Eylül dostluğumuza burada devam (:

aydasum üzülme canım daha yeni evliyiz yaşımız çok genç hani hep diyoruz herşeyde hayır vardır bu da öyle işte allah herşeyi zamanında yaşatır bize merak etme...

aydasu şimdi annemle konuştum sana bir sürü dua etti oruçlu oruçlu
beraber atlatıcaz inş tamam mı

herkes kaçtı nerelerdesiniz akşam menüleriniz neler benim yemeğim yokkk fikir verin bana

menüm yok ama sahurda tost var :)

eşim iftarı iş yerinde yapıyor

eee sen ne yemeyi düşünüyosun

benim kocam geç geliyo iftarda işyerinde yiyecek o yüzden ben de kahvaltılık mı yesem hep yemek yapıyorum patates kızrtırım biraz daha önce yaptığım köfte vardı buzlukta onu çıkartır kızartırım domatesli sos yaparım en iyisi galiba bugünü de atlattık tamamdır...

Merhaba kızlar...
Jelo Rabbımın ıznıyle temız cıkar ınsallah canım sonuclar... Dualarım senınle...
Ahsen ne guzel vakıt gecırmıssınız, sana cok ıyı gelmıstır canım...
Sofısım, gorgu olmayınca ne desen bos canım, kendıne uzme sıkma hıc esın gıtsın kadının kocasıyla konussun sen hıc muhattab olma...

Ve ben...
Doktordaydım bugun...
Gecen kendı doktorum yoktu, bugun geldı...
O da onayladı, kalbı durmus dedı...
Bu aksam annem cıkıyor yola...
Carsamba gunu de kurtaj olucam...
Dualarınızı benden eksık etmeyın olur mu

Canım çok teşekkür ederim inşallah Allahın izniyle..
İnşallah Rabbim senin için meleklerin en güzelini gönderir bir daha aratmadan,moralini yüksek tutmaya çalış canım en azından annen destek olarak yanında olucak bu zor gününde ne denirki veren Allah alan yine Allah sana güç kuvvet verirde toparlanırsın kısa zamanda bizimde dualarımız seninle canım

benim eşim 8 e doğu geliyor diye üzülüodum çok yoruldugu için
Allah kolaylık versin eşlerinize

hamile kızlar
ayaklarınız şişmeye başladı mı
benim tatilde çok şişti, mantar topuklu giyoyordum, eşim düz taban hem şık hem güzel ortapedik bi ayakkabı almış sağolsun
artık şişmiyo o kadar

Ne yaptınız kızlar ee gün bitti zaten bu saatte geliyorlar yorgun argın, benim eşim normalde 5:30 gibi çıkışı var ama mesai durumunda işçilerin başında biraz durur sonra çıkar,yani 7 veya 7:30 gibi hatta bazen evin önünde denk geliriz yada o benden önce girmiş olur,ovvv sizi düşünemiyorum

eşim iş değiştirmeyi düşünüyo bi yere cv göndermişti haber geldi çarşamba günü çağıracaklar görüşme için bakalım dua edin kızlar inşallah olur o zman aynı saatlerde gidip gelicez hatta beni işe bırakıp alma imkanı olacak hergün ve pazar tatil olacak ama ben o kadar alıştım ki bu düzensizliğe bu iş olmayacak gibi hissediyorum sanki hep şu anki işyerinde kalacak gibi ...

Ne yaptınız kızlar ee gün bitti zaten bu saatte geliyorlar yorgun argın, benim eşim normalde 5:30 gibi çıkışı var ama mesai durumunda işçilerin başında biraz durur sonra çıkar,yani 7 veya 7:30 gibi hatta bazen evin önünde denk geliriz yada o benden önce girmiş olur,ovvv sizi düşünemiyorum

yaa gün bitti gel de çocuk yap derman mı kalıyo uyku bastırıyoooo:KK53:

eşim iş değiştirmeyi düşünüyo bi yere cv göndermişti haber geldi çarşamba günü çağıracaklar görüşme için bakalım dua edin kızlar inşallah olur o zman aynı saatlerde gidip gelicez hatta beni işe bırakıp alma imkanı olacak hergün ve pazar tatil olacak ama ben o kadar alıştım ki bu düzensizliğe bu iş olmayacak gibi hissediyorum sanki hep şu anki işyerinde kalacak gibi ...

eşimle haftasonu birlikte vakit gecirmek çok lüks benim için pazar günü eşim evdeydi işlerimizi hallettik dışarıda sonra eve geldik eşim uyudu falan bana o kadar değişik geldi ki evde olması uyuması falan gün içinde aynı evde olmak değişik

Son düzenleme:
X