• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Selam herkese
biz bugün yine şubedeyiz artık işimiz ne zaman biterse çıkacağız evet bende önce şaşırdim ama içten on dıkısı var dıştan 4 doğum çok zor olmuş ikinma sorunu yasamis mecbur kesmişler biraz dün kontrolü vardı gayet iyi demişler keyfi yerine gelmiş
bende akşam yine görmeye gideceğim mis gibi kokusuna doyamadim ki

Gunaydinlarr.

LAndfloves bugun cinsiyeti belli olcakmi? Sen kac haftalik hamilesinki yaw okadar oldumi

2.5 aylık oldu bile.. dün faceye bi foto koymuştum buraayada ekleyeyim facesi olmayanlar için.. dar bişey giydiğimde hamile olduğum belli oluyor artık, hatta soranlar bile oldu :))

özel albümde bebeğim yazan albüme ekledim kızlar kardeşimle dün bi fotom vardı.

bugün cinsiyet göreceğimizi düşünmüyorum ama kolunu bacağını görecekmiyiz napıyor diye çok merak ediyorum.. çukulata yiyecem gitmeden önce hareketlensin diye.. 1 buçuk saat kaldı gitmemize.

ben bugün rüyamda bebeğimizi gördüm minicik bir erkekti sarışın bir tatlı bir tatlı, oturmuş şarkı söylüyordu haluk leventin şarkısını (koyu hayranıyım bu arada) ayy nasıl şaşırıyorum sen nasıl öğrendin bu şarkıyı nerden duydun diyorum, ben senin karnındayken sen dinliyordun ordan ezberledim diyor. sabah kalktım eşime anlattım oda görmüş rüyasında ve oda erkek görmüş.

yaa işte ben anlamıyorum bu siyah beyaz görüntülerden yaaa, kalp atışını duymaya gittiğimizde de doktor bak işte şöyle böyle diyordu ben bebeğin hangisi olduğunu bile zor ayırt ettim.

geç versinler önemli değilde asgari ücretten verip birde kesinti yaparlarsa çok az olur.

daha anlatsam neler neler... dediğin gibi mantıklı ama bakalım çalıştığın mühendislik firması izin verecekmi bir iki yerde uzmanlık yapmama, çünkü genellikle bütün müh. firmaları cmtlerdie akşama kadar çalışıyor burda.

kesinti olacağını sanmıyorum o kadar arkadaşım yaptı hiç kesinti olmadı umarım sende yaşamazsın
benim geç almamın sebebi,muhasebeciden kaynaklanıyor,doğum izin tarihini yanlış yazmıştıda

Kızlar benim arkadaşım doğum yaptı geçenlerde yazmıştım size ama çok bunalımda hiç oturamıyo normal doğum yaptı 14 dıkısı var ve canı çok yanıyo bu yüzden çok asabi ne diyorsak ağlıyo ne yapsak ki

ilk önce Allah analı babalı büyütsün bebeği
off 14 dikiş çok çok fazla hem canı acıyor hemde lohusalıktan kaynaklanıyor
bu dönemde sevdikleri bol bol yanında olsun ve güzel şeyler söylesin
lohusa bunalımı çok kötü ben tam 3 ay yaşadım Allah kimseye yaşatmasın
özellikle eşinin desteği çok önemli birde yanında ona Yasin okuyacak biri varsa
40 ına kadar okusa çok iyi geliyor..

kontrole gittik kızlar, bebeğimizin hareketlerini gördük kollarını oynatıyordu devamlı :) boyu 3.5 cm'miş bacaklarıyla birlikte 5cm civarındaymış.. benim yumurtlama günüm geç olduğu için 11 hafta değilde 10 haftalıkmış. önceki doktorda öyle söylemişti, bende takvimimi değiştirdim..

ben bişey söylemeden doktor renklide de baktı, onda heryeri daha da belli, eşim bu sefer videoya çekmişti, ama heyecandan videoyu açmayı unutmuş telefonu tutmuştu o kadar halbuki.. önceki gittiğimizde de videoya çekmişti ama ekrana doğru tutamamıştı o zamanda sadece ses ve karanlık oda var :D bir sonraki gidişimizde çekebilecek inşallah :9::9:

