Eylül dostluğumuza burada devam (:

aha aydasu nun bebişide şubat doğumlu olucak bizim eylül gelinleri arka arkaya valla ne güzel sıraladı:KK1:
diğer hanımlar hani sizde ne durumlar?:KK55:
benim bu ayda boş geçtik sanırsam umudum yok, şu andada dün iyi bi boğaz rüzgarı yedim belim ağrıyor kendimce acaba diyorum ama yok biliyorum tırtız :KK1:

valla tatlım en son sofiş ahsen ve jelo böyle demişti. bu ay bişey pek bişey olmadı diye ama hepsi hamiş şimdi :KK1: hattta bende o gruba dahilim. hiç belli olmaz yani bitaneesi yerini buldumu oluweriyo :KK9:
jeloyu çok merak ediyorum ya bi gelse ses verse ters giden bişeylermi var acaba ?

aha aydasu nun bebişide şubat doğumlu olucak bizim eylül gelinleri arka arkaya valla ne güzel sıraladı:KK1:
diğer hanımlar hani sizde ne durumlar?:KK55:
benim bu ayda boş geçtik sanırsam umudum yok, şu andada dün iyi bi boğaz rüzgarı yedim belim ağrıyor kendimce acaba diyorum ama yok biliyorum tırtız :KK1:

ay ben bebekleri çok seviyorum ama hiç doğurasım yok:KK37:Allahın gücüne gitmesin ama içimden gelmiyo. Eşimde bazen istiyo bazen istemiyo napıcağını bilmiyo yaniii.
Şöyle 3 sene falan olsun o zaman diyorum ama kısmet tabi. Rabbim ilk önce isteyenlere versin:KK49:

valla tatlım en son sofiş ahsen ve jelo böyle demişti. bu ay bişey pek bişey olmadı diye ama hepsi hamiş şimdi :KK1: hattta bende o gruba dahilim. hiç belli olmaz yani bitaneesi yerini buldumu oluweriyo :KK9:
jeloyu çok merak ediyorum ya bi gelse ses verse ters giden bişeylermi var acaba ?

Ben de cok merak edıyorum :KK43:
Ins gelır de yazar bıze...

:KK1: kısmet ama sıralı iyi ne güzel aynı dönemlerde yine yaşıcaksınız birşeyleri.
evet bende merak ediyorum gözüm arıyor altta,umarım ters bir durum yoktur.

ya jelo tatile çıkmış olmasın??
Ya da eşi çok pimpirikliydi ya 9 ay yatakta yatırmaya karar vermiş olmasın :KK53:

:KK52::KK52::KK52::KK52::52 Aydasuuuuu çok sevindim ya. Allah nazarlardan saklasın.Allahım eli ayagı sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah...
:KK55::KK55: allah dualarını kabul etmiş demek ki :)
Tombiş bi bebiş istiyoz ona göre, şimdiden yemek yemege başla :)
Bu güzel hbrden sonra kimse bozamaz artık moralimizi, boşver devlet hastanesinde yaşananları...

Annenlere söledin mi? Geldiklerinde süpriz yapsaydın?

spinperit, bende perşembe cuma doktora gidiyim diyodum.Tınaztepe deki doktorlar bi orda birde buca tıpta oluyormuş.O doktorlarda iyiymiş.(Kadın bu arada)

Aydasuda şimdi doruk tıp merkezi dedi.Hangisine gitsem acaba, ben evlendikten sonra ilk defa gitcem,çok korkuyom:18:

:KK52::KK52::KK52::KK52::52 Aydasuuuuu çok sevindim ya. Allah nazarlardan saklasın.Allahım eli ayagı sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah...
:KK55::KK55: allah dualarını kabul etmiş demek ki :)
Tombiş bi bebiş istiyoz ona göre, şimdiden yemek yemege başla :)
Bu güzel hbrden sonra kimse bozamaz artık moralimizi, boşver devlet hastanesinde yaşananları...

Annenlere söledin mi? Geldiklerinde süpriz yapsaydın?

Allah razı olsun canım, Rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallah...
Valla evlendıgımden berı sapıttım yemek konusunda bı 7 kılo falan aldım yerım var dıye :KK53: sımdı yer kalmadı, bugunden ıtıbaren saglıklı yasam kampını ılan edıyorum :KK1:

Annemle yapısık ıkız gıbı sureklı telde konustugumuz ıcın hastanelerde oldugumda falan anladı tabı soledım bı annem bılıyor. Kalp atısını duayana kadar demıcez bu defa...

