Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hamur yoğurur gibi biraz başladık böyle sevmeye çokda hoşuna gidiyor yiye yap diyor resmen,
Yakışıklı oldu oğluşum valla ne canlar yakacak öyle bir görüntü var,herşeyi okşuyor tutmak istiyor
Öperim teyzesi ne demek bol bol ısırmak birkaç ay sonra sanırım yaparızz
Evet artık bebek sitelerinde görmek isteriz senii cinsiyeti belli olsun neler alırsın neler bilirim keseyi çok açma,
Gidin tabiki kalp atışlarınıda duy o ses herşeye bedel inanki Allahım sağlıkla gelsin yavrucun.
Çok erkek var doğru söylüyorsun ama bak benim oğlan gibisini zor bulursun gel bu işi bağlayalım kız olunca hemen kertelim

VALLA gelip saldırasım geldi ege ye resme baktıkça içim gidiyor maşallah 41 kere
azcık büyüsün serpilsin ısırarak yoğurarak sevmek o zaman şimdi ufak daha bu yaz ne güzel gezeceksiniz at arabasına ohh gezin valla ne güzel geçecek bu sene sizin için
tavsiye edebileceğin siteler var ise gelebilirm kk dayım yine bide milupa ya üye oldum o kadar çok fazla yok
o erkekleri eleyelim biz halledelim aramızda olmadı kaçırır

jelocugum hoşgeldin :))
kızlar gecen aylarda bize geldiler egeden bahsettiler onlara da söyledim. Çok gıcık çok sinir bozucu bir bebeğin var, o kadar uslu olunur mu yaa . Şaka bir yana maşallah 41 kere. Artık ,y,ce hareketlendiler. Bizim berra da bu aralar hecelemeye başladı eşim videoya çekmiş hiç çenesi durmuyo. Bütün gün evde yalnızım paso onunla muhabbet ediyorum, anası yzünden çenesi düşük olacak :))

berra ikinci uykusunda:))
ben de şimdilerde "ikinci çocugum olursa bu hatayı asla yapmicam" demeye başladım. Herkes böyle oluyormuş ama bir tek ben değil
acemilik kötü, annelik güzel:)

bir ara ben de rüyamda hep daphne yi görüyordum, gecenlerde o da berrayı görmüştü
sen de ikimizi görmüşsün. Rüyalarda buluşuyoz daphne :)

bu arada haftaya buluşma var mı?

:))) Hayırlara çıksın inşallah. Özlem artık dalga geçiyor benide gör rüyanda diye :)) Var canım akşama arayacağım bununla ilgili seni. Bu cumartesi gidiyoruz inşallah. Geleceksin değil mi?

Son düzenleme:
:))) Hayırlara çıksın inşallah. Özlem artık dalga geçiyor benide gör rüyanda diye :)) Var canım akşama arayacağım bununla ilgili seni. Bu cumartesi gidiyoruz inşallah. Geleceksin değil mi?

sabah buluşacağız dimi?
sabah olursa kesin gelicem inş
öğleden sonra yanınızdan ayrılırım, akşama da arkadaşımın kınasına gitcem nasipse
berra anneannesinde olur

Gel saldır teyzesi ne demek,az daha var hırpalanmaya arabasına atıyoruz çıkıyoruz onunda hoşuna gidiyor sonrada uyuyup kalıyor zaten etrafa bakarken,
Milupa iyi bir site genel bilgiler var zaten ,bunun dışında buradan bilgilendiririz bebişin cinsiyeti belli olsun site adları veririz canım,
Ele erkekleri benim oğluşum varken bak bu olabilir yardım ederim paşama kaçırırken

Çok gıcık dimi benim oğlum baya hareket var bıraksak ayağa kalkacak,seninkide dilli desene,hep konuşulsun istiyorlar anlat anlat ondan sonra o anlatıcak bişeyler söylediklerine yorumda yaparlar bu böyle gideri,boşver çenesi düşük olsun en azından tutmaz içinde söylerrBiz 2'den sonra buluşuyoruz birde haftasonları alıyorum nöbeti annemden hiçbir iş yapamıyoruz onunla oynamaktan sağlıkları yerinde olsun

oh ana oğul gezin kavuşmanıza 1 saat kaldı zaten
cinsiyetimiz belli olsun genelde alışveriş sitelerinde olurum herhalde

bugün maşallah sohbet koyuymuş aksilik ben giremedim sorumlu müdür burdaydı iş kanunlarıyla ilgili işlerimizi hallettik biz de

selam hatunlar herkese güzel bir hafta diliyorum.
Jeloo hoşgeldin canım, egecik çok tatlı maşallah o saçlar ne yahu yavrum benim ya

hanzade defter kapanış parası istiyorlar bizden 92 tl.doğrumudur bacım?

daha 12.aydada birsürü defter parası vermiştik..
doğrudur canım önce yılbaşında aralık ayında yani boş deftere tasdik oluyo sonra bu ayda o defter yazdırılmış oluyo kapamış tasdiki yapılıyo 2012 yılının yani

benim bugün moralim bozuk burda birini işten çıkardık maalesef aslında sürekli birileri girip çıkıyo hiç umrumda değil ama bu başka hem buranın ilk elemanlarından biri çok eski hem de işe çok ihtiyacı var durumu çok kötü ama patronda haklı bşy yapamadım bu sefer hep çıkarılmasın diye elimden geleni yaptım bugüne kadar hatta bi kere çıkarmışlardı 2 ay sonra geri aldık şeker hastası bi hastalandı mı ses seda yok işe gelmiyor ararsak hasta olduğunu öğreniyoruz anca haber vermiyo bi de 1 hafta gelmiyor kaç kere dedik en azından 2-3 gün sonra bi gel görün evi de yakın rapor da getirmedi acile gitmiş orda rapor vermiyolar tazminat filan da vermediler bu sefer çünkü habersiz kaç kere işe gelmedi o yüzden istifa kağıdı imzalattılar adam ağlayacaktı nerdeyse ama uyarmışlardı böyle olacağını biliyodu o kendini düşünmüyor ben düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…