- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- Konu Sahibi landfloves
- #2.621
yani bi dahaki yaz canım
hayırlısıyla nereyi düşünüyorsnuz canım? bebişte artık Allahın izniyle yeni yerde büyücek o zman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani bi dahaki yaz canım
ahsencim tatil güzel geçmişe benziyor bebiş seni biraz yormuş olsada harika özellikle kahvaltı......
Ağzım açık okudum bu ne terbiyesizlik altında oturan var dikkat etmesi gerek insan büyük parçaları toparlar bari yada daha uzağa uzanıp öyle silkeler,bence artık konuşmanın vakti gelmiş geçmiş bile edep adap bilmesi şart sinirlenmekte haklısın
biz eşya yerleştirmeye gelmiştik annemle biz gelmeden öncede eşim kadın tutup temizlik yaptırmıştı tüm camları felan sildirmişti salonu yerleştiriyoduk bi baktık yukardan sular camlarıma annem nasıl bi hışımla çıkmıştı da kadın kapıyı açmamıştı. düşünün yani.. böyleleri insanın başını belaya sokar eşim bugün eşini görürsem söylicem uyaracam dedide ben boşver dedim adamda kadın gibidir kesin ters bişey söyler benimki zaten böyle şeylere asla tahammül edemez al başına belayı. komşu çok önemli valla...hayatta en tahammül edemediğim en ama en nefret ettiğim en tiksindiğim şey görgüsüzlüktür gerçekten
insan nerde yaşarsa yaşasın en önce görgüyü bilecek arkadaş
ıyyk sofiş senin yaşadıklarını okuyunca sinir oldum bende de var yan apartmanda bir bela
yaklaşık 20 kişi aynı dairede yaşıyor, ne pislikleri bitiyor ne küfürleri ne çocuklarının sokak çığırtıları
zaten burdan taşımayı düşünüyoruz, çocugu böyle bir yerde yetiştirmemek için
biraz zaman geçsin de hayırlısıyla
orda görüntüsü iştah kabartıcı ama şimdş önüme gelse eminim yiyemem... keşke yiyebilsem yine eski hallerime döndüm. bende 4 kilo verdim. gerçi benim kilo vermem iyi olduyordu tabi 9 kilo verdim canım ya ama almaya başladım şimdilerde
ayy o kahvaltıyı şirincede yapmıştık, canının çekeceğini hiç düşünemedim hakkını helal et
tatlım bizim doğu görevimiz var sırada. biz tercih yapıcaz ama küçük bi ihtimal tercihlerden biri gelir. şanslıysak artvin,rize, gümüşhane, erzurum, erzincan, bayburt bunlardan birini istiyoruz ama tabi çoookk zor. seneye hakkari, diyarbakırdan yazarım sizlerehayırlısıyla nereyi düşünüyorsnuz canım? bebişte artık Allahın izniyle yeni yerde büyücek o zman
biz eşya yerleştirmeye gelmiştik annemle biz gelmeden öncede eşim kadın tutup temizlik yaptırmıştı tüm camları felan sildirmişti salonu yerleştiriyoduk bi baktık yukardan sular camlarıma annem nasıl bi hışımla çıkmıştı da kadın kapıyı açmamıştı. düşünün yani.. böyleleri insanın başını belaya sokar eşim bugün eşini görürsem söylicem uyaracam dedide ben boşver dedim adamda kadın gibidir kesin ters bişey söyler benimki zaten böyle şeylere asla tahammül edemez al başına belayı. komşu çok önemli valla...
orda görüntüsü iştah kabartıcı ama şimdş önüme gelse eminim yiyemem... keşke yiyebilsem yine eski hallerime döndüm. bende 4 kilo verdim. gerçi benim kilo vermem iyi oldu
tatlım bizim doğu görevimiz var sırada. biz tercih yapıcaz ama küçük bi ihtimal tercihlerden biri gelir. şanslıysak artvin,rize, gümüşhane, erzurum, erzincan, bayburt bunlardan birini istiyoruz ama tabi çoookk zor. seneye hakkari, diyarbakırdan yazarım sizlere
daha şark var sizin demek. erzincanda bahsediyordum görümcem var mayıs ayında gitmiştik yanına gayet güzel sakin bir yer, artvin ve rize şarktan çıkarılmış sanırım, hakkınızda hayırlısı tatlım ya umarım iyi bir yer olur sizi sıkıntıya sokmaz
Merhaba kızlar...
