Eylül dostluğumuza burada devam (:

Hanzade evet evimi bırakıyorum diye üzülüyorum ama binada çok problem var icraya verilmiş bina ıskanı yok kaçak durumda o yüzden belediye yıkım kararı alabilirmis o durumlarla uğraşmak istemiyoruz böylesi umarım daha hayırlı olur
birkaç gündür çok midem yanıyo uyanıyorum öğlene kadar çok kötü oluyorum şimdilik yaramaz bir durum yok :) galiba betonlarda çok dolaştım üsüdüm

günaydııın dünyanın en güzel hatunlarıııı

bugün güne erken başladık gerçi oğlum hala uyuyo

şimdi ders çalışıp seminere gideceğm

hanzade işlerinin arasında vakit ayırıp süper fotoları koyduğun için çook teşekkür ederiz....

öpüldünüz hepinizzzz

midende problem mi var bebek olmasın

Günaydın herkese bu akşam mustafa ceceli konseri var ama bir sefer eşya taşınacak bugün
akşam mutfağı temizledik çok yorgunum
resimlere artık bilgisayar diğer eve geçince bakabilirim

Günaydın kızlar...

Gerçi bana gün aymadı daha.Enteresan bir geceydi.Hiç uyuyamadım.Sadece ben değil eşimde.Sıcaktan mıydı neydi.Ezan okundu,hava aydınlanmaya başladı,ancak uyuyabildim.Ne kötü birşey uyuyamamak...

Bende uyuyamadm.kopek havlamasindan.kimin itiyse ishal olsn ins :)

kıskandırmak gibi olmasın ama biz hala yorganla yatıyoruz

yatak odamda perdelerim siyah ışık girmiyor arka tarafta olduğu için de ses gürültüde yok bazen kadınların dedikodularına uyanıyorum
ama artık şiddetimden korktukları için öğlen olmadna cama da çıkamıyorlar :44:

buyrun gelin bize deliksiz uykuya

O olmasa yanda insaatin gurultusu var.sepsessiz uyumayi ozledim.diger ev daga bakiyodu ama sessizdi.ondada sabahin korunde gunes geliyodu

Aklıma bebek geldi test yaptım dün birşey çıkmadı devam ederse on gün sonra bir daha yaparım ama sanmıyorum yani bir kez öyle bir macera yaptık tutarsa

Siz çalışan insanlarsınız speedy,aman uykusuz kalmayın...

Bizde yorganla yatıyorduk ama kaldırmanın vakti gelmiş artık,test edildi onaylandı... Ama sadece sıcakla alakası yoktu.Eşim uykumu kaçırdı.Başına gelen şeye çok güldüm gece gece.Artık ne gördüyse rüyasında

dimi ya ama haftasonu da rahat uyuyoruz

hayır olsun ne gördü ki rüyasında yorganı kaldırın oda rahatsız etmiş olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…