Eylül dostluğumuza burada devam (:

Miraclem ben geldim :)

Haftasonu eşimin Manisadan uzaktan akrabası olan bi bayan geldi yatılı.Kendisini ben de cok seviyorum.Haftasonu evde hiiiç oturmadım hep gezdim diyebilirim

Kızlar biz temmuz ağustos gibi bebek çalışmalarına başlayalım diyoruz.Gerçi ben hala net değilim de :) Acaba smear testi ve ya çeşitli aşıları olmalı mıyım???? Bir de smear testinden korkuyorum

hoşgeldin su perisiii daha sık gel buralara sağlığın sıhhatin iyi yazdıklarına göre senin minikler çok mu yoruyor seni?

bebek konusuda hayırlı olsun rabbim en hayırlı zamanda aratmadan nasip etsin.
smear konusuna gelince bebek düşünmeseniz bile her bayan en geç yılda bir yaptırmalıymış canım hanzade sporda bi bayandan bahsetmişti ya o beni çok etkiledi ki bebek düşünüyorsan mutlaka smear tam kan sayımı tiroid vb. gibi doktorun isteyeceği testleri mutlaka yaptır ki bi sıkıntı varsa önlemini alırsın canım

Evet hanzadenin yazısını okumuştum. O yazı sayesinde bu işe girdim desem inanır mısın?
Gerçekten beni çok etkiledi o yazı..Peki şimdi ben önce sağlık ocağına mı gideyim hastaneye mi?

Evet hanzadenin yazısını okumuştum. O yazı sayesinde bu işe girdim desem inanır mısın?
Gerçekten beni çok etkiledi o yazı..Peki şimdi ben önce sağlık ocağına mı gideyim hastaneye mi?

canım şahsen ben sağlık ocağındaki aile hekimime gittim gebelik isteyen bi anne adayının olması gereken bütün testleri istedim

sonuçlarımı aldım gitmeyi düşündüğüm özel hastanede ki hala gittiğim doktoruma gittim artı 1-2 test daha istedi o bu şekilde ama ben zaten yara dondurma işlemi yaptırdığım için sürekli kontrol altındaydım canım

yani tercih sana kalmış

Bir de kızamıkçık aşısı varmış onu vurdurursan 3 ay hamile kalmaman gerekiyormuş.Omdan olmadın sen değil mi?

hanzade sen eltinle bebek şekeri falan yapmayı düşünüyordunuz ne oldu o iş bize yetişmeyecek galiba

eğer yapacak olursanız şirin şeyler fabrikası diye bir site var oraya bi göz at minicik şeylerden büyük paralar kazanıyorlar

Bir de kızamıkçık aşısı varmış onu vurdurursan 3 ay hamile kalmaman gerekiyormuş.Omdan olmadın sen değil mi?

evet canım rubella virsünden bahsediyorsun ama ben o hastalığı geçirdiğim için vücudumda mevcutmuş zaten gerek kalmadı hastalığı geçirmeyen annelere vurulması gerekiyomuş doktorum öyle söylemişti

eltimlerin evi tadilattaydı canım bir nevi bebeğe hazırlık bitti sayılır şimdi o kendi bebeğine yapmak için gidip malzeme alacak önce onun bebeğine hazırlık yapıcaz bakalım becerebilirsek de işte bu işe giricez ben kendime güveniyorum gerçi elim yatkındır böyle ince işlere severim

maviş bebek kararı almanıza sevindim bi kontrole git tabii canım biz de yazdan sonra düşünüyoruz belki aynı dönemlerde hamile kalabiliriz

Son düzenleme:

Bi başlayın bakalım bence sen süper yaparsın hemde acayip para var bu işte

maviş bebek kararı almanıza sevindim bi kontrole git tabii canım biz de yazdan sonra düşünüyoruz belki aynı dönemlerde hamile kalabiliriz

Temmuz ağustos gibi yaparsak (tabii olursa inşallah) doğum nisan mayıs gibi olur.. En güzel aylarda yani.Kış gelene kadar bebiş de büyümüş olur biraz :)

Günaydın herkese dün çok güzel bir gece geçirdik eve geldik uyuduk iyi dinlendim sanırım belim iyi ağırmis sabah bir iki şey daha topladım

biz de akşam iş çıkışı eltimlerle pikniğe gittik mangal yaktık çok güzel geçti bol bol güldük eğlendik

Hiç totomun üzerine oturamıyorum ben hanzade acaba hiperaktif miyim? Hiç insanın işi bitmez mi ya, sürekli aklımda bir şeylar var. Koşturup duruyorum dinlenme yok.
ayy ne güzel bi gün de bana gel bizim evin işlerini yapalım

Daphne yaa bende o enerjinin e'si yok Nasıl birşey yaa
Yemek bile yapasım gelmiyor bazen. Tembel bir ev hanımıyım

ayy ne güzel bi gün de bana gel bizim evin işlerini yapalım

Çağır temizlik yapacağın zaman gelirim hiç üşenmem emin ol :)

Daphne yaa bende o enerjinin e'si yok Nasıl birşey yaa
Yemek bile yapasım gelmiyor bazen. Tembel bir ev hanımıyım

Bende enerji içeceği içmişim gibi sürekli hoplayıp zıplıyorum bir yerlere. Yoruldum vallahi artık kendimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…