Eylül dostluğumuza burada devam (:

Canım yarın tanışma yıldönümümüz. Bu gün yaparsam testi dayanamam söylerim Yarın akşam yemeğe götürecek beni varsa bebiş yarın testi yapar yemekte söyleyeyim diyorum. Çok anlamlı olur

Canım yarın tanışma yıldönümümüz. Bu gün yaparsam testi dayanamam söylerim Yarın akşam yemeğe götürecek beni varsa bebiş yarın testi yapar yemekte söyleyeyim diyorum. Çok anlamlı olur

Daphnecim,yine sen bilirsin ama yarın eşine süpriz yapmaya planlayıp,birde sonra kendin üzülme.Bence sen bugün yap testi,önce biz öğrenelim

Ben geldim şubeye müfettiş geldi giremedim :) hepimizin kandili mübarek olsun
daphne hadi hayırlı haberler bekliyoruz

Daphnecim,yine sen bilirsin ama yarın eşine süpriz yapmaya planlayıp,birde sonra kendin üzülme.Bence sen bugün yap testi,önce biz öğrenelim

Yeni başladık canım hemen hayal kırıklığı yaşamam diye ümit ediyorum.

Ben geldim şubeye müfettiş geldi giremedim :) hepimizin kandili mübarek olsun
daphne hadi hayırlı haberler bekliyoruz

İnşallah zahterciğim. Vallahi zor duruyorum yerimde. Yarına kadar dişimi sıkmam lazım.

Selam kızlar...

Daphnecim hadi hayırlısı bakalım...

Landfloves stres olma kuşum... Yaparsın sen

Geçenlerde buharlı temizleyici soruyordum ya kızlar dün aldım... F...r alsam diye düşünüyordum arç...kinkini aldım... Daha çok fonksyonu var hem yerleri,duvarları filan siliyor, koltuk moltuk, stor perde (ki benim perdelerim stor hepsi) ... Her yüzeyde kullanılır diye onu aldım hem fiyatı da uygundu... Geçen gün bi mağazaya sormuştum anneler gününde hepsi satıldı hiç kalmadı demişlerdi... Dün hadi biraz gezeyim derken öbür mağazayı gördüm bi de buraya sorayım dedim bi kişi ayırtmış ama kaç gün oldu gelip alan olmadı dediler beğenirseniz size verebiliriz dediler... Baktım beğendim aldım... Şehirdeki son makinayı ben aldım Kısmet banaymış çok sevindimm... Bi de anneler günü dolasıyla ekstra indirim de yapmışlar... İhtiyacım da vardı... Bir de lal çaydanlık aldım...
Dün akşam eve gelir gelmez kullandım buharlı temizleyicimi yarım saatte duvarları filan sildim... Bi yarım saatte de salon koltuklarımı sildim çok güzel oldu...

Son düzenleme:
Daphne yaa,yarın öğrenmek için dişini sıkacağına,haber vermek için sık,ne olmuş Bende gaza geliyorum sizde bu isteği gördükçe.Doktorumda ilacı bırak artık demiş hazır :)

Canım onlardan bende istiyorum çok güzel temizliyormuş. Ne kadara aldın?

Daphne yaa,yarın öğrenmek için dişini sıkacağına,haber vermek için sık,ne olmuş Bende gaza geliyorum sizde bu isteği gördükçe.Doktorumda ilacı bırak artık demiş hazır :)

Yok öğrenirsem ağzımda bakla ıslanmaz bu konuda

Ne kadara aldın uurbocee? Bende almak istiyorum,fırsat sitelerinde falan karşıma çıkıyor ama...

Canım onlardan bende istiyorum çok güzel temizliyormuş. Ne kadara aldın?

Yok öğrenirsem ağzımda bakla ıslanmaz bu konuda

kampanya mampanya 190 a aldım kuşumm... Geçen ay sormuştum aynı mağazada 240 demişlerdi hatta o zamanda kampanyalı şuan demişlerdi... Kimyasallara bulanmadan temizlik yapmak çok güzel kuşum ya... Evde bizim kuzey cephesinde 1-2 duvar küf oluyor oraları daha önce hep detarjanla siliyordum yukarıda tamirat vardı duvar ıslanınca yine küf olmuş dün buharı tutverdim geçti gitti... Üstümüz kapandı bundan sonra çok küf olmaz artık da... Predelerime yerlere banyoya monya kullanırım daha çok...Uzatma borusu filan var duvarda in çık yapmadan hemen temizleyiverdim... eşimde boyacı çağıracaktı boyadan boyacıdan kurtardım var ya dua etsin...dün ilk dedi ne gerek vardı niye aldın diye biraz üzdü beni telefonda akşam duvarları filan görünce koltukları görünce güzelmiş iyi yapmışsın diyo..

O küf olayı benimde en büyük derdim.Nasıl oluyor odanın tavanında anlamıyorum...

Bende dün zayıflama ayakkabısı aldım

Bebek olana kadar almam lazım benimde. Annemde istiyor ne zamandır. Fiyatıda gayet uygun bence. Araştırayım ben akşam bizim oradaki mağazayada sorarım.

O küf olayı benimde en büyük derdim.Nasıl oluyor odanın tavanında anlamıyorum...

Bende dün zayıflama ayakkabısı aldım

Benimde tavanda olmuyor duvarlarda oluyor... Eşim demişti ama arkadaki odaların boyasını karıştırma olarak yaptılar diye... Evin her tarafı aynı renk arka odalarda küf oluyor kuzeyle mi ilgili bilmiyorum ama öndeki odalar orjinal boyayla boyanmış arkadakiler kalitesiz boyaya renk koduyla filan mı yaptılar nolduysa... Bakalım temizledim şimdilik makinayla da yine çıkarsa küf boyatırız artık sadece arka odaları da olsa...
Ben de gördüm o zayıflama ayakkabısını da sonuçta ayyakkabıyı giyip oturursan kilo verdirmez herhalde .ayakkabıyı giyip yürümek koşmak lazım acaba da o zaman ayakkabı değil de spor mu kilo verdirir diye düşünmüştüm Güle güle giy koş yürü canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…