- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.481
Selam kızlar müsait oldum sonunda ve geldim
Haziran gelini olarak 15 gün sonra evlilik yıldönümümüz :123:
çok şükür 2. yılımıza yaklaşıyoruz çok mutluyum zaman gerçekten hızla ilerliyor.
Eşime doğum günü evlilik yıldönümü tanışma derken öyle çok süprizler yaptım ki
şimdi aklıma hiç bir şey gelmiyor. hatta neredeyse çıldırıyorum bu ayakkabıyı almaya karar verdim.
Flo dan klasik giyimden başla giyinmez ama haftasonları için iyi olur diye düşündüm keten pantalon la falan
Eki Görüntüle 716134
miracle ; canım bebek sana kusma ile yine süpriz yapmış ama sıkma canını sakinleş son 2 ay sonra al kucağına tüm derdin unutulur
Ayakkabılar çok güzel canımm... güle güle giysin eşin... Evlilik yıldönümünüze var mı başka sürprizler
teşekkürler canım
başka süpriz bulabilsem yapmak istiyorum ama aklıma bişey gelmiyor parlak fikir var ise alabilirim
sınav soruları açıklandı baktım ve 68le kalıyorum, iptal edilmesi gereken çok soru var cevapları yanlış verilmiş herkesin ortak görüşü ve herkes dilekçe verecek, benim yanlışlardan ikisi iptal olsa geçiyorum. çok muallakta bir durum
Ben biliyorum çok güzel bi sürprizHayırlısı canım...
sınav soruları açıklandı baktım ve 68le kalıyorum, iptal edilmesi gereken çok soru var cevapları yanlış verilmiş herkesin ortak görüşü ve herkes dilekçe verecek, benim yanlışlardan ikisi iptal olsa geçiyorum. çok muallakta bir durum
Miracle erdem pasanin gelince poposuna poposuna vurursun sorarsin hesabini :)
BEnde benimki gelince dovucem nerdesin lan kac aydir die.hehehh
eh oda benim elimde değil ki Rabbim verirse en güzel hediye bu olur ama bekliyoruz 28 i bat tarihim :26:
Az kalmış bata... Hayırlısı artık gerisi kısmet
Oglana soluyomusum gibi geldide :) ole hanimevladi olmasin zaten adanaliyik biz :)
Miracle modaeator.com a baktinmi
hayırlısı olsun smilla ben kız kız kız diyip duruyodum ya şimdi benim oğlanla yaptığım sohbetleri bi duysan :)
ayy sen deyince baktım yemelik bu çocuk ya zaten her hafta zara ya gidip oğlumuza alacağımız kıyafetlere bakıp geliyoruz temmuzda çok indirime giriyormuş onu bekliyoruz.
bakalım bizim paşa da rüzgar gibi taşıyabilecek mi kıyafetlerin çünkü çocuğun zaten kendi havası var maşallah
TAsimazmi hic yaa bide esmer olursa tam ufak adam olur..
Zara ucuz olsa biraz hep ordan alirim heralde indirime girince yumulmak lazim :) bide h&m var.ordada cok tarz seyler var.ama izmirde yokantalyada varmi??
Sebzeli ciğer kavurma
Zeytinyağlı barbunya
Yaprak sarma
balık çıkarmıştım kızartmak için yanına salata da yapıcam bi de spagetti mi yapsam yanına ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?