Günaydın herkese güzel bir hafta olsun
ben çok yorgunum ama salon yemek odası banyo filan tamamen bitti bir kaç gün daha sabrediyorum sonra iyice dinleneceğiz önce küçük zor sığarim diye üzüldüm ama bir odayı iptal edip depo gibi yapınca oldu mecbur e bana ne zaman geliyorsunuz ramazan gelmeden gelin sonra günler kısalmaya başlar :-D

günaydıııııııııııııııııııııııııııın herkeslere, güzel mutlu bir hafta diliyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
minicik bişey ve kolları bacakları var çok ilginç dimi:))
sağlıkla büyür inş nub teorisi ne ?

günaydın kızlar,evm berbat halde haftasonu bişey yapamadım, şuan berra uyuyo ama yapasım yok kahvaltı bile etmedim :(((

minicik bişey ve kolları bacakları var çok ilginç dimi:))
sağlıkla büyür inş nub teorisi ne ?

günaydın kızlar,evm berbat halde haftasonu bişey yapamadım, şuan berra uyuyo ama yapasım yok kahvaltı bile etmedim :(((

günaydın canım, amiiin inşallah, çok şaşırdık hareket bile ediyordu kollarını bacaklarını sallıyordu minicik şey, eşimle ağzımız açık kaldık..
hani ultrasondaki görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapılıyor ya, aydasu, melis falan hepsi bakmıştı. şimdi bende biraz araştırdım kız gibi geldi bana ama emin değilim.
bende kaç gündür temizlik yapmıyordum dün akşam eşim sağolsun yardım etti, süpürdü sildi bütün evi, hemde iki kez sildi, bende ütüleri yaptım yatak odasını toparladım temizledim, biraz eve benzedi.

yaa bence bu bir kız bu

maşallah ya sağlık sıhatli hayırlı evlat olsun kuzucuk .

ikili test ne zaman o zaman baya doyacaksın kızına bol bol seyredeceksin

ikili test için 3 hafta sonra çağırdı, ama yaptırsammı yaptırmasam mı bilemiyorum. ya sonucunda bi şüphe çıkarsa, naparım o zaman.

sen yaptırdın mı ikili testi?

aaaaaaaaaaaaaaa jelo gelmiiiiiiiiiişşşşşş....

Şimdi sana yazıyordum hamile olduğunu okudum şok oldumm:27: en çok istemeyen sendin ama çok iyi olmuş çok çok sevindim:21:
İnşallah hamileliğin çok iyi geçer huzurlu mutlu,bol bol konuş bebişinle ona anlat bu dünyayı gelince ne kadar mutlu ediceğinizi,
Görüceksin ne kadar güzel birşey olduğunu minicik elleriyle size dokunarak anlatıcak bunu:34:

jelooo napıyosun nasılsın? nasıl gidiyor annelik başladın mı işe? ne zamandır yoktun merak ettik seni

İş başı yaptım çok oldu saat 2 gibi çıkıyorum işten arabaya atladığım gibi oğluşumun yanındayım,dünyadaki en büyük mutluluk onun tek bir gülüşü,şu aralar çok hareketli çok keyifli anları konuşmaya çalışıyor birşeyler anlatıyor enneee der gibi biliyorum ilk başta anne diyecek :1:yatağının korkuluklarından bacaklarını geçirip beşiğinin altına vuruyor ayaklarını uyandım ben bişeyler karıştırıyorum diyor:27: daha fazla vakit geçirmeye çalışıyorum o yüzden pek giremiyorum kk'ya kusura bakmayın olurmu,
Bu arada benim oğlum annanesindeki park yatağının içinde uyurken bıraktık ve yatağın en altına kendini iteleye iteleye girmiş sadece ayakları görünüyordu çekip aldığımızdada hemen kahkahayı bastı marifetmiş gibi :27:şok geçirdik ege'yi yatağında bulamayınca bizimki olmayacak şeyleri yapıyor park yatak direk çöpe gitti mobilya beşiğini getirdik evden anneme ondaki durumda pek farklı değil ama neyseki sadece bacaklarını çıkarıyor annelik çok dikkat isteyen bir iş koyduğun yerde durmuyorlar artık:27:

