Eylül dostluğumuza burada devam (:

merhaBalar,burdayım ama yazamadım.işyerindeyim

mavi su perisi kızamıkçık tahlili oluyosun önce..ben aşı fln olmadım mesela..Hele bir git sen doktor yönlendirir.Smeardan korkacak bişey yokki sen anlamıyon zaten aldığını..

Bide bizim bebek işine ocakta başladığımızı ve hala bişey olmadığınıda unutmazsan sevinirim :1:

similla evet biliyorum bu bebiş işi tahminlerin ötesinde bir şey... Temmuzda bi deneyeyim olmassa daha sıkı sarılırım bu fikre :49:
Annemin 2. ay dolduğunda olmuş mesela. ben de ilk aylarda beklemiyorum. Bri arkadasım da 3-4 aydır deniyor olmuyor.

landfloves naber canım siyahdeniz iyiki geldin meraklandık

Son düzenleme:
Selamlar... İşlerim yoğundu anca biraz ara bulabildim...

Smilla geçmiş olsun eşine... Antibiyotiklerden sonra mı operasyona girecek...

Landfloves aldıklarını güle güle kullanın... Belki ilerki günlerde albüm de yaparsın bize:34:... Bakarız aldıklarına mesela ben tupperwarelerini çok merak ettim bebek için olanları da mı varmış :44:...

$002052-0000-0025.jpg $002049-0000-0025.jpg $termos.jpg

bunlar eşimin teyzesinden hediye.. daha çocukla ilgili serinin hepsini alacakmış şimdilik bunları almış hemen verdi.. diğer alacaklarını da gösterdi;

$002044-0000-0025.jpg Eki Görüntüle 722787 $009389-0000-0025.jpg $017673-TAC7619A_eps.jpg

biberon, bebek arabası, park yatak vs bir sürü şeye baktık sadece fikir edinmek için henüz almadım.

kızlar benim süper teknolojik telefonuma ne olduysa donuya giremiyorum whatsappa tam açıyorum 1 cümle zar zor yazıyorum gidiyo ekran nazar değdi sanırım :9:

Benimkininde tuşu bozuldu. Yumruk hızında basman lazım bir sayfayı kapatman için. Parmak uçlarım ağrıyor ona defalarca basmaktan.

daphne ıphonelerde en çok rastlanan problem tuş hemen bozuluyor ve sanırım biraz pahalı değişim. Ayarlar bölümünden kısa yol tuşu ekledim ekrana elim onu kullanmaya alıştı.

anlat rahatlarsın kuzum

bi ara açık oturum yaparız canım :)))

bu arada sabahtan beri dehşet temizlik yaptım camlar yerler koltuklar mobilyalarrrrrrrrrr:27: yerleri bile elimle sildim vileda yapmadım:1: yarın akşam 10 kişilik misafir grubum var, arkadaşlar gelecek eşleriyle beraber yemeğe gelin dedim ısrarla çaya gelmek istediler. O zaman yinede aç gelin dedim :) gün sofrası gibi pasta börek çörek yaparım masa açarım. Şuanda menü belirlemem lazım acep ne yapsam... yarında kursa gitmicem hiç canım istemiyor zaten.

Back