Eylül dostluğumuza burada devam (:

aydasum öncelikle elifimiz hepsiniz sağlıkla giysin inş.

eee gelecek olan prenses olunca böyle pembiş pembiş şeyler alınıyo

valla eksik yok gibi bi göğüs kalkanı diye bişey varmış hani yara falan olursa diye aklıma o geldi

yine düşüneyim bende ama almışsın maşallah her şeyi

aydasum öncelikle elifimiz hepsiniz sağlıkla giysin inş.

eee gelecek olan prenses olunca böyle pembiş pembiş şeyler alınıyo

valla eksik yok gibi bi göğüs kalkanı diye bişey varmış hani yara falan olursa diye aklıma o geldi

yine düşüneyim bende ama almışsın maşallah her şeyi

mıraclem amin canım...
Evet o da var aklımda ben doğuma gıtmeden once esıme bı lıste verıcem bıberon emzık gogus kalkanı, sut artırıcı cay falan markalarıyla bırlıkte yazıcam ıhtıyac halınde etraf bunlarla dolu o zaman alır gelır bosa almak ıstemıyorum cunku...

aydasu hepsi harika canım iyi günlerde kullanın

cok sağol hanzadem

Aydasum hepsi çok güzel. Güle güle kullan hepsini. Ne heyecanlı güzel telaşlar bunlar :16:

sağolasın daphnem, Rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın...
Sorma bunları aldık ben ayaklarım totoma vura vura geldım, yatagını kurduk her gece hayallerle yatıyorum, Rabbım sızlere de nasıp etsın ınsallah...

mıraclem amin canım...
Evet o da var aklımda ben doğuma gıtmeden once esıme bı lıste verıcem bıberon emzık gogus kalkanı, sut artırıcı cay falan markalarıyla bırlıkte yazıcam ıhtıyac halınde etraf bunlarla dolu o zaman alır gelır bosa almak ıstemıyorum cunku...

cok sağol hanzadem

sağolasın daphnem, Rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın...
Sorma bunları aldık ben ayaklarım totoma vura vura geldım, yatagını kurduk her gece hayallerle yatıyorum, Rabbım sızlere de nasıp etsın ınsallah...

en iyisi kuzum dün doktorum bu oğlan erken gelmez vaktini bekleyecek gibi duruyo dedi inş öyle olur da bayramı atlatırız bayramda olursa bi çok yer kapalı olur bi çok yer

dün arkadaşa gittik bugün eltim çağırdı oraya gidicem yarın misafir geliyor gelen misafirlere tavuk dolma yapıcam tavuğun yanına patates biber de atarım çeşit olur çorba salata yaparım yoğurtlu meze tarzı bşyler yaparım bi de siyahdenizin samsa tatlısından yapmak istiyorum akşamdan yapsam olur heralde tabi vakit bulursam

Ay sinir oldum bugün yazdığım hiçbirşey gitmiyo
bugün melisle bir olan arkadaşım doğum yaptı teyze oldum yine ama bu kez başka bir heyecan var içimde
aydasu çok sirinler bende sabah aldığım şeyleri kutuladim o tarak takımı bende de var :) ben doğurana kadar herşeyi almış olurum galiba

aydasuuu maşallah ne güzel ciciler öyleeee, ayyyy bende yakında alacam bunlardan bakalım benimkiler ne renk olacak daha cinsiyet de belli değil onuda merak ediyorum bazen kızım prensesim diye seviyorum bazen akıllı oğlum benim diyorum ne çıkacak bakalım.. :))

kontrole bizde bu hafta gidecektik ama işlerden fırsat bulamadım bu cmt izin aldım kardeşimin sözü var bursaya gidiyoruz. bi daha izin almak istemedim, haftaya cmt gideriz iş çıkışında. hem o zamana daha da büyümüş olur belik kol bacak bişeyler görürüz :)

bende şimdiden araştırmaya başladım bu park yatakların bi dolu çeşidi var marka marka, kalite kalite değişiyor, çok güzel marka olduğunu düşündüğümüz bazıları çinde üretiliyormuş mesela onlara güvenemem.. birde ebatları değişik, kimi yazmış eni dar olsun kapılardan katlamadan geçsin, kimi demiş geniş olsun bebek 6 aydan sonra dönerken filelere yapışıyor vs.. daha karar veremedim, senin aldığın çok güzelmiş tam prensesler gibi bende üstü cibinliklileri çok beğenmiştim.

açılışı yapıyorum, hayırlı uğurlu olsun :13::13::13::13:

topiğimizin bebişleri

1. Ahsen 26.12.2012 :emir_bebek: Doğdu:nazar:

2. Pingu 27.12.2012 :emir_bebek: Doğdu :nazar:

3. Jelo 16.01.2013 :emir_bebek: Doğdu :nazar:

4. Sofiş 29.01.2013:emir_bebek: Doğdu :nazar:

5. Capon 24.03.2013:emir_bebek: Doğdu :nazar:

6. Melis 23.05.2013:emir_bebek: Doğdu :nazar:

7. Aydasu 01.08.2013 :49: :nazar:

8. Miracle07 19.08.2013 :49: :nazar:

9. Vafi 11.09.2013 :49: :nazar:

10. özden 06.11.2013 :49: :nazar:

11. Landfloves 25.12.2013 :49: :nazar:

12. :61:

13. :61:

14. :61:

15. :61:

günaydııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar

günaydınnn

tontiniyle biz geldikkkk

benim kızım kırmızı olmuşş teşekkürler landfloves teyzemiz :49:

Günaydın sabah elime bir kutu geldi evde baktım şıkır şıkır ses geliyo açtım birde ne göreyim bir kutu bardak tuzla buz olmuş şok oldum sonra sinirden ağladım çok kötüyüm bütün su bardakları çay kupaları kahvaltı takımınin fincanları hep gitmiş ben onları kullanmaya kıyamıyorum ya eşim üzülme dedi ama olmuyo ben hala eşyalar için çektiğim krediyi ödüyorum içim acıdı

geçici olarak girebiliyorm canım. nasıl geçiyo hamileliğin ?

güzel geçiyor bi sorunumuz yok çok şükür, çok akıllı benim bebeğim şimdiden belli maşallah..

yanlız bugün canım acayip derecede domates istiyor tuzlayıp tuzlayıp yiyesim var, geçen haftada böyle olmuştum, arkada pazar kuruluyor iş yerinin, o kadar meyve sebze var nasıl bana domates kokusu geliyor anlamıyorum

Günaydın sabah elime bir kutu geldi evde baktım şıkır şıkır ses geliyo açtım birde ne göreyim bir kutu bardak tuzla buz olmuş şok oldum sonra sinirden ağladım çok kötüyüm bütün su bardakları çay kupaları kahvaltı takımınin fincanları hep gitmiş ben onları kullanmaya kıyamıyorum ya eşim üzülme dedi ama olmuyo ben hala eşyalar için çektiğim krediyi ödüyorum içim acıdı

ayy canım ya üzüldüm insan kıyamadığı için kötü oluyor ama yenisini alırsın ya takma kafana nazar de geç canm :54:
başka zarar olmasın da

Back