Eylül dostluğumuza burada devam (:

ahsen ya bende hiç yemedim ama benimde canım çekti nedense

güzel olur bence karabiber falan koy

ben de ilk defa yicem kızarıyor patatesler

özden sen işyerinde süt sağacaksın di mi?
evi topluyorum taşınıcaz, ben süt sağmıyorum artık ama elimde 20-25 tane süt saklama poşeti var onları sana ayırdım

yavrucum evim yakın emzirmeye giderim ama tabi sağarım da hep gidip gelmem ..

çok teşekkür ederiz teyzemizz poşetler için

çok severim patatesli yumurtayı dün yaoptım hatta :)
patatesleri küp küp doğrayıp tuz ve karabiberle kızartıyorum, üzerine çırpılmış yumurtayı döküp kaşar rendeliyorum kapağını kapatıp 2 dk pişirip servis yapıyorum dün eşim akşam yemeğine bile istedi...yanınada zeytin ve kızarmış ekmek süper...

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar ,

dün akşam doktora gittim akşam ki doktor olaylardan dolayı gelememiş ya mecbur g.o.paşaya geçtik basşak doktora oda ultrason ile baktı 4+4 günlük gözüküyor herşey çok normal dedi kullandığım ilaçları söyledi işi garantiye almak tekrar kan testi yaptırmamaı söyledi
tabi ilk test ile arasında 48 saat olmalıymış bugün sabah gittim yaptırdım herşey çok normal çıktı.

kendi gitmek istediğim doktora soramadım artık 2-3 hafta sonra tatil öncesi gider muayene olurum ona
dün akşamki doktor

*acıbadem sütü kullanabilirsin özellikle gögüs bölgene dedi en çok orası çatlar şuanda karnın genişlemesine biraz daha var dedi.
*cildin alerjisi yok ise her marka kullanabilirsin ama markasız urunler kullanma sağlıklı olsun dedi.
* tatilde çok güneşte kalmamamı söyledi birde

Bizden bu kadar teyzeler ilk ultrason resmimizi aldık 5 haftalık hayatımıza devam ediyoruz
yarın da evlilik yıldönümümüz

canımmm çok sevindim evlilik yıldönümünüzde harika bir hediye bu
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla doğmasını nasip etsin bebişinin

İnşallah ahsen. Hayırlısıyla gelsin. Berracık nasıl?
Bu olaylarla ilgilide iki kelam edip üzerinede tek kelime etmem. Sağ görüşlüyüm. Allahını, peygamberini, atasını, vatanını, bayrağını seven biriyim. Dün tesettüre, islamiyete dil uzatanların karşısındaydım. Bu gün orada koministinede solcusuna sağcısınada devrimcisinede zulmeden zihniyete karşıyım. Özetle zulmedilen haksızlığa uğrayan kim varsa hep onun yanında olmayı tercih ettim. Cumartesi taksimdeydim. Ben orada elinde Türk bayrağı ile meydanı dolduran insanlar gördüm. Vatana aşkla bağlanan insanları. Dün yanında terör örgütünün postelini açana ses çıkarmayan yöneticilerin bu gün Türk bayrağına sarılıpta meydanalara akan insanlara yaptırdıklarını hazmedemiyorum. Bizi bu güne ayakta tutan değerlerimiz var. Onları elinin tersiyle itemezsin.Zulmedenin zulmettiğiyle kaldığını görmedim.Allah çıkartır elbet bir yerlerden, bizde hep birlikte görürüz inşallah. Neyse ağzımızın tadı bozulmasın. Farklı bakış açıları olacaktır. Önemli olan birbirimizin düşüncelerine duyduğumuz saygı.Huzurlu, bereketli günler görelim hep birlikte millet olarak inşallah. İyiki de iki kelam demişim

Landflovers maşallah ne çıtır hamilesin sen öyle Gelin hanım azıcık tontişmiş. Allah ağız tadı versin, huzurlu bir ömür nasip etsin ikisinede.

olayları uzatmamak adına burada tabi konuşmayacağım son sözüm bu konuyla ilgili zaten faceden de birçok kişi arkadaşım herkes ne olduğumu biliyo bak mesela ben sol görüşlü olmama rağmen daphneyle bu olaylarda hep aynı şeyi savunuyoruz yani tek bi zihniyete sahip insanlar değil bu sefer türkiye birleşti çalıştığım yere gelince ben kürtlerin içindeyim canım burdakilerin hepsi apocu kürt bayraklarıyla geziyolar ki ben kürtleri de sever arkadaşlık yaparım ama kürtler bile aralarında bölünüyo hepsine pkk lı diyemeyiz benim kadar koyu Atatürkçüsü de var.... neyse burda konuşup kimseyi kırmaya gerek yok...

