- 29 Eylül 2010
- 716
- 51
- 123
- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.761
Miraclem ben geldim :)
Haftasonu eşimin Manisadan uzaktan akrabası olan bi bayan geldi yatılı.Kendisini ben de cok seviyorum.Haftasonu evde hiiiç oturmadım hep gezdim diyebilirim
Kızlar biz temmuz ağustos gibi bebek çalışmalarına başlayalım diyoruz.Gerçi ben hala net değilim de :) Acaba smear testi ve ya çeşitli aşıları olmalı mıyım???? Bir de smear testinden korkuyorum
Evet hanzadenin yazısını okumuştum. O yazı sayesinde bu işe girdim desem inanır mısın?
Gerçekten beni çok etkiledi o yazı..Peki şimdi ben önce sağlık ocağına mı gideyim hastaneye mi?
Bir de kızamıkçık aşısı varmış onu vurdurursan 3 ay hamile kalmaman gerekiyormuş.Omdan olmadın sen değil mi?
eltimlerin evi tadilattaydı canım bir nevi bebeğe hazırlık bitti sayılır şimdi o kendi bebeğine yapmak için gidip malzeme alacak önce onun bebeğine hazırlık yapıcaz bakalım becerebilirsek de işte bu işe giricez ben kendime güveniyorum gerçi elim yatkındır böyle ince işlere severimhanzade sen eltinle bebek şekeri falan yapmayı düşünüyordunuz ne oldu o iş bize yetişmeyecek galiba
eğer yapacak olursanız şirin şeyler fabrikası diye bir site var oraya bi göz at minicik şeylerden büyük paralar kazanıyorlar
eltimlerin evi tadilattaydı canım bir nevi bebeğe hazırlık bitti sayılır şimdi o kendi bebeğine yapmak için gidip malzeme alacak önce onun bebeğine hazırlık yapıcaz bakalım becerebilirsek de işte bu işe giricez ben kendime güveniyorum gerçi elim yatkındır böyle ince işlere severim
maviş bebek kararı almanıza sevindim bi kontrole git tabii canım biz de yazdan sonra düşünüyoruz belki aynı dönemlerde hamile kalabiliriz
daphne hayırdır niye uyumadın kızzz
ayy ne güzel bi gün de bana gel bizim evin işlerini yapalımHiç totomun üzerine oturamıyorum ben hanzade acaba hiperaktif miyim? Hiç insanın işi bitmez mi ya, sürekli aklımda bir şeylar var. Koşturup duruyorum dinlenme yok.
ayy ne güzel bi gün de bana gel bizim evin işlerini yapalım
Daphne yaa bende o enerjinin e'si yokNasıl birşey yaa
Yemek bile yapasım gelmiyor bazen. Tembel bir ev hanımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?