- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.781
Nivea ya daha önce de çok msj attık kocamla metro metobüs girişlerin promosyon roll-on dağıtsınlar hem reklam olur hem de yolcular rahat nefes alır diye bugün yine attım cevap gelmiş pazarlama departmanına konuyu ileticez öneriniz için teşekkürler diye bakalım inş. yaparlar yaz geldi yaa insanlar deodorant alışkanlığı kazansa artık koklamasak
waooow harika bi fikir hanzade
ayy sorma karı koca çok zekiyiz de harcanıyoruz buralarda
ay fikir güzelse uygulamaya geçerlerse o zaman bana da güzel bi jest yapsınlar bedavaya olur mu öyleHanzade vallahi çok zekice bayıldım fikrinize. Bu arada siyah deniz iyi kızlar. Sesi gayet iyi geliyordu dün konuştuk biz. Az sabredin yakında geri dönecek
Hanzade vallahi çok zekice bayıldım fikrinize. Bu arada siyah deniz iyi kızlar. Sesi gayet iyi geliyordu dün konuştuk biz. Az sabredin yakında geri dönecek
Kızlar şuan mügeye bakıyorum
cahil, bilinçsiz ana babasının kurbanı olan nezen diye bir kız konusu şuan. bulaşık yıkamaktan kaytardı diye döverek kendi parmağını kıran, sokakta çocuğunu balta ile kovalayan bir babası var. "elimde 13 yaşında bir kız var, ister misin onu sana satayım?" diye kapı kapı dolaşan komşu kocası var.. kızla birlikte olduğu söylenilen genç yaşlı tonla erkek var ortada. çok affedersiniz ama çocuk bildiğin pazarlık malı sayılmış. herkes tarafından.tıpkı bazı ülkelerde olduğu gibi kaç yaşında olursa olsun çocukların tenine sevmek için bile el sürmek suç olmalı ülkede. ahlak yasalarınla koruyamadığını kanunla koru bari.offf çok acı kızın sonu ölü bulundu tabii ki
Kızlar şuan mügeye bakıyorum
cahil, bilinçsiz ana babasının kurbanı olan nezen diye bir kız konusu şuan. bulaşık yıkamaktan kaytardı diye döverek kendi parmağını kıran, sokakta çocuğunu balta ile kovalayan bir babası var. "elimde 13 yaşında bir kız var, ister misin onu sana satayım?" diye kapı kapı dolaşan komşu kocası var.. kızla birlikte olduğu söylenilen genç yaşlı tonla erkek var ortada. çok affedersiniz ama çocuk bildiğin pazarlık malı sayılmış. herkes tarafından.tıpkı bazı ülkelerde olduğu gibi kaç yaşında olursa olsun çocukların tenine sevmek için bile el sürmek suç olmalı ülkede. ahlak yasalarınla koruyamadığını kanunla koru bari.offf çok acı kızın sonu ölü bulundu tabii ki
ay fikir güzelse uygulamaya geçerlerse o zaman bana da güzel bi jest yapsınlar bedavaya olur mu öyle
iyi olmasına çok sevindim kısa sürede gelsin aramıza
ayy ben öyle şeyleri izleyemiyorum aklımdan çıkmıyo uzun süre rabbim hem kendimizi hem evlatlarımızı her türlü kötüden cahilden korusun
siyahdenizin iyi olmasına sevindim ama meraktayım tabii neden yakında dönecek şimdi yok neyse gelince öğreniriz
bende onu izliyorum
kızı murat mı satıyormuş
şok oldum suan
kız iş yerinde tv mi izliyon sen bu ne rahatlıkbende onu izliyorum
kızı murat mı satıyormuş
şok oldum suan
açlıktan midem gurulduyo neyseki yemek geldi çorba mantı kola var bugün menüde bu arada benim enter niye çalışmıyor anlamadım normalde çalışıyo sadece bu siteye yazarken basmıyor bi ayarı mı var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?