünce :)

kız olmasını daha çok istiyor gibiydim geçen gün eşimle yeni yeni yürümeye çalışan bir erkek bebek gördük, Allahım bu kadar mı tatlı olur bir bebek nasıl kanımız kaynadı bize bakıp bakıp güldü birde, ikimizde o gün rüyamızada oğlumuz olduğunuz gördük. ne olursa olsun çok sevinecem, sağlıklı sıhhatli olsun inşaallah herşeyden önce..

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşalllah.

Gunaydın kızlar...

Ahsen, daphne ruyamda sızı gordum kızlar...
Bı saglık kurulusunda gonullu olarak hemsırelık yapıyordunuz...
İkinizde bastan asagı beyazlar ıcındeydınız...
Daphnem senın basını örtülü gördüm, Allah nasıp ettı, bundan sonra boyle dıyordun, cok yakısmıstı...
Ahsen sana da Berra yı falan sordum...
Bıldıgın sohbet ettık ruyamda :1:

Landfloves yesınler senın bebısını...
Mıncicik sey ınsanın nasıl da sasırtıp heyecanlandırıyor degıl mı?
Canım nub ıcın 12. 13. haftalar en uygun haftalar bıraz erken senın ıcın ama benım ıcımden hep senın kızın olcakmıs gıbı gecıyor...

Canım daphnem nasılsın bakalım,şirkette yasaklandı forum sohbet tarzı siteler sadece haber okumaya izin var,ama olsun cepten yazarım size,oğluşum büyüdü teyzesi ya kahkahalar atıyor artık oyunlar istiyor çok hareketli ilginç şeyler yapıyor,:34:

Çok iyiyim canım. Bizde bu ara bebek istiyoruz. Artık karar verdik hayırlısı bakalım.Egenin fotoğraflarını ekle merak ediyoruz. Senin oğlan yakında konuşmayada başlar :1: Yatağın altına girebilmeyi başardığına göre :1:

jeloo ; maşallah canım ya büyümüşte şaklabanlıklar yapıyor annesini korkutuyor demek :1:
uslu çocuğa nazar mı değdi ne
özledim valla seninle sohbet etmeyi:3:

Speedy teyzesi neler neler yapıyor sıpam bir görsen,yok bence belli etmedi kendisi zamanı gelince farketsinler dedi:1:
Yerinde durmuyor dizlerinin üstüne basmaya çalışıyor kalkmak istiyor,speedym bende özledim sohbeti valla bu arada sen hamilemisin aşşada öyle diyor banamı söylemedin sen bakimmmm:47: :27:

Gunaydın kızlar...

Ahsen, daphne ruyamda sızı gordum kızlar...
Bı saglık kurulusunda gonullu olarak hemsırelık yapıyordunuz...
İkinizde bastan asagı beyazlar ıcındeydınız...
Daphnem senın basını örtülü gördüm, Allah nasıp ettı, bundan sonra boyle dıyordun, cok yakısmıstı...
Ahsen sana da Berra yı falan sordum...
Bıldıgın sohbet ettık ruyamda :1:

Landfloves yesınler senın bebısını...
Mıncicik sey ınsanın nasıl da sasırtıp heyecanlandırıyor degıl mı?
Canım nub ıcın 12. 13. haftalar en uygun haftalar bıraz erken senın ıcın ama benım ıcımden hep senın kızın olcakmıs gıbı gecıyor...

Ne güzel rüyaymış aydasum. Hayırlara çıksın inşallah.

kız olmasını daha çok istiyor gibiydim geçen gün eşimle yeni yeni yürümeye çalışan bir erkek bebek gördük, Allahım bu kadar mı tatlı olur bir bebek nasıl kanımız kaynadı bize bakıp bakıp güldü birde, ikimizde o gün rüyamızada oğlumuz olduğunuz gördük. ne olursa olsun çok sevinecem, sağlıklı sıhhatli olsun inşaallah herşeyden önce..

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşalllah.

Öyle tabi önce sağlıklı sonrada hayırlı evlat olsun :16:

Jelo hosgeldın canım, ozledık senı...
Masallah oğlusuna nasıl basarmıs ya o park yataktan asagı ınmeyı :emir_bebek:
Baya baya hareketlendıler artık desene...
Zaman gercekten cok cabuk gecıyor her anın kıymetını bılmek gerekıyor...
Bı ara paşanın o tatlı hallerını ekle de gorelım...

Çok iyiyim canım. Bizde bu ara bebek istiyoruz. Artık karar verdik hayırlısı bakalım.Egenin fotoğraflarını ekle merak ediyoruz. Senin oğlan yakında konuşmayada başlar :1: Yatağın altına girebilmeyi başardığına göre :1:

Hadi bakalım hayırlısı olsun çalışmalara tam gaz verin,artık olsun bir bebişiniz :34:
Ekliycem canım son hallerini kalkmaya çalışıyor çok istekli bişeyler anlatıyor gıgı var bu aralar neyse ortaya karışık söylüyor bişeyler,nasıl başardı bilmiyorum ama aklımızı almayı başardııı:27:

Speedy teyzesi neler neler yapıyor sıpam bir görsen,yok bence belli etmedi kendisi zamanı gelince farketsinler dedi:1:
Yerinde durmuyor dizlerinin üstüne basmaya çalışıyor kalkmak istiyor,speedym bende özledim sohbeti valla bu arada sen hamilemisin aşşada öyle diyor banamı söylemedin sen bakimmmm:47: :27:

yerim onu ben ya :1: büyüdü de baksana bizi yaptıkları ile güldürüyor :6: saat 2 olsa da eve gitsem diyorsundur sen şimdi
ege paşayı da görelim son hallerini yakışıklı saçlı erkeği :54:

evet canım 6 haftalık hamileyim sana çok yazdım ama telefona girmiyrsun :52: :54::54: kızım olursa artık beşik kertmesi yaparız :34:

