Eylül dostluğumuza burada devam (:

evet kestikleri faturayıda biraz önce fark ettim ben, elektrik vs yazmıyor 42 muyane, 46 tahlil için ödedik ama bize verdikleri faturada sadece 30 tl yazıyor. başkada bişey vermediler, o anın heyecanıyla farketmemişim bile ama artık daha dikkatli olacam. bence yinede bunu bi sgk'ya sormak lazım. hakkımızı aramaya aramaya onlarada normal geliyor artık.

ben gidiyorum yaa int.den soru çözmeye çalıştım ama sorular hariç herşeyle ilgilendim, kapatayım bilg.ı da kitaplardan çalışayım en iyisi.

akşama ne yemek yapacağımıda bilmiyorum, canım kalkıp bişeyler yapmakta istemiyor zaten.

bi araştır bakalım landfloves inş sonuç çıkar da insanlardan haksız yere para alıp durmazlar

hadi sen azıcık dersini çalış akşamada kolay bişeyler yapıver menemen gibi ya da eşin dışardan bişeyler getirsin ohh hazır en kolayı

Ben geldımmm
Pazara gıttık geldık, yemeklerımı yaptım, hemen damladım buraya

Bızım burda doğum ucretı ozelde duydugum kadarıyla sezeryanda normalde 600 lıraymıs, esımın arkadasının esı yazın doğurdu benım hastanede, bız daha bılgı almadık bakalım kac dıcekler...

melisin fiyatı iyi gene..sezeyan için kocası pazarlıkla 1000 tl ye düşürtmüş..bi odası pahalı.oda suit anacım 2 odalı fln..zeeengin kız

Hadi be ne zenginliği ilk çocuk hevesine kandırdım kocamı bana diyorki kızım için bu kıyağım

Landflovescım bu haberi burda paylaşmıştım hamilelik sürecinde süt kanunları olarak geçiyor ama hastaneyle bu konuyu konuşmaya kalkışınca bir sürü problem çıkartıyorlar
Örneğin haziran annelerinde bir arkdş bu kanunu çıktı alıp doğum yapıcağı hastaneye gitti çünkü 6000tl doğum ücreti demişler nete istinaden bunu aldıklarını öğrenmek için kızı bi dövmedikleri kalmış işine geliyrsa doğurrsun işine gelmiyorsa git devlette 10 kişilk odada doğur demiş, kızda son hafaları hamilelik hali üzülmüştü ben bu zamana kadar doktoruma gittim memnunum başka doktor nasıl bulayım ne yapıcağım diye üzülüyordu
En başta bu drumun farkında varıp hastaneyle konuşmak gerekiyor
Kesilen faturalardada 12tl devlet katkı payı geri kalan öteki ücret hastanenin muayneye biçtiği fiyat

Bende bu zamana kadar birşey imzalamadım zatn ssk kı muayne 10tl idi cıngar çıkartıcak bişi bulamadım
Ama eski hastanemde bu konuda her sefernde tartışıyordum

Son düzenleme:
10 tl iimiş.ben her defasında 42 tl veriyorum..350 tl ye dondurma işlemi yaptım.doktor hala git kayıt yaptır dio.ulan okadar para vermişim 2 dk kontrol yapacan..çok paracılar çok

hoşgeldiniz ohh hamarat hatun ellerine sağlık

oh güzelmiş orada fiyatlar cidden istanbulda baya yüksek galiba melis ve ahsenin gittiği hastane süper istanbullu kızlar sizde orya gidin

10 tl iimiş.ben her defasında 42 tl veriyorum..350 tl ye dondurma işlemi yaptım.doktor hala git kayıt yaptır dio.ulan okadar para vermişim 2 dk kontrol yapacan..çok paracılar çok

smilla sen baya para dökmüşsün canım ya ben işlemi 70 e yaptırmıştım tabii muayenesi tahlili bilmem nesi baya tutuyo ama bi daha dondurma işlemi yaptırdığım hastaneye gitmem şimdi ki iyi gibi aslında memorial i istiyorum da ssk anlaşması yok fiyatlar baya uçuk

sgk karşılamadı çünkü özelden yaptılar.bide 70 tl yatış aldı şerefsizler.eşim baya karşı çıktı ama faydası olmadı.5 dk lık işleme yatış verdim..anaaa bak aklıma geldi uyuzlar

hoşgeldiniz ohh hamarat hatun ellerine sağlık

oh güzelmiş orada fiyatlar cidden istanbulda baya yüksek galiba melis ve ahsenin gittiği hastane süper istanbullu kızlar sizde orya gidin

sağolasın canm brnım

evet fıyatlar uygun burda o konuda kucuk sehırde yasamanın avantajı dıyorum barı bu konuda yuzumuz gulsun demı
burda ıkı tane ozel var bırının muayene ucretı 12 lıra benım gıttıgım 42 lıra.
Coook sıkısırsam ılla gıtmem lazım gelırse 12 lıge gıdıp ıcımı rahatlatıyorum

sgk karşılamadı çünkü özelden yaptılar.bide 70 tl yatış aldı şerefsizler.eşim baya karşı çıktı ama faydası olmadı.5 dk lık işleme yatış verdim..anaaa bak aklıma geldi uyuzlar

hmm anladım cnm medical de mi yaptırmıştın sen konu sağlık olunca eli mahkum oluyor insan hele bi de bebek girince devreye daha da hassas oluyor

senin seçenekler de iyiymiş bizim burda da var ama malum beni biliyon no pimpirik no stress tarzı yaşıyorum ama doktordan önce gündüz benim sıpa hiç kıpırdamadı ya deliye döndüm doktorum tekrar olursa sakın kendini üzme hemen beni ara ultrasonda buluştururum sizi dedi :)

sınav ne zaman??????

sınav bu cumartesi, ben niye çalışıyorum sanıyorsun? yumurta kapıya sıkıştı. ama gördüğünüz gibi yine burdayım, yemeğimi yaptım 3-5 soru daha çözdüm sıkıldım, eşimde geç gelecekmiş akşam...
cuma günü ankaraya gidiyorum. hanzadeylede sonunda ortada buluşacaz sanırım

aaa memorialin anlaşması yokmu? bizim işyerine bi bayan gelmişti, memorialin tüp bebek bölümünde çalışıyormuş kadın doğum falan çok iyi demiş baya anlatmıştı bende bir ara muayeneye oraya gideyim diyordum.

Sanırım en pahalı benim gideceğim hastane doktorlar dizisi çekildi burda anadolu sağlık john hopkins suda doğum sorduk 25 bin normal en az 6dan başlıyo benim avantajım banka şimdilik herşeyi karşılıyo ama mayısta iptal olacak diyorlar

Gunaydin eylul gelinleri, mis gibi bir hava var bu gun istanbulda...

Evet daphne,havadan mıdır nedir,3 te yatmama rağmen 6 buçukta kalktım,kahvaltı hazırladım eşime,pencereleri açtım,o gittikten sonrada bikaç parça ütüm vardı,onu yaptım,geldim :)

Herkese günaydın bu arada...

Erken kalkmayi cok seviyorum ben. Hem islerin erkenden bitiyor hem gunu öldürmuyorsun. Herkese hayirli kandiller.

günaydın herkese hayırlı kandiller istanbulda hava çok güzel ama ankarada yağış var c.teside yağışlı olacakmış nişan ise açık havada olacaktı nasıl olur bilmiyorum zaten evin bahçesi olmadı içeri gireriz artık ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…