Eylül dostluğumuza burada devam (:

eline sağlık miracle, benim hünkar beğendiyide eşim beğendi :KK1::KK1: çok güzel olmuştu... ama bende ramazanda bidaha yapmayı düşünmüyorum, bilmiyorum orucun ilk günü olduğundan mıdır nedir çok yoruldum yaparken çok uğraştırdı. ocak batmasın dedim küçük tüpü mutfağa getirdim onda patlıcanları közledim, ama patlıcanları közlerken çorba taştı, bide çorba sütlü olunca ocak daha beter mahvoldu :KK1::KK1:

desene aynı zamanda aynı şekilde uğraşmışız lanflovesim.bende iftardan önce duş aldım o kadar yoruldum ve terledim.umarım bi an önce klimanız takılır canım sizin de ama antalyada 1 oda da yetmiyo bütün evde olması lazım..

:nazar::nazar::nazar:maşallahı var eylül gelinlerinin hepsi birbirinden hamarat:nazar::nazar::nazar:

valla senin eline su bile dökemeyiz hanzadem neredeyse hergün misafir ağırlıyorsun maşallah

hu huuuu! kimse yokmu? :KK55:

ben geldim canım naber nasılsın?

Kızlar ya başıma neler geldii. Öğlen uyandım mutfağa bi girdim löp suu. Halım su içinde tezgahın altı fırının altı felan mutfağımın yarısı su içindeydi. makineden felan sızdı sandık. Bulasık mak. Fırını çektik viledayla o suları aldık halıyıda yıkatmaya vercektim zaten. Ilk etapta eşim güvya tespit etti nerden geldiğini gitti makine için olan musluğun basşlığı bozulmuş dedi ondan aldı bende o sıradafırın tarafını temizledim tabi beceremedi şimdi tesisatçı bulmaya gitti mutfağım batmış halde canım sıkkın. Cinlerim tepemde zaten halim yok birsürü iş çıktı...

Kızlar ya başıma neler geldii. Öğlen uyandım mutfağa bi girdim löp suu. Halım su içinde tezgahın altı fırının altı felan mutfağımın yarısı su içindeydi. makineden felan sızdı sandık. Bulasık mak. Fırını çektik viledayla o suları aldık halıyıda yıkatmaya vercektim zaten. Ilk etapta eşim güvya tespit etti nerden geldiğini gitti makine için olan musluğun basşlığı bozulmuş dedi ondan aldı bende o sıradafırın tarafını temizledim tabi beceremedi şimdi tesisatçı bulmaya gitti mutfağım batmış halde canım sıkkın. Cinlerim tepemde zaten halim yok birsürü iş çıktı...

canım benim ya geçmiş olsun kolay gelsin aynı şeyi 2-3 ay önce bende yaşamıştım allah yardımcın olsun ama çok yorma kendini sakın

Ben geldim ama kimse kalmamış tabi hepiniz sağolun işin ilk günü güzel geçti ama yoruldum mağaza 6 katli sürekli inip çıkmak zorluyo susuyoruz çok

Kizlar hepinizi cok ozledim,umarim herkes iyidir..
Hamisler sizler nasilsiniz? varmi araniza yeni katilan:KK52:
tatil bitti donus yolundayim bende,sali gorusuruz:KK54:

sahurda iki bardak çay içtim, uykum kaçtı uyuyamadım :100:

yarın sabahta iş görüşmesi için bi tanıdığın yanına gitmeyi düşünüyordum tatilden sonra uğra bana demişti ama ancak öğleden sonra gidebilirim heralde, sahura kadarda oturmuştum çünkü :105:

2 buçuk aylık bir hasretten sonra evimdeyim kızlar, Allaha hamdosun bugünleri de gördük

tatil süperdi, bir kaç olumsuzuk dışında
bu süre zarfında jelo ve aydasudan haber alabilmek için bakıp çıktım hep
yazamadım yani

foto eklicem gün içerisinde, biraz vimin tadını çıkartayım çok özlemişim

Günaydın bayanlar,
ahsencim evine hoş geldin tatilinde güzel geçmiştir inş.
sofişş çok sinir bozucu gerçekten yaşadığın şey inş.tamir olmuştur da bidaha yaşamazsın

Günaydın kızlar, bu gün çok uykusuzum. Gözlerim kapanıyor. Tatilden dönen arkadaşlar hoşgeldiniz. Herkese iyi haftalar diliyorum.