Jelo Rabbımın ıznıyle temız cıkar ınsallah canım sonuclar... Dualarım senınle...
Ahsen ne guzel vakıt gecırmıssınız, sana cok ıyı gelmıstır canım...
Sofısım, gorgu olmayınca ne desen bos canım, kendıne uzme sıkma hıc esın gıtsın kadının kocasıyla konussun sen hıc muhattab olma...
Ve ben...
Doktordaydım bugun...
Gecen kendı doktorum yoktu, bugun geldı...
O da onayladı, kalbı durmus dedı...
Bu aksam annem cıkıyor yola...
Carsamba gunu de kurtaj olucam...
Dualarınızı benden eksık etmeyın olur mu
şikayetten falan konu açılınca aklıma geldi
İzmir'de ne oldu biliyo musunuz kızlar ayy aklıma gelince sinirlendim bak
biz geze geze gidiyorduk akşam saatlerinde İzmir'e ancak vardık, hepimiz çok acıkmıştık bi de aşırı yorgunduk
İzmir merkeze gidip karnımızı doyuralım dedik
Saat kulesinin oraya girdik, etrafta adam akıllı bize göre bir restaurant yok, tercihen alkolsüz yerlerde yemek yiyoruz
iki tane görevli genç polise rastladık,eşimle ikimiz yanlarına gittik, eşim dedi ki:"buralarda alkolsuz restaurant bulunur mu, yardımcı olur musunuz?" falan
bunu der demez yan taraftan kendini bilmez bir kadın çıktı "madem alkol içmiyosunuz burda işiniz ne?" dedi, biz de zaten yorgunuz açız hiç cevap vermedik, ben sadece göz ucuyla omuzumu silkerek gözlerinin içine baktım.
Polisler de bize hemen yardımcı olmaya başladı
bu kadın baktı ki biz cevap vermiyoz cesaret aldı heralde, "İran'a gidin İran'a, burda sizin gibilere yer yok!" dedi
ben de "sana mı sorucam nereye gideceğimi. Sen kimsin ki benimle muhattab oluyosun, geldiğin yerde edebi öğretmediler sanırım" dedim
o da sinirlendi "defolun gidin İzmir'imizden gerizekalılar" dedi
ben de Allaaaahhhh dedim tuttum kadının kolundan nasıl sıkıyorum, "polis bey bizi karakola götürün ben bu kadından şikayetçiyim bize hakaret etti siz de şahidsiniz" dedim
kadın "ayy ayy ayy" dedi başka bişey demedi :)
polis sakinleştirmeye çalıştı, ben yok dedim şikayetçiyim götürün bizi.
Kadın dumur oldu korkudan "ayy ayy" diyo sadece:). Annemler uzaktan görünce geldiler, beni durdurdular. Ben bir şartla bırakırım eşim ve benden özür dileyecek dedim. Polisler özür dilettirdi, kadın öyle arkasına bakmadan uzaklaştı
polis diyo ki, "valla iyi yaptınız, bir daha kimseye böyle davranamaz" dedi ehehe:))
Merhaba kızlar...
Jelo Rabbımın ıznıyle temız cıkar ınsallah canım sonuclar... Dualarım senınle...
Sofısım, gorgu olmayınca ne desen bos canım, kendıne uzme sıkma hıc esın gıtsın kadının kocasıyla konussun sen hıc muhattab olma...
Ve ben...
Doktordaydım bugun...
aydasum, altta gördüm seni yazıp sıkboğaz etmek istemdim neyseki sen yazdın canım.
nasılsın biraz daha iyisin değil mi?
dualarımdasın. sabırlı ol bitanem.
aydasu sadece birini alacaklar değil mi?
ben tatildeyken çok zor şeyler yaşamışsın sonradan okudum hiç yardımcı olamadım canım arkadaşım
herşey güzel olcak biraz sabret tmm mı
Merhaba kızlar...
Ve ben...
Doktordaydım bugun...
bi kaç tane daha koydum
Merhaba kızlar...
Ve ben...
Doktordaydım bugun...
Yok canım dıgerı zaten gelısmedı...
Bıttı yanı hersey
hemencecik baktım hepsine çok güzel bir tatil geçirmişsiniz maşallah ailecek bir tatil oldu sanırım kalabalık daha bir keyifli olur