- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.641
benim hazırlıklar bitti gibi çorba karnıyarık tiramisu yaptım dün bugünde pilav salata cacık ve fırın torbasında baget yapıcam onlarda kolay zaten
Tiramisuyu foto cektinmi
BUgun belki misafirim gelebilir.ona yaparim
similla şimdi yap dolaba koy canım o kadar basit ki 15 dk ını almaz
ben uno kakaolu taban la yaptım
istersen pastaban yerine kedidili de kullanabilirsin daha lezzetli oluyo ama kedidiliyle yapan pek yok
Terem ve hanzade ikinizinde tariflerini bloga ekledim unutmamak icin.siz duzeltirsiniz cok ugrasamadim
Markete gitmem lazim..labnenin markasi neydi?
Günaydın bugün cuma oh ya
aklım liva da kaldı nasıl oldular ki
bu akşamda son küçük kutular yastık yorgan gidecek artık sadece büyükler kaldı bu sicaklardan mi nedir hiç halim yok
size karnıyarık tarifimi de eklicem çok basit farklı bşy yok ama karnıyarığımı herkes çok çok beğenir içini bol tutuyorum ondan sanırım içi kalıyodu fazla fazla doldurdum üstüne zor sığdırdım 7 tane orta boy patlıcan vardı yarım kilo kıymayla yaptım 1 kurusoğan biraz maydonos domates sarmısak baharat filan
kuyumcuyu sorucam acaba kaça yaparlar eltimin de kızının adı deniz olacak uygun olursa onu da yaptırırım belki
şimdi onu araştırıyordum 150 ila 350 arasında canım fiyatları google a bebek çengelli iğne yaz çıkıyo bi sürü bizim paşaya da alalalım bari ama ben erkek bebek altın künyeyi çok seviyorum olsun ikisini de takarız demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?