Hadi bakalım hayırlısı olsun çalışmalara tam gaz verin,artık olsun bir bebişiniz :34:
Ekliycem canım son hallerini kalkmaya çalışıyor çok istekli bişeyler anlatıyor gıgı var bu aralar neyse ortaya karışık söylüyor bişeyler,nasıl başardı bilmiyorum ama aklımızı almayı başardııı:27:

Amin. Çok tatlılar ya. Biliyorsun kızlarlada whatsapptan yazışıyoruz onlar sürekli bebeklerin fotoğraflarını gönderiyorlar. Ne çabuk büyüyüp hareketlenmeye başladılar. Hayretle izliyorum. Maşallah hepsi birbirinden hareketli bebeklerimizin.

ikili test için 3 hafta sonra çağırdı, ama yaptırsammı yaptırmasam mı bilemiyorum. ya sonucunda bi şüphe çıkarsa, naparım o zaman.

sen yaptırdın mı ikili testi?

ben ikiliye girdim ama 3 lü test yaptırmadım

ikilide ense kalınıgı ve burun ölçüsüne bakıyorlar

ondan değerler normalse cogu doktor 3 lü test istemiyor sana bırakıyor kararı ben istemedim

Jelo hosgeldın canım, ozledık senı...
Masallah oğlusuna nasıl basarmıs ya o park yataktan asagı ınmeyı :emir_bebek:
Baya baya hareketlendıler artık desene...
Zaman gercekten cok cabuk gecıyor her anın kıymetını bılmek gerekıyor...
Bı ara paşanın o tatlı hallerını ekle de gorelım...

Hoşbulduk aydasum nasıl başardı bilmiyorum inanki en alta inmeyi çok zor günler bizi bekliyorr:27:
Hareketler başladı birde bunun yürümesi var ne çekcez :1:
Valla beş aylık oldular zaman akıp gidiyor her anı değerlendiriyoruz çok güzel zamanlar bunlar sana sevgiyle bakıp gülmesi herşeye değer,sende artık sonlara gelmişsin Allah hayırlı doğumla bebişini kucağına almayı nasip etsin canına can geliyorrr:34:

yerim onu ben ya :1: büyüdü de baksana bizi yaptıkları ile güldürüyor :6: saat 2 olsa da eve gitsem diyorsundur sen şimdi
ege paşayı da görelim son hallerini yakışıklı saçlı erkeği :54:

evet canım 6 haftalık hamileyim sana çok yazdım ama telefona girmiyrsun :52: :54::54: kızım olursa artık beşik kertmesi yaparız :34:

Ye onu teyzesi tam yenicek kıvama geldi öpülmek çok hoşuna gidiyor sarılıyor artık bize yüzümüzü okşuyor memeyide okşuyorr:27:
aynen 2 olsada eve gitsem diye saat gözlüyorum oğlumu kokluyup öpüyim diye, ekledim bak bakalım
Canım ya görmedim telden doğrudur kusura bakma benim aramam lazımdı,6 hafta ay ay yesinler bebişini hadi bakalım hamileler kervanına katıldın artık anne bebek sitelerinde gezersin sen :1:
Kız olursa kesin yaparız bak kimseye deme ben alıcam senin kızı,oğlan olursada panpa olurlarr:27:

Amin. Çok tatlılar ya. Biliyorsun kızlarlada whatsapptan yazışıyoruz onlar sürekli bebeklerin fotoğraflarını gönderiyorlar. Ne çabuk büyüyüp hareketlenmeye başladılar. Hayretle izliyorum. Maşallah hepsi birbirinden hareketli bebeklerimizin.

Öyleler dimi,büyüyorlar anlamıyorsun ne çabuk büyüdüklerini,sağlıkları yerinde olsun her türlü yaramazlıklara razı olur insan anne olamk kolay değil,:34:

Ye onu teyzesi tam yenicek kıvama geldi öpülmek çok hoşuna gidiyor sarılıyor artık bize yüzümüzü okşuyor memeyide okşuyorr:27:
aynen 2 olsada eve gitsem diye saat gözlüyorum oğlumu kokluyup öpüyim diye, ekledim bak bakalım
Canım ya görmedim telden doğrudur kusura bakma benim aramam lazımdı,6 hafta ay ay yesinler bebişini hadi bakalım hamileler kervanına katıldın artık anne bebek sitelerinde gezersin sen :1:
Kız olursa kesin yaparız bak kimseye deme ben alıcam senin kızı,oğlan olursada panpa olurlarr:27:

böyle poposuna vura vura seveceksin bunu hamur yoğurur gibi. :1: tam o kıvamda
resimlere hemen baktım ya daha bir yakışıklı olmuş maşallah kuzuya ya :29: okşamaya başlamış demek el yüz meme neresi denk gelirse
dokunmak hoşuna gidiyordur. :1:
eve gidince benim içinde öp kokla valla ısır dicem ama kıyılmaz azcık daha büyüsün :7:
evet bende annecik oldum artık bebek sitelerinde gezmeye başladım bile şubat annesiyim kısmetse :12: haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum. kalp atışlarını da duyalım 7 haftalık olsun :emir_bebek:

öyle çok erkek bebek var ki etrafımızda kızım olursa yandık gerçekten bir sürü kısmetimiz olack ama beşik kertmesi yapalım kimseye bakmasın :D panpa he :52::52::52:

jelooo hoşgeldin...birkaç gün önce sitem ediyordum bende jelo artık bizi bıraktı diye.. iyiki geldin..egeye maşallah ya kuzucuk büyümüş şimdiden belli yaramaz olacak sen yandın

Back