- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.301
hayırlı kandiller kızlar.. benim son ders çalışma günüm yarın yola çıkıyorum, içimde bir korku var, ya kalacam ya da kıl payı falan geçecem bilmiyorum. o kadar test yapıyorum daha yüksek bir puan alamadım, ya kıl payı yada çok düşük.
ayyy daphne benimde bir gün geçtiğinde yapmıştım testi çıkmıştı, hadi sende yap bugünde belli olur belki, çok heyecanlandım.
Benimde tavanda olmuyor duvarlarda oluyor... Eşim demişti ama arkadaki odaların boyasını karıştırma olarak yaptılar diye... Evin her tarafı aynı renk arka odalarda küf oluyor kuzeyle mi ilgili bilmiyorum ama öndeki odalar orjinal boyayla boyanmış arkadakiler kalitesiz boyaya renk koduyla filan mı yaptılar nolduysa... Bakalım temizledim şimdilik makinayla da yine çıkarsa küf boyatırız artık sadece arka odaları da olsa...
Ben de gördüm o zayıflama ayakkabısını da sonuçta ayyakkabıyı giyip oturursan kilo verdirmez herhalde.ayakkabıyı giyip yürümek koşmak lazım acaba da o zaman ayakkabı değil de spor mu kilo verdirir diye düşünmüştüm Güle güle giy koş yürü canımm...
Sağol canım, darısı başına.. Melis senden boşalan koltuğu devir aldımoğluşuma arkadaş arıyorum
Sağol canım.Benimde aklım almıyor ayakkabıyla nasıl kilo verilir diye ama öve öve bitiremedi kadın.Tanıdıkta.Hatta kendiside giyiyor,ayağındaydıÖnce bilmiyormuş zayıflama ayakkabısı olduğunu.Kinetix'ten aramışlar satışlar nasıl diye,zayıflama ayakkabısını sormuşlar.Şaşırmış,öyle bi ayakkabı yok bende diye.Sonra söylemişlerde öyle anlamış.Birine satmış,zayıfmış kız,iyice zayıflamıştı geldiğinde,bende bilmiyordum o zaman o ayakkabıdan olduğunu diyor
Küf olayıda kuzey cephesiyle alakalı sanırım.Yğmur yağdığında falan pencere kenarlarından su alıyor sanırım bizimki,öylece tavana doğru gidiyor...
haftaya doğumdan sonra iyice baskısız olucam o yzden devral bu görevi yazın bol bol çalışsın bu hatunlar
maşallah tatlım oğluşuna ne büyümüş öyle çok şükür bir sıkıntıda çıkmamış
haftaya doğumdan sonra iyice baskısız olucam o yzden devral bu görevi yazın bol bol çalışsın bu hatunlar
maşallah tatlım oğluşuna ne büyümüş öyle çok şükür bir sıkıntıda çıkmamış
sen dene bakalım iyi olursa biz de alırız... Ben de dün bi broşürde gördüm hatırlamıyorum şimdi nerdeydi...
Aslında yarın bime gelecek,25 tl ye.Çokta güvenemediğim için kararsızdım,ucuz diye alsammı diye düşünüyordum.Tabii alabilmek için sabah 6 da bimde sıra olmak gerekiyormuşNeyse,deneyeceğiz bakalım.Arada koşu bandındada yürürüm,yürüyebilirsem.Değişik bir ayakkabı,ortası yüksek,düşecek gibi oluyorum bazen
hımm evet öyle bi yerdi de tam olarak nerenin broşürüydü onu unutmuşum söylediğin iyim oldu yarın kalırsa incelerim ... ben sadece broşürde görmüştüm adı da ilginç geldi... Ortası yüksek filan diyorsun ya değişikmiş... Kas çalışıtırıyo yazıyodu...
aydasum allah kolaylık versin manyak komşu zor olur.bide senin kocan genelde gündüz uyuyo zor olacak..
ama bence bebiş gelince onlar korksunnnn
dimi çok şekerler.bende bayıldm.arkadaşımız mobilya mağazası açtı..biz evlenmeden önce açaydı iidi
Merhaba kızlar...
Hepınızın kandılı mubarek olsun...
Esım evde bugun gec kalktık, kahvaltı keyfı yaptık sonra da azcık gezdık avmde, eve gelınce de sıze bakayım dedım hemen...
Ay bıze bır karsı komsu geldı kızlar evlerden ırak...
Nısanlı cıft 2 aydır kızın annesıyle bırlıkte ucu yasıyolar, Allah ım hergun kavga hergun bagrıs cagrıs son ses muzıkler... Gecenın 11 ın de mutfak dolabı cakmalar... Esım uyarmaya gıttı gecenlerde bı de yuzsuzce 12 ye kdar gurultu yaparız demezler mı tam belalar yanı, surda ne kaldı benım doğuma bu konuda cok gergınım, yavrum sureklı uykusundan olacak bız koca ınsanlar bıle muzık seslerınden yataktan sıcrıyoruz...
dun kına gecelerı vardı arka bahcede anaaaam bır kavga cıktı akıllara zarar, hayatımda duymadıgım kufurlerı duydum hem de kızdan
Sılahlar sopalar, en sonunda esım polıs cagırdı...
Saatlerce surdu, napcaz bunlarla hıc bılmıyorum...
Bugun evlenıyorlar balayına gıtseler de bı hafta kafamızı dınlesek
Vafım oglun ısmıyle yasasın ınsallah bayıldım ısmıne, sukur ayrıntılıyı da atlatmıssınız seker de yapılınca gerıye bırsey kalmıyor. Sorma melıs doğuma gun gun yaklastıkca benım heyecanım artıyor 2 gun sonra 30. haftaya gırıcem, gerıye kalcak ortalama 8 hafta :18: ne zaman gectı o kadar vakıt
Daphnem hadı bakalım ben de heyecan yaptım burda yarın sabahtan mı yapcan aksamımı beklıcen bızı unutma sakın, haber et...
Sımılla ya facede paylastıgın pembeler ne oyle bayıldım, tam benlık, kokoş işi
Sorma canım tam da karsı komsumuz bırde... Evet esım haftanın 4 gunu gunduz evde. Ben de oyle dıyordum bebek olunca hergun dayanırım kapılarına dıye ama aksam fena korktum oyle boyle bela degıllermıs meger, ıns durulurlar hıc umudum olmasa da...
Pembıs pembıs cok seker cıdden. Demı sen de alırdın evlenmeden acalardı
renklı seyler ınsanın ıcını acıyor
Heee cıceklerın de pek sekermıs
Evet basenleri,kalçayı falan sıkılaştırıyormuş.Benimde en büyük yoğunluk oramda :) Gerçi ben maşallah kilo aldımmı heryerimden alıyormuşum bunu öğrenmiş oldum.Göbeğim yoktu,göbeğim çıktı.Göğüslerde maşallah zaten.Büsbütünüm
Aaaaaaaaaahhh ahh,nerde 45 kilo halim :2:
taataaaam oğluşum teyzelerine uslu bir poz vermiş albümde
eneeee kime benziyo bu bıdıkburun biraz sivri.üst dudak daha iri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?