Şimdi sana yazıyordum hamile olduğunu okudum şok oldumm:27: en çok istemeyen sendin ama çok iyi olmuş çok çok sevindim:21:
İnşallah hamileliğin çok iyi geçer huzurlu mutlu,bol bol konuş bebişinle ona anlat bu dünyayı gelince ne kadar mutlu ediceğinizi,
Görüceksin ne kadar güzel birşey olduğunu minicik elleriyle size dokunarak anlatıcak bunu:34:

evet ben hemen istemiyordum e artık iki sene olacak nerdeyse olsun dedik :)) gerçekten de çok güzel bir duygu şimdiden çok farklı duygular içindeyiz daha ultrasondaki kollarını bacaklarını salladığını gördük gözümüzün önünden gitmiyor görüntüsü.

İş başı yaptım çok oldu saat 2 gibi çıkıyorum işten arabaya atladığım gibi oğluşumun yanındayım,dünyadaki en büyük mutluluk onun tek bir gülüşü,şu aralar çok hareketli çok keyifli anları konuşmaya çalışıyor birşeyler anlatıyor enneee der gibi biliyorum ilk başta anne diyecek :1:yatağının korkuluklarından bacaklarını geçirip beşiğinin altına vuruyor ayaklarını uyandım ben bişeyler karıştırıyorum diyor:27: daha fazla vakit geçirmeye çalışıyorum o yüzden pek giremiyorum kk'ya kusura bakmayın olurmu,
Bu arada benim oğlum annanesindeki park yatağının içinde uyurken bıraktık ve yatağın en altına kendini iteleye iteleye girmiş sadece ayakları görünüyordu çekip aldığımızdada hemen kahkahayı bastı marifetmiş gibi :27:şok geçirdik ege'yi yatağında bulamayınca bizimki olmayacak şeyleri yapıyor park yatak direk çöpe gitti mobilya beşiğini getirdik evden anneme ondaki durumda pek farklı değil ama neyseki sadece bacaklarını çıkarıyor annelik çok dikkat isteyen bir iş koyduğun yerde durmuyorlar artık:27:

maşallaah baya hareketli desene.. bende park yatak almayı düşünüyordum çünkü henüz bir odası olmayacak, yatak odasında yanımızda yatacak, belki iznim bitince annemlerede alacaz bir tanede orda olacak yatağı, ikisinide park yatak almayı düşünüyorduk. seninki nasıl becermiş öyle altına girmeyi yürümeye başlayınca işiniz var gibi sizin

daha sık gelemeye çalış özletme kendini, egenin fotolarınıda bekliyoruz.

Günaydın kızlar, yorucu bir hafta sonuydu. Bütün hafta sonu küçücük mutfakla uğraştım. Evden çıkmadık hiç.

işte benim bebişiiiiim 10+2 :nazar:

nub teorisinden belli olur mu ki yaaaa
:26:
Eki Görüntüle 731484 Eki Görüntüle 731486

Landfloves niyeyse kızın olacakmış gibi hissettim bende ultrason görüntüsünü görünce :)

Jelo günde bir iki mesaj da olsa at. Merak ediyoruz. Oğluşun büyümüş yaramazlık bile yapıyor. Maşallah ona hareketli bir bebek:16:

Son düzenleme:
jeloo ; maşallah canım ya büyümüşte şaklabanlıklar yapıyor annesini korkutuyor demek :1:
uslu çocuğa nazar mı değdi ne
özledim valla seninle sohbet etmeyi:3:

ahsende gelmiiiiş, iki annemizde burda ne güzel :) uyanmadı mı berra?

ahsen sık sık gel sen, sana soracak çok şeyimiz var. bak haftasonu konuşuyorduk eşimle ben onu ahsene bir sorayım dedim, ahsen kim dedi arkadaşım dedim hıııı kk'dan mı dedi hemen.. ama şu an ne soracağımı unuttum iyi mi?

bu arada hanzade nerde yahu?

Back