Bu arada esımle kac gundur kendımızı o kadar kasmışız kı, bu da ole kımyasal olursa dıye eve geldıgımde uyuyordu esım gıttım yanına, gozunu actı baba oluyorsun dedım, tamam askım dedı dondu yattı :KK1: adam ıdrak edemedı daha :KK9: bırazdan kalkar o zaman anca hatırlar :KK9:

spinperit, bende perşembe cuma doktora gidiyim diyodum.Tınaztepe deki doktorlar bi orda birde buca tıpta oluyormuş.O doktorlarda iyiymiş.(Kadın bu arada)

Aydasuda şimdi doruk tıp merkezi dedi.Hangisine gitsem acaba, ben evlendikten sonra ilk defa gitcem,çok korkuyom:18:

buancım annem de tınaztepeye gıtmıs cok memnun kalmıs ordan... Ben gıtmedıgım ıcın bılmıyorum... Sımdı elınızde ıkı secenek oldu secın begenın :KK1:
Korkma kuzum hatta bulusun kolkola gıdın :KK1:

Aydasu canım çook sevindim senin adına, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

vaaaaauuuwwww süper bir haber buuuuuuuu :KK52::KK52::KK52:

aydasuuu çok sevindim canım, tamamına erdirsin diyeyim inşallah. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim :emir_bebek::emir_bebek:

Allah razı olsun canım... Sızın dualarınız da etkılı olacak bebegın tutunmasında buna ınanıyorum ınsallah...

Aydasu;

Forumlara bakarken tesadufen gordum yazını.

Tebrık ederım.
Rabbım hayırlısı ıle tamamına erdırsın.
Bende gecen yıl, bu vakıtlerde ogrendım bır melek tasıdıgımı ( 26 hazıran )
Ve melegım bugun ıtıbarı ıle 4 ay, 1 gunluk.
Yanı Rabbım ızın verırse gelecek yıl senın melegın de bu vakıtlerde 4 aylık olacak.:nazar:

ay ben bebekleri çok seviyorum ama hiç doğurasım yok:KK37:Allahın gücüne gitmesin ama içimden gelmiyo. Eşimde bazen istiyo bazen istemiyo napıcağını bilmiyo yaniii.
Şöyle 3 sene falan olsun o zaman diyorum ama kısmet tabi. Rabbim ilk önce isteyenlere versin:KK49:

bende evlenmeden önce bu konu açılınca eşimi çok bozuyordum, evlendik ilk bir kaç yine öyle dedim ama şimdi bende azcık azcık derken baktım ister olmuşum.çünkü eşimin hevesini davranışlarını görüyorum Allah nasip ederse çok güzel baba olur, o yüzden ben daha bi hevesleniyorum:KK16:

hoşgeldin zvy, uzun zamandır yoksun hayırdır? nasılsın?

kızlar ben babama sen gelme ben gelirim dedim ama sonra gidesim gelmedi, yol o kadar gözümde büyüdüki, sonra hafif bir esinti başladı şimdi daha rahatım. ama canım hiçbirşey yapmak istemiyor, bunalımda gibiyim. havalar çok etkiledi nedense beni. halbuki sıcaklarada alışkınımdır ama nedense fena çarptı bu sefer

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldin zvy, uzun zamandır yoksun hayırdır? nasılsın?

kızlar ben babama sen gelme ben gelirim dedim ama sonra gidesim gelmedi, yol o kadar gözümde büyüdüki, sonra hafif bir esinti başladı şimdi daha rahatım. ama canım hiçbirşey yapmak istemiyor, bunalımda gibiyim. havalar çok etkiledi nedense beni. halbuki sıcaklarada alışkınımdır ama nedense fena çarptı bu sefer

arkadaşım seni öyle iyi anlıyorumki o çarpma bayadır var bende yeme içmeyi bile bıraktım,çok berbat bir durum Allahtan birkaç gündür esiyor buralar:KK76:

Aydasu;

Forumlara bakarken tesadufen gordum yazını.

Tebrık ederım.
Rabbım hayırlısı ıle tamamına erdırsın.
Bende gecen yıl, bu vakıtlerde ogrendım bır melek tasıdıgımı ( 26 hazıran )
Ve melegım bugun ıtıbarı ıle 4 ay, 1 gunluk.
Yanı Rabbım ızın verırse gelecek yıl senın melegın de bu vakıtlerde 4 aylık olacak.:nazar:

Elefera ne kadar mutlu ettın benı anlatamam...
Inanırmısın daha dun baktım bu kız nerelerde ne yapıyor dıye, okudum yazdıklarını, hatta tebrık edecektım uyuyup kalmısım...
Gercekten kalp kalbe karsıymıs...
Allah bın kere razı olsun...
Rabbım Elıf e saglıklı uzun omurler versın annesıyle babasıyla ınsallah...

X