- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.541
Hanzade evet evimi bırakıyorum diye üzülüyorum ama binada çok problem var icraya verilmiş bina ıskanı yok kaçak durumda o yüzden belediye yıkım kararı alabilirmis o durumlarla uğraşmak istemiyoruz böylesi umarım daha hayırlı olur
birkaç gündür çok midem yanıyo uyanıyorum öğlene kadar çok kötü oluyorum şimdilik yaramaz bir durum yok :) galiba betonlarda çok dolaştım üsüdüm
Günaydın eylül gelinleri, yine sıcak bir gün ama neyseki çift klima açtık bu gün.
günaydın ,
benimde yarın son mesai günüm sonra mardin yolcuyuz bebişle
gelince melisin bebişi doğmuş olacak
Günaydın kızlar...
Gerçi bana gün aymadı daha.Enteresan bir geceydi.Hiç uyuyamadım.Sadece ben değil eşimde.Sıcaktan mıydı neydi.Ezan okundu,hava aydınlanmaya başladı,ancak uyuyabildim.Ne kötü birşey uyuyamamak...
Bende uyuyamadm.kopek havlamasindan.kimin itiyse ishal olsn ins :)
kıskandırmak gibi olmasın ama biz hala yorganla yatıyoruz
yatak odamda perdelerim siyah ışık girmiyor arka tarafta olduğu için de ses gürültüde yok bazen kadınların dedikodularına uyanıyorum
ama artık şiddetimden korktukları için öğlen olmadna cama da çıkamıyorlar :44:
buyrun gelin bize deliksiz uykuya
O olmasa yanda insaatin gurultusu var.sepsessiz uyumayi ozledim.diger ev daga bakiyodu ama sessizdi.ondada sabahin korunde gunes geliyodu
kıskandırmak gibi olmasın ama biz hala yorganla yatıyoruz
yatak odamda perdelerim siyah ışık girmiyor arka tarafta olduğu için de ses gürültüde yok bazen kadınların dedikodularına uyanıyorum
ama artık şiddetimden korktukları için öğlen olmadna cama da çıkamıyorlar :44:
buyrun gelin bize deliksiz uykuya
Siz çalışan insanlarsınız speedy,aman uykusuz kalmayın...
Bizde yorganla yatıyorduk ama kaldırmanın vakti gelmiş artık,test edildi onaylandı... Ama sadece sıcakla alakası yoktu.Eşim uykumu kaçırdı.Başına gelen şeye çok güldüm gece gece.Artık ne gördüyse rüyasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?