Günaydınlarr..
Ahsencim evine hoşgeldinn :KK16: İyi olmana sevindim canım oh tatil iyi geldi sanaa. Evinin tadını çıkar aramıza gel bekliyoruz seni.

Jelocum kontrolün nasıldı h.sonu giremedim seni merak ettim..

Sofiş yaa tühh çok kötü olmuş canım ya. Halsiz halsiz onla uğraşmak ne zor olmuştur.

h.sonu hiiç bi iş yapmadım. Ev toz içinde ama temizlikte yapamadım. cuma iftara anneme gitmiştik orda kaldık. c.tesi iftarımızıda yapıp öyle geldik ewe. Dün ewdeydim ama karnım kasıklarım ve belim çok ağrıdı yerimden zor kalktım. ÖYle bi halsizdimki. Belimin ağrısından yatarken bile rahatsız oldum. Yemekleri yaptım o kadar. Bide apartmanın merdivenlerini yıkadım eşimde çok kızdı iyi değilsin niye yıkıyosun diye ama napim benim sıram 1 hafta geçmişti mecbur yıkıcam eşimde oruçlu kıyamadım onada yıka desem yıkardı ama zaten çok yüksek değil hallettim. Öyle işte h.sonuçok dinlendim ama hiç dinç değilim şuan yine belim ağrıyo. Sabah tahlil verdim öğleden sonra hastanedeki doktora muayenee gidicem.

h.sonu hiiç bi iş yapmadım. Ev toz içinde ama temizlikte yapamadım. cuma iftara anneme gitmiştik orda kaldık. c.tesi iftarımızıda yapıp öyle geldik ewe. Dün ewdeydim ama karnım kasıklarım ve belim çok ağrıdı yerimden zor kalktım. ÖYle bi halsizdimki. Belimin ağrısından yatarken bile rahatsız oldum. Yemekleri yaptım o kadar. Bide apartmanın merdivenlerini yıkadım eşimde çok kızdı iyi değilsin niye yıkıyosun diye ama napim benim sıram 1 hafta geçmişti mecbur yıkıcam eşimde oruçlu kıyamadım onada yıka desem yıkardı ama zaten çok yüksek değil hallettim. Öyle işte h.sonuçok dinlendim ama hiç dinç değilim şuan yine belim ağrıyo. Sabah tahlil verdim öğleden sonra hastanedeki doktora muayenee gidicem.

merdiven mi yıkadın :KK43: canım binadakiler hamile olduğunu bilmiyorlar mı neden hala seni sıraya sokuyorlar ki

Günaydın kızlar dün girdim foruma ama okudum sadece dizimdeydi laptop yat yat cuma gününden beri yattım dün akşama kadar,
Cuma günü gittik Şişlide yeri doktorun ultrasonda baya bir inceledi bütün organlarını falan hepsi tek tek dosyama kayıt edildi
Yavrucum uyuyordu uyurken bir iki irkilme hareketi oldu elini kafasının altına koyup uyuyor,
Boyu 84mm olmuş heryerini inceledi ense kalınlığı 3,5mm olarak ölçüldü az bi farkla yinede yüksek dedi doktor,burnunu küçük gördü bunun dışında gayet sağlıklı bir bebek görüntüsü var dedi,ama kromozomlarına bakmadan emin olamayız dedi
Cvs yaptırıp yaptırmamaktaki kararımızı sordu bizde istediğimizi söyledik,kromozomlarda bir bozukluk varsa çaresinin olamıyacağını geniş geniş anlattı,eşimle annem dışarda beklediler 5 dakikalık bir işlemle iğneyle sıvı alındı plesentadan önce uyuşturucu iğne yaptı hiç acımadı zaten acı falan duyucak halde değildim yeterki bebeğim sağlıklı olsun,
Ön sonuç yarın akşama çıkıcak bilgilendirme yapıcaklar doktor önemli 5 şeye bakılmasını söylemiş 3 hafta sonrada bütün sonuçları çıkıcak,genelde temiz çıkma ihtimali çok yüksekmiş ama yinede içimiz yarınki sonuç ve kesin sonucu duyunca rahat edicek,
Birde ultrasonun son aşamasında cinsiyeti biliyorsunuzdur dedi,bende biliyorum kız dediler dedim,hayır erkek bu dedi
cd verdi bize cumartesi izlerken videosunu pipiyi bizde gördük:KK1: Babası doktorun arkasında dans etti resmen erkek diyince çok sevindi çıkışta oyuncakçıdan ben winnie the pooh karakterini çok severim bal ayısı hemen ondan aldı birde şu eşşek varya vigordu sanırım ondan aldık bir sevinçli yok benim oğlum çok sağlıklı ona bişey olmaz diye diye gezdi ortalıkta :KK1:
Herkes çok umutlu umudumuzu kaybetmiyoruz inşallah Rabbim görüyor bebeğimizi oğlumuzu bize bağışlar

