- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.841
ama zor yani zaten eşim de istemiyo yorucu olur diye yine de inş.gidebiliriz çocoksuz çok rahat gezilir yoksa zorhanzade işallah gidersiniz güzel tatil planı. ege kıyıları süper zaten.
millet tatil sezonunu açtı otel fotoları faceden paylaşan paylaşana bizim tatil planı değil daha gıcık oluyorum
benim de 3 hafta tatilim var aslında balayı yaptığımız arkadaşlar birlikte gitmek istiyor bizimle onlarda şirket aracı var bebekleri de olduğu için arabayla hep beraber gidelim hem gezeriz diyo izinleri onlarla ayarlayabilirsek belki onlarla da gidebiliriz ama onlar ramazan bayramıyla birleştirmek istiyo biz bayramda köy planı yapmıştık ta geçen seneden bana kalsa ağustos sonu giderim bakalım artık doğaçlama olacakBenim 3 hafta olacak son anda değişiklik olmazsa ama ramazanda :26: Artık ne yapalım ne çıkarsa bahtımıza. Ailesiyle ya örene gideriz ya dikiliye ama kurban bayramı 9 gün o zamana istiyorum hem yaz bitiyor neredeyse sakin olur. Özden kaş ı öneriyor belki oralara bakarız bizde. Henüz belli değil.
benim de 3 hafta tatilim var aslında balayı yaptığımız arkadaşlar birlikte gitmek istiyor bizimle onlarda şirket aracı var bebekleri de olduğu için arabayla hep beraber gidelim hem gezeriz diyo izinleri onlarla ayarlayabilirsek belki onlarla da gidebiliriz ama onlar ramazan bayramıyla birleştirmek istiyo biz bayramda köy planı yapmıştık ta geçen seneden bana kalsa ağustos sonu giderim bakalım artık doğaçlama olacak
kaş kalkan fethiye Marmaris en çok görmek istediğim yerler
Aslında atlayacaksın arabaya geze geze gideceksin. Hazır çocuk yokken.
araba nerde???? kendi arabamız olsa neler yaparız eşimde çok hevesli ama
keşke birlikte tatile gitme imkanımız olsa eylül dostluğuna tatilde devam ne süper olur heee
allah kavuştursun aydasucum.. özledim sizle muhabbet etmeyi beee
Sağolasın pingum...
Bende cok ozledım senın sohbetlerını...
Batuhan nasıl? Faceden takıp edıyoruz resımlerını kuzunun, masallah ne kadar hızlı buyuyorlar...
Buradan başlayıp egeden kızları toparlayıp antalyaya landflovers ve miracleye doğru yol alsakNe kadar keyifli olur.
Gunaydın kızlar...
Annemle babamı gonderdım, bu defa cok zor geldı, babam iş dolayısıyla ılk kez gelebıldı ondan ayrılmak cok zor geldı hadı annem 1,5 ay sonra doğuma gelecek yıne ınsallah...
Epey yoğun gectı gelemedım buraya...
Annem evımı temızledı pakladı Allah razı olsun, bebegın alısverıslerını yaptık, temel seylerı aldık, artık keyfe keder alırım alırsam cok abartmayı dusunmuyorum...
Gecmısı okudum sukur bır yaramazlık yok...
Zahter hayırlısı olsun, demek henuz vaktı zamanı gelmemıs...
Mıraclem sen ne yaptın, vuruldunuz mu uyusmazlık ıcın ıgnenızı, gordun mu pasanı?
sıyahdenız masallah o nasıl dolgun bı menu oyle
landfloves tupper urunlerı cok kalıtelı, bebısın sımdıden kısmetıyle bırıktırmeye baslamıs urunlerı... Naptınız yakın zamanda gıttınız mı doktora?
tatıl planları baslamıs oh ne guzel... bebısler gelmeden gezın kızlar...
Bugun uyumucaktım esım gıttıkten sonra o da dedı bence son gunlerının tadını cıkar bol bol uyu hasret kalcaz bu gunlere dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?