- 19 Ağustos 2010
- 1.728
- 42
- Konu Sahibi landfloves
Öğlen bamya yedim,nedense içim bulanıyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dikkat et canım ya, bebiş için beslenmen gerekiyor biliyosun.İşlerin yorucu mu peki? Ne zaman gelcek kayınvalidenler? Akşam eve gittiğinde kayınvaliden yemekleri yapmış olsa ne iyi olur he
14 temmuza mu? Neresi çok canım,azcık zaman kalmış.
İş çok olunca da,olmayınca kötü oluyor.
Bende her ikisindende yakınırım.Eşimde sana yaranılmaz der.
İş olmayınca da vakit geçmiyor gerçekten.
bende 2 akşamdır uyuyamıyorum.Ama sebebi eşim.Sıcaktan uyuyamıyor,bir o yana bir bu yana, benide uyandırıyor.Bugün hatta sabahtan ben koltukta yatıcam artık senin yüzünden uyuyamıyorum diye isyan bayragını çektim.
Nescafe , türk kafesi ile dobing yapsaydın canım kendine.
yok canım işlerim yoğun değil. kayınvalidemler önümüzdeki hafta gelirler heralde. bilmiyorumki yaparmı. ewde olursa yapar ama tek başına canları sıkılır. ya anneme giderler, yada annem onun yanına gider. bakalım nasıl geçicek ilk defa ağırlıycam kayınvaldiemi. ewde heryeri düzeltmem gerek çekmeceleri filan, e kaynana sonuçta bellimi olur belki nasıl diye bakar dimi
canım ne yemek yapmak istiyo nede yemek... aperatif şeyler yiyesim var hep hatta karpuz yesem sürekli yeticek sanki. akşama taze fasulye yapıcam mecbur vitamin almak gerek ama nasıl zor geliyo herşey yaa hep yatsam hep yatsam..
Öğlen bamya yedim,nedense içim bulanıyor ya
2 fincan nescafe içtim canım, başım şimdiki gibi yarım ağrıyınca kolay kolay geçmiyor maalesef..
Ben dün akşam koltuğa kaçtım valla uykuya dalmam sorundur benim, bazen uykum kaçtığında kaçıyorum, ama kaçarken haber veriyorum İlk haber vermeden kaçmıştım küstü eşim bana, 1 hafta dilinden kurtulamamıştım
Ben bamyayı çok severim, hatta kış için atacağım bikaç paket buzluğa..
bende kıpırdanınca hemen uyanıyorum ya. kaç haftadır h.sonları erkenden uyanıyodum bide gözüme şık girdimi daha uyuyamıyorum. bu pazar gözüme bez koydum salona gittim tabiki haber verdim benim eşimde darılır yoksa. eşim uyandırmaya geldiğinde 11:30 du.. uzun zamandır ilk defa böyle uyudum.
dün gecede ben herzamanki gibi eşim tv izlerken koltukta uyuyup kaldım. eşim gece beni kaldırmış hadi yatağa diye bende geliorum demişim kalkmamışım. heralde çok uykusu vardı kocacığın yatağa kafasını koyar kooymaz uyumuş. bende koltukta tekrar dalmışım. gece 4:30 gibi bi uyandım oda karanlık ben yanlızım korktum hatırlamıyorum çünkü uyandırdığını. adamı uykusundan uyandırdım sen beni niye kaldırmıyon niye odada bıraktın diye
bende kıpırdanınca hemen uyanıyorum ya. kaç haftadır h.sonları erkenden uyanıyodum bide gözüme şık girdimi daha uyuyamıyorum. bu pazar gözüme bez koydum salona gittim tabiki haber verdim benim eşimde darılır yoksa. eşim uyandırmaya geldiğinde 11:30 du.. uzun zamandır ilk defa böyle uyudum.
dün gecede ben herzamanki gibi eşim tv izlerken koltukta uyuyup kaldım. eşim gece beni kaldırmış hadi yatağa diye bende geliorum demişim kalkmamışım. heralde çok uykusu vardı kocacığın yatağa kafasını koyar kooymaz uyumuş. bende koltukta tekrar dalmışım. gece 4:30 gibi bi uyandım oda karanlık ben yanlızım korktum hatırlamıyorum çünkü uyandırdığını. adamı uykusundan uyandırdım sen beni niye kaldırmıyon niye odada bıraktın diye
2 fincan nescafe içtim canım, başım şimdiki gibi yarım ağrıyınca kolay kolay geçmiyor maalesef..
Ben dün akşam koltuğa kaçtım valla uykuya dalmam sorundur benim, bazen uykum kaçtığında kaçıyorum, ama kaçarken haber veriyorum İlk haber vermeden kaçmıştım küstü eşim bana, 1 hafta dilinden kurtulamamıştım
bamya kızartmasını bilirmisiniz? uzun bamyaları kızartırız biz domates sosu yaparız üstünede güzel olur. eşim sevmez de biz ailece severiz.
bide benim eşimin uykusu çabuk kanıyor ya, sizinde eşinizin öle mi?
Uyandıktan sonrada sessizce yataktan kalkıp,tv falan seyretmiyor,
yatakta bir sağ bir sol, arada bana sesleniyor,uyuyo musun diye,
geçen defa, yok uyumuyom, uyuyo numarası yapıyorum dedim.Kızdı
Tamam bende uyandım hadi kalkalım dedim.Öle kalktık gene.
Canım sıkılıyor,karnım açıkıyor napıyım diyor
Bamyaları buzluğa koyma fikri de güzelmiş... Kışın sebze çok olmadığı için insan ne yemek yapacağını şaşırıyor bazen... Başka neler koymayı düşünüyorsunuz buzluğa...
Bamyaları buzluğa koyma fikri de güzelmiş... Kışın sebze çok olmadığı için insan ne yemek yapacağını şaşırıyor bazen... Başka neler koymayı düşünüyorsunuz buzluğa...