Günaydın kızlar dün girdim foruma ama okudum sadece dizimdeydi laptop yat yat cuma gününden beri yattım dün akşama kadar,
Cuma günü gittik Şişlide yeri doktorun ultrasonda baya bir inceledi bütün organlarını falan hepsi tek tek dosyama kayıt edildi
Yavrucum uyuyordu uyurken bir iki irkilme hareketi oldu elini kafasının altına koyup uyuyor,
Boyu 84mm olmuş heryerini inceledi ense kalınlığı 3,5mm olarak ölçüldü az bi farkla yinede yüksek dedi doktor,burnunu küçük gördü bunun dışında gayet sağlıklı bir bebek görüntüsü var dedi,ama kromozomlarına bakmadan emin olamayız dedi
Cvs yaptırıp yaptırmamaktaki kararımızı sordu bizde istediğimizi söyledik,kromozomlarda bir bozukluk varsa çaresinin olamıyacağını geniş geniş anlattı,eşimle annem dışarda beklediler 5 dakikalık bir işlemle iğneyle sıvı alındı plesentadan önce uyuşturucu iğne yaptı hiç acımadı zaten acı falan duyucak halde değildim yeterki bebeğim sağlıklı olsun,
Ön sonuç yarın akşama çıkıcak bilgilendirme yapıcaklar doktor önemli 5 şeye bakılmasını söylemiş 3 hafta sonrada bütün sonuçları çıkıcak,genelde temiz çıkma ihtimali çok yüksekmiş ama yinede içimiz yarınki sonuç ve kesin sonucu duyunca rahat edicek,
Birde ultrasonun son aşamasında cinsiyeti biliyorsunuzdur dedi,bende biliyorum kız dediler dedim,hayır erkek bu dedi
cd verdi bize cumartesi izlerken videosunu pipiyi bizde gördük:KK1: Babası doktorun arkasında dans etti resmen erkek diyince çok sevindi çıkışta oyuncakçıdan ben winnie the pooh karakterini çok severim bal ayısı hemen ondan aldı birde şu eşşek varya vigordu sanırım ondan aldık bir sevinçli yok benim oğlum çok sağlıklı ona bişey olmaz diye diye gezdi ortalıkta :KK1:
Herkes çok umutlu umudumuzu kaybetmiyoruz inşallah Rabbim görüyor bebeğimizi oğlumuzu bize bağışlar

jelooo erkekmiymiş :KK1:
eski doktor cinsiyetini bile tutturamamış baksana
sağlıkla kucağına al bebeğini bu konularla ilgili bir bilgim yok ama .. tıp ilerledikçe insanın kafası daha çok karışıyor

merdiven mi yıkadın :KK43: canım binadakiler hamile olduğunu bilmiyorlar mı neden hala seni sıraya sokuyorlar ki

Valla canım sokuyolar işte geçen defa eşim ıkamıştı bu sefer ona söylemeden yıkadım ben görünce kızdı o da niye yıkadın diye aman zaten incelemdim ya maksat yıkanmış görüntüsü olsun.

Jelocumm oğlun olucak demek seninde :KK1: İşallah çook sağlıklı olucak bebeğin canım yarın güzel haberler alıcaksın. Babada sevinmiş istediği olmuş :KK1: Bende çarşamba günü gidicem doktoruma cinsiyeti kesin söyler artık. Bugün hastanedekine gidicem ama oranın ultrasonu iyi değil göremez cinsiyeti.

canım benm allhın izniyle çok sağlıklı bi bebiş olacak oğluşun aldığınız oyuncaklarıyla oynucak güle oynaya büyütüceksiniz yavrunuzu :KK55:

X