- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #31.241
kızlar hastane ücretlerini konuşmuşsunuz melis dediği zaman bende eşime anlatmıştım ve imzalayacağımız o kağıdı baya okuduk falan ben bunu imzalamak istemiyorum dedi eşim sekretere fazladan katkı payı vermek istemiyorum dedi o zaman muayene olmazsınız dedi eee minareyi çalan kılıfı hazırlar diye boşuna dememişler öyle güzel uyutuyolarki kestikleri aturaları bi görseniz muayene farkı sadece 19 tl görünüyo yok elektirik yok bilmem ne şuan yanımda değil ama hepsine cevapları var anlayacağınız ama zaten benim de gittiğim hastanede tanığım olduğu için 1200 e falan gelecek epidurallisi ama dediğiniz gibi fazladan bi sürü paar ödetiyorlar ama bunu yapacak tek yer sağlık bakanlığı ki onlarda herşeyin farkındalar
evet kestikleri faturayıda biraz önce fark ettim ben, elektrik vs yazmıyor 42 muyane, 46 tahlil için ödedik ama bize verdikleri faturada sadece 30 tl yazıyor. başkada bişey vermediler, o anın heyecanıyla farketmemişim bile ama artık daha dikkatli olacam. bence yinede bunu bi sgk'ya sormak lazım. hakkımızı aramaya aramaya onlarada normal geliyor artık.
bi araştır bakalım landfloves inş sonuç çıkar da insanlardan haksız yere para alıp durmazlarben gidiyorum yaa int.den soru çözmeye çalıştım ama sorular hariç herşeyle ilgilendim, kapatayım bilg.ı da kitaplardan çalışayım en iyisi.
akşama ne yemek yapacağımıda bilmiyorum, canım kalkıp bişeyler yapmakta istemiyor zaten.
ben gidiyorum yaa int.den soru çözmeye çalıştım ama sorular hariç herşeyle ilgilendim, kapatayım bilg.ı da kitaplardan çalışayım en iyisi.
akşama ne yemek yapacağımıda bilmiyorum, canım kalkıp bişeyler yapmakta istemiyor zaten.
melisin fiyatı iyi gene..sezeyan için kocası pazarlıkla 1000 tl ye düşürtmüş..bi odası pahalı.oda suit anacım 2 odalı fln..zeeengin kız
Ben geldımmm
Pazara gıttık geldık, yemeklerımı yaptım, hemen damladım buraya
Bızım burda doğum ucretı ozelde duydugum kadarıyla sezeryanda normalde 600 lıraymıs, esımın arkadasının esı yazın doğurdu benım hastanede, bız daha bılgı almadık bakalım kac dıcekler...
10 tl iimiş.ben her defasında 42 tl veriyorum..350 tl ye dondurma işlemi yaptım.doktor hala git kayıt yaptır dio.ulan okadar para vermişim 2 dk kontrol yapacan..çok paracılar çok
smilla sen baya para dökmüşsün canım ya ben işlemi 70 e yaptırmıştım tabii muayenesi tahlili bilmem nesi baya tutuyo ama bi daha dondurma işlemi yaptırdığım hastaneye gitmem şimdi ki iyi gibi aslında memorial i istiyorum da ssk anlaşması yok fiyatlar baya uçuk
hoşgeldiniz ohh hamarat hatun ellerine sağlık
oh güzelmiş orada fiyatlar cidden istanbulda baya yüksek galiba melis ve ahsenin gittiği hastane süper istanbullu kızlar sizde orya gidin
sgk karşılamadı çünkü özelden yaptılar.bide 70 tl yatış aldı şerefsizler.eşim baya karşı çıktı ama faydası olmadı.5 dk lık işleme yatış verdim..anaaa bak aklıma geldi uyuzlar
sağolasın canm brnım
evet fıyatlar uygun burda o konuda kucuk sehırde yasamanın avantajı dıyorum barı bu konuda yuzumuz gulsun demı
burda ıkı tane ozel var bırının muayene ucretı 12 lıra benım gıttıgım 42 lıra.
Coook sıkısırsam ılla gıtmem lazım gelırse 12 lıge gıdıp ıcımı rahatlatıyorum
sınav ne zaman??????
smilla sen baya para dökmüşsün canım ya ben işlemi 70 e yaptırmıştım tabii muayenesi tahlili bilmem nesi baya tutuyo ama bi daha dondurma işlemi yaptırdığım hastaneye gitmem şimdi ki iyi gibi aslında memorial i istiyorum da ssk anlaşması yok fiyatlar baya uçuk
Gunaydin eylul gelinleri, mis gibi bir hava var bu gun istanbulda...
Evet daphne,havadan mıdır nedir,3 te yatmama rağmen 6 buçukta kalktım,kahvaltı hazırladım eşime,pencereleri açtım,o gittikten sonrada bikaç parça ütüm vardı,onu yaptım,geldim :)
Herkese günaydın bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?