- Konu Sahibi landfloves
-
- #30.541
biz toplanamıcaz bi türlü anlaşıldı herkese uyan gün bulmak çok zor
siyahdeniz kahvaltı kaçta canım biz zaten öğleden sonra gidiyoruz ben mesela çalışıyorum işten çıkıp gidicem
aydasu sizin de tayin işi vardı di mi kuzum
Merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar olsun..
meliscim hazırlıklarına bayıldım hepsi çok süper şeyler allah çeyizini de böyle hazırlamayı nasip etsin size.
miraclem geçmiş olsun canım ya inş.geçici birşeydir hemen geçer rahatsızlığın.
özden göbüşün gözümden kaçmadı gördümmçok yakışmış maşallah sizee
diğer arkadaşlarada selamlar hepinizi öpüyorum.
dün son olarak ultrason çektirdim yine ve kan tahlili yaptırdım dr.isteği üzerine ilaca başlarız demişti bgn gittim göstermeye yumurtalıklarında ve hormonlarında bi problem yok ama tıkalı tüp için laparospi ameliyatı olman gerekiyor dedi bu sefer de.ilaç tedavisine gerek bile yok budurmda hormonlarında bir sorun yok çünkü diyo off kafam çok karıştı internette bazı yerlerde bu ameliyat yüzünden diğer tüpümde tıkandı diyeni okumuştum sordum öyle bir şey olur mu olmaz dedi.ameliyat deyince canım sıkıldı moralim bozuldu kararveremedim eşime kalsa yatırcak hemen yapın dicek o hiç çekinmez ne operasyon yapılcak dense direkt yatar kesip parçalatır kendini hoş öyle bir ameliyat değil ama ne bileyim ya ters teperse :18: dr. sen biraz düşün karar ver öyle gel dedi.
Aydasum çok saol böyle olumlu örnekleri duymaya çok ihtiyacım var hiçbir arkadaşımla da konuşamadım budurumu açılamadım bir annem biliyor onunda zaten bilgisi yok nasıl olur diye.diğer gittiğim dr.u aradım o da şehir dışındaymış perşembe gelicekmiş eşimde bu gideceğimiz dr.u hiç sevemedi boşuna gidiyoruz ama sen bilirsin içinde kalmasın diyo.istiyoki hemen sonuçlansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?