- Konu Sahibi landfloves
-
- #32.061
günaydın kızlar
kardeşimin sözünden bikaç foto ekledim :) gelin kızımız annem eşim ben..
ahsen ya bende hiç yemedim ama benimde canım çekti nedense
güzel olur bence karabiber falan koy
ben de ilk defa yicem kızarıyor patatesler
özden sen işyerinde süt sağacaksın di mi?
evi topluyorum taşınıcaz, ben süt sağmıyorum artık ama elimde 20-25 tane süt saklama poşeti var onları sana ayırdım
Günaydın arkadaşlar ,
dün akşam doktora gittim akşam ki doktor olaylardan dolayı gelememiş ya mecbur g.o.paşaya geçtik basşak doktora oda ultrason ile baktı 4+4 günlük gözüküyor herşey çok normal dedi kullandığım ilaçları söyledi işi garantiye almak tekrar kan testi yaptırmamaı söyledi
tabi ilk test ile arasında 48 saat olmalıymış bugün sabah gittim yaptırdım herşey çok normal çıktı.
kendi gitmek istediğim doktora soramadım artık 2-3 hafta sonra tatil öncesi gider muayene olurum ona
dün akşamki doktor
*acıbadem sütü kullanabilirsin özellikle gögüs bölgene dedi en çok orası çatlar şuanda karnın genişlemesine biraz daha var dedi.
*cildin alerjisi yok ise her marka kullanabilirsin ama markasız urunler kullanma sağlıklı olsun dedi.
* tatilde çok güneşte kalmamamı söyledi birde
Bizden bu kadar teyzeler ilk ultrason resmimizi aldık 5 haftalık hayatımıza devam ediyoruz
yarın da evlilik yıldönümümüz
canımmm çok sevindim evlilik yıldönümünüzde harika bir hediye bu
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla doğmasını nasip etsin bebişinin
Günaydın arkadaşlar ,
dün akşam doktora gittim akşam ki doktor olaylardan dolayı gelememiş ya mecbur g.o.paşaya geçtik basşak doktora oda ultrason ile baktı 4+4 günlük gözüküyor herşey çok normal dedi kullandığım ilaçları söyledi işi garantiye almak tekrar kan testi yaptırmamaı söyledi
tabi ilk test ile arasında 48 saat olmalıymış bugün sabah gittim yaptırdım herşey çok normal çıktı.
kendi gitmek istediğim doktora soramadım artık 2-3 hafta sonra tatil öncesi gider muayene olurum ona
dün akşamki doktor
*acıbadem sütü kullanabilirsin özellikle gögüs bölgene dedi en çok orası çatlar şuanda karnın genişlemesine biraz daha var dedi.
*cildin alerjisi yok ise her marka kullanabilirsin ama markasız urunler kullanma sağlıklı olsun dedi.
* tatilde çok güneşte kalmamamı söyledi birde
Bizden bu kadar teyzeler ilk ultrason resmimizi aldık 5 haftalık hayatımıza devam ediyoruz
yarın da evlilik yıldönümümüz
ultrason resimlerini ben hala saklıyorum :)
ilk ultrason resmini aldığımızda bütün gün incelemiştik hiç unutmuyorum
güzel heyecanlar ya tadını çıkar
ben çatlaklar için hiçbişey sürmedim, bir tüp kreme 70 tl para vermiştim hala duruyo
allahtan çatlamadı bir yerim, ırsi aslında bu tarz şeyler
Bizim de öyle resme bakan herkes bana benziyor yok bana diyor orta da bebek yok o ayrı
ablan kaldırmıştı bız geldiğimizde ultrason resmini
bende saklamayı düşünüyorum hala yaptığım testi atmadımonu da saklayacağım
çatlaklar aynen ırsı bizde de çok yk kimse de ama benim cildim kuru doktor mutlaka krem kullan dedi
ama illa çatlak kremi değil amaç yumuşatsın vucudumu bebek yağı bile olabilir
ablam o fotoyu berra daha doğmadan kaldırmıştı canım yani siz gelmeden aylar önce
biri görür nazar değer diye. Bi de o biraz gariptir, korkmuştu o fotodan
berranın uykusunda gülmesinden de korkuyo mesela :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?