Eylül dostluğumuza burada devam (:

sonunda geldimmm. kağanı uyuttum ama her an uyanabilir.
miracle canım geçmiş olsun.
chitlenbik hemen ameliyat olma canım dediğin gibi, bi dr a daha git sonra karar verirsiniz. inşallah rabbim sizede bi bebiş verecek
Iandfloves, hadi ilk ultrason resimlerini bekliyoruz bizde. ay ne heyecanlı zamanlarr

chitlenbik başka doktorlara da git tabii fikrin olur daha doğru karar verirsin

bizim bugün büyük ihtimal 5 ten sonra tayin durumları belli olacak hangi ile gideceğimiz.. heyecanlıyız.. bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
burayada oğlumun bi kaç fotosunu eklicemde allahım pcyi zor açıyorum ne zaman otursam pıt uyanıyo oğluş içine doğyo annemi rahat bırakmıyım diyo

evet simillla o zaman kendimiz için araştırıp alışveriş yapıyoduk şimdi çocuklar için

kızlar siyahdeniz dolap içlerinin fotosunu koydu albümüne maşallah çok düzenli
siz de koyun bakalım müsait olunca ben de koyucam yazlık kışlık olayım bitsin hala yazlıkların bir kısmı ile kışlıkların bir kısmı karışık

selam kızçelerrr hayırlı cumalar
chitlenbic aman iyi araştır kuzum başka başka doktorlarada sor bizim doktorlar masaya yatırmaya çok meraklıdır inşallah tez zamanda hallolur canım.
yaw eşimin işyerinin kahvaltısı vardı 18 mayısta şarladım ettim 11 ine aldırdım şimdi inşallah haftaya iptal olur kahvaltı çok isityorum gelmeyi yaaa...

biz toplanamıcaz bi türlü anlaşıldı herkese uyan gün bulmak çok zor
siyahdeniz kahvaltı kaçta canım biz zaten öğleden sonra gidiyoruz ben mesela çalışıyorum işten çıkıp gidicem

biz toplanamıcaz bi türlü anlaşıldı herkese uyan gün bulmak çok zor
siyahdeniz kahvaltı kaçta canım biz zaten öğleden sonra gidiyoruz ben mesela çalışıyorum işten çıkıp gidicem

kahvaltı 10 gibi falan olurda 1-2 ye kadar sürer bide emirganda olucaz, bence tam tarih adı konulsun mesela 11 mayıs herkes işini gücünü ona göre ayralasın bende geçgelir erken kalkarım en fazla 3 saat oturmam 1 saat otururum.

ya bide eğer size pazar günü uyuyorsa bir tek benim için c.tesi gitmek zorunda kalmayın, gidin siz bende başka programa katılırım

Merhaba kızlar...

Cıtlenbıgım, canım sen arastırırsın elbet zaten ben de bıldıgım bı arkadastan bahsedeyım. Bu forumdan bırı. Candas adında bır arkadas... onun da tuplerden bırı tıkalıymıs doktor amelıyat demıs. Olmustu amelıyatı gecen sene. Ve mart ayında oğluna kavustu canım. sen de bırkac doktora daha gıt eger onlar da aynı seyı soylerse sıfa demek kı amelıyatta canım...

Sımılla ben de tıramisu tarıfımı ordan almıstım ama kreması ıkı kat fazla gelmıstı ben de sımdı yarı yarıya yapıyorum, bazen tutmayabılıyor...

mıraclem alerjı ne kotu ya annemde de var... Sadece evdekı tozdur sudur budur onlara mı alerjı oluyon dısarda cıcekten bocekten de etkılenıyon mu? Cok gecmıs olsun canım benım....

Landfloves bıcırıgımızın haberlerını heyecanla beklıyoruz

Hanzade, speddy, sıyahdenız

Benım parmaklar ıkı gunde delık desık oldu az once oglenınkını yapcaktım 4 sefer denedım olmadı bı turlu eczaneye gıtcem sımdı

sofısım gıtmıssın ama olsun, nasılsın canım, kağanlı gunler nasıl gecıyor
Kız cıddımısın oğlan uyuyordur dıye arayamıyorum ama meraktan da catlıcam bılgı mı geldı sıze bugun acıklancak dıye bız bıse bılmıyoz ooole beklıyoz ay ne ıyı olur acıklansaa, benı de heyecanlandırdın...

pazar günü ben hariç herkesin kocası evde ahsenin eşi de evde olur c.tesi daha rahat

Aydasum çok saol böyle olumlu örnekleri duymaya çok ihtiyacım var hiçbir arkadaşımla da konuşamadım budurumu açılamadım bir annem biliyor onunda zaten bilgisi yok nasıl olur diye.diğer gittiğim dr.u aradım o da şehir dışındaymış perşembe gelicekmiş eşimde bu gideceğimiz dr.u hiç sevemedi boşuna gidiyoruz ama sen bilirsin içinde kalmasın diyo.istiyoki hemen sonuçlansın.

Amin tatlımm herkese nasip etsin o günleri
bende kızlar gibi aynısını söyleyeceğim belki ama bencede bir kaç doktora görün bakalım nasılsa bir tedavi sürecinden geçtin kısaca özet ve test sonuçlarını gösterirsin farklı bir görüş muayneden geçmede fayda var
ondan sonrasında kesin kararını verirsin, ayrıca asla ve asla şu internette yazanlara takılma herkes bir değil yaşayıcağıda
çünkü ben bu hatayı yapmıştım internetteki durumları okuyarak bi anda kabullenmiş karamsarlığa düşmüştüm hiç belli olmaz bu işler
sen kendini yeterki üzme ameliyatsada olur en kısa zamanda ayağa kalkar bebiş haberinide verirsin

Bu arada Sofişlerin tayin durumundan biri haber versin:26:

Daha yeni çıktım ya her iş yerinde manyak var mutlaka adama nazım geçiyordu beni de takmadı bu akşam
neyse yemeğe kvalideye gidiyoruz kaynim süpriz izine gelmiş askerden onu görürüz sınav öncesi eşime de moral oldu benim temizlik haftasonuna kaldı mecbur herkese iyi haftasonları canlarım

Tatlım tek doktorla kalmazsınız zaten, genııııs doktor yelpazesınden ıstedıgınızı, gonlunuzun cektıgını secersınız, Allah tan ımkanınız var...
Sen de o olumlu orneklerden bırı olacaksın ınsallah canım...

Ha baska bı ornek daha vereyım gecen hafta annemın komsusunun kuzenı egepolde doğum yaptı... E nolmus dıceksın, kız hayatında sadece 1 kere adet gormus o da ılacla...
Gerısını sen dusun canım, olumlu dusuncez hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…