- Konu Sahibi landfloves
- #32.241
evet ben hemen istemiyordum e artık iki sene olacak nerdeyse olsun dedik :)) gerçekten de çok güzel bir duygu şimdiden çok farklı duygular içindeyiz daha ultrasondaki kollarını bacaklarını salladığını gördük gözümüzün önünden gitmiyor görüntüsü.
maşallaah baya hareketli desene.. bende park yatak almayı düşünüyordum çünkü henüz bir odası olmayacak, yatak odasında yanımızda yatacak, belki iznim bitince annemlerede alacaz bir tanede orda olacak yatağı, ikisinide park yatak almayı düşünüyorduk. seninki nasıl becermiş öyle altına girmeyi yürümeye başlayınca işiniz var gibi sizin
daha sık gelemeye çalış özletme kendini, egenin fotolarınıda bekliyoruz.
Çok iyi düşünmüşsünüz inanki eşinle çok farklı oluyorsun dünyanın en güzel şeyine sevginizi veriyorsunuz,sen birde tekmeleme günleri gelsin asıl heyecan orada her an temasta olucaksın bebişinle,
Park yatak bize yaramadı maalesef daha 5 aylıkken bunu yapıyorsa bir ay sonra neler yapar bilemiyorum,ege birde sessiz bir bebek çok zor ağlar kendi kendine oynar konuşur zorluğu pek yok,uyanırsa yatağında sessiz sessiz elleriyle oynar telsize bu yüzden pek ses gelmiyor gidip kontrol ediyoruz uyurken,sen al yinede park yataktan memnunduk biz taki bu aya kadar hareketlenince bize yaramadı,yere yatak yapıyoruz oynasın diye en başa koyuyorum en sona gidiyor yanlız bırakamıyoruz,annemde ben gelene kadar bakıyor ben gidince hiçbir iş yapma oğlunla ilgilen diyor,çok mutluyuz Allah herkese nasip etsin,
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)