ayrıca yumurtalı patatese bayılırım benim de canım çekti kahvaltı yapmadım henüz

ultrason resimlerini ben hala saklıyorum :)
ilk ultrason resmini aldığımızda bütün gün incelemiştik hiç unutmuyorum
güzel heyecanlar ya tadını çıkar

ben çatlaklar için hiçbişey sürmedim, bir tüp kreme 70 tl para vermiştim hala duruyo
allahtan çatlamadı bir yerim, ırsi aslında bu tarz şeyler

Bizim de öyle resme bakan herkes bana benziyor yok bana diyor orta da bebek yok o ayrı
ablan kaldırmıştı bız geldiğimizde ultrason resmini
bende saklamayı düşünüyorum hala yaptığım testi atmadım onu da saklayacağım

çatlaklar aynen ırsı bizde de çok yk kimse de ama benim cildim kuru doktor mutlaka krem kullan dedi
ama illa çatlak kremi değil amaç yumuşatsın vucudumu bebek yağı bile olabilir

bu olayların sağla solla alakası yok neden insanlar bunu hala anlamadı ?

bende dün karşıyakada elimde bayrak ülkem için ordaydım.ne sağ için ne sol için

gunaydın gunaydın gunaydın...
Uykucu aydasu ve kıpırdak Elif geldı hanımmmm
bugun faceye bakmıcam, tv ızlemıcem guzel kızımı da strese sokmucam, dun cok yoğun ve salakca vakıt gecırdım...

Sabah esımı gonderdım saatı 9 a kurdum, uyandım saate bakayım alarm calmadan uyanmısım aferın bana dedım bı baktım saat 11 bucuk olmus ay yataktan bı fırlayısım var elıf ıcerde fır dönüyor. acıkmıs yavrum herhal hemen kahvaltımızı yaptık, vıcdanımı rahatlattım

Kızlar bu kız bıldıgınız konusuyor benımle
sabah uyanmıyorum karnımı sevıyorum tekme atmıyor once sadece poposunu dıklestırıyor ben konusmaya baslıyorum her sabah, gunaydın annecım, guzel kızım dıye falan sesımı duyar duymaz ıcerde hummalı bı calısma baslıyor, Allah ım resmen karnımdan cılve yapıyor bana. Ben susunca duruyor
Aksam esım dısardan solucektı yemegı karar veremedık , elıfe sorduk şunu ıstersen 1 kere bunu ıstersen 2 kere vur dıye once bı kere vurdu sonra durdurabılene ask olsun, esım de dıyor bu kıza ne versen yabana gıtmıcek
Bazen telefonda annemle konusuyorum, kendıyle konusuyom zannedıyo bı cılveler gormelısınız karnımı, annem sana konusmuyom kı dıyom ölüyoruz gülmekten
Eccuk neselendıreyım sızı dedım

Ahsen, sorma canım ya ben hıc bıse anlamadım 32. haftadayız bıle, çok tırsıyorum kabaca ortalama 6 hafta falan kaldı :18: ama bana karnım hala kucucuk gelıyor
Bu arada patateslı yumurtaya da bayılırım, sen nasıl yaptın once normal kızarttın sonra yumurta mı kırdın?
bız kup kup doğrarız azcık yağda kavururuz patatesı hatta bı ara su da ılave ederım ben, patatesler yumusayınca da yumurta kırarım, ben bu hafta yapayım barı sevıyorum kahvaltıda degısık seylerı...

Mıraclem, senın aktıf bı hayatın oldugu ıcın sana kıyafet sart tatlım, al tabı...
Ben su ara direnıyorum almayım dıye cunku zaten 1-2 haftaya kadar kendım cıkamam artık dısarı tek basıma, son ayda sıcaklardan evde otururum artık

Landfloves sen gormeyelı daha da mı zayıfladın kız, ne kadar ınce duruyorsun ılerleyen gunlerde cok guzel olcak hamılelıgın, onde top gıbı göbüş kardesının sozu de hayırlı olsun allah tamamına erdırsın ınsallah...

sımılla esın rahatsız mı canım yenı gordum, cok gecmıs olsun, çok gıcık pis bı rahatsızlık, benım esım amelıyat olmak zorunda kalmıstı, o zamanlar sevgılıydık, amelıyattan sonra bı gun fuarda bulusmustuk, cımlere otururduk hep, ay adamcegız oturamıyor o gunu unutmam hıc... ınsallah amelıyata gerek kalmaz ama bıldıgım kadarıyla ıcını temızlemelerı lazım...

ablam o fotoyu berra daha doğmadan kaldırmıştı canım yani siz gelmeden aylar önce
biri görür nazar değer diye. Bi de o biraz gariptir, korkmuştu o fotodan
berranın uykusunda gülmesinden de korkuyo mesela :))

ablam o fotoyu berra daha doğmadan kaldırmıştı canım yani siz gelmeden aylar önce
biri görür nazar değer diye. Bi de o biraz gariptir, korkmuştu o fotodan
berranın uykusunda gülmesinden de korkuyo mesela :))

görüntüden korkmuş demek
bana da uykuda gülmeleri